Cumhuriyet Mitingine Çağrı (ADD) 14 Nisan
-
bişey deişiceğini bilsem gidip bagıracam eyvallah...9eylül ünidende otobüs kalkıor
ama gidilcek bagrılcak cagrılcak belki olay cıkcak polisle dalasılcak siyasi partiler bu mitingi oy toplamak amacıyla kullanacak pankartlar acılacak partiler o kalabalıga yalaklanacak ve bagrılıp geri dönülcek herkes evine gidip yatacak sabah kalkıldıgında yine aynı Türkiye yine aynı yönetim
geriye kalan ise belki fişleneceğimiz, yarın üni. bitirip iş bulcagımızda bunların sicilimize işlenmiş olacağı ve devlet kademesinde iş bulunacağı zaman(hakimlik-savcılık,askerlik,MİT vs) bunların boru gibi önümüze konulacağı
-
ya zumsuk sen nesin baba harbi asıl karacahil sensin defalarca ortaya cıktı aczimendinin düzmece birileri tarafından gündem deiştirmeye yönelik bir faaliyet oldugu ve dahi kara carsaf demişsin seni bu konusmanı duzeltmeye caırıyorum o kara carsaflı da bu milletin evladıdır anasıdır vatandasıdır milleti bu tip ayrımcılıklarla bölme cabasından vazgecin atamıda o cirkin agzınıza almayın cunku yakısmıyo sizin o bölücü asagılayıcı agzınıza
sabredip izleyebilirsen zamanında oynanan en ufak oyunlardan birinin ortaya cıkıs hikayesi : http://www.youtube.com/watch?v=T2C017qMCME
-
turkafranga bunu yazdı:
-----------------------------ya zumsuk sen nesin baba harbi asıl karacahil sensin defalarca ortaya cıktı aczimendinin düzmece birileri tarafından gündem deiştirmeye yönelik bir faaliyet oldugu ve dahi kara carsaf demişsin seni bu konusmanı duzeltmeye caırıyorum o kara carsaflı da bu milletin evladıdır anasıdır vatandasıdır milleti bu tip ayrımcılıklarla bölme cabasından vazgecin atamıda o cirkin agzınıza almayın cunku yakısmıyo sizin o bölücü asagılayıcı agzınıza
sabredip izleyebilirsen zamanında oynanan en ufak oyunlardan birinin ortaya cıkıs hikayesi : http://www.youtube.com/watch?v=T2C017qMCME
-----------------------------
Doğru demiş zümsük sana yakışmamış o cümle. Bu adama siktir git demen lazımki anlasın , aynı az önce sarfettiği şiekilde aynı lafı iade ediyorum. -
turkafranga bunu yazdı:
-----------------------------ya zumsuk sen nesin baba harbi asıl karacahil sensin defalarca ortaya cıktı aczimendinin düzmece birileri tarafından gündem deiştirmeye yönelik bir faaliyet oldugu ve dahi kara carsaf demişsin seni bu konusmanı duzeltmeye caırıyorum o kara carsaflı da bu milletin evladıdır anasıdır vatandasıdır milleti bu tip ayrımcılıklarla bölme cabasından vazgecin atamıda o cirkin agzınıza almayın cunku yakısmıyo sizin o bölücü asagılayıcı agzınıza
-----------------------------
Sizin gibiler yüzünden hep bu konular uzadıkça uzuyor.Senin Korudugun tayyep din'i öne sürerekk yapmadığını bırakmıyor onca laf diyor.Lavuk Tayyep ATATÜRK çarşafa karşı Kılık kıyafet kanunu ile Benim annemde kapalı ve Türkiyenin en büyük askeri birliklerinden birinde 7.kolorduda 2 ay kaldı.Kimsede neden kapalısın falansın filansın demedi biraz geniş düşün kara çarşaf işte adı bunun başka mantığımı var Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ çok kara çarşaf takmak isteyen varsa arap emirliklerinde yaşayabilirler.Kimseye kapalı diye bu devlette birşey denmiyor konunun yönünü değiştirme boşuna.Nevroz konusunda neden bu kadar ateşlenmedin birader? Cumhuriyet konu adlı miting oluncamı bu kadar Ateşleniyorsun?Merak etme Türkiye'yi kimse bölemez içini ferah tut.... -
turkafranga bunu yazdı:
-----------------------------senin annene kız kardeşine yada çevrendeki bayanlara hiç kolu açık diye gelip cimciren oldu mu ?İyi düşün.Eğer olmadıysa kalkıpta karacahil deme kimse benim aileme bunu yapamaz.Yapanda zaten zamanında eskişehirde temiz dayaklardan geçirildi bir daha karaçarşaflı kimse çıkamadı.
türban,müslümanlık yada başka bir şeye lafımız yok aslında varda umrumda değil.Çok harbi adamlarda var komşu var hacı amca adam kendi yaşantısında.
Ancak ve ancak aczimendi karaçarşaflılar, tarikatler, din üzeirnden binbir türlü oyun oynayan şerefsizlere lafım var asla ağzımı onlara karşı düzeletmem hocalar.Benim konuştuğum insan tipleri bunlar sana ne benim dinimden, sana ne benim bacılarımın kolunun açık olmasından kimsin cimdikliyorsun aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Ne yapıcam güzle hoş ayy memleki bölmeyeyim mi diyicem.Memleketi bölerim gerekirse beni götürüp asarlar ama bunlarıda yanımda götürürüm kimsin yaw sen benim annemin benim kızkardeşimin, halamın, yengemin, teyzemin, komşu kızının, sevgilimin kolu açık diye cimcik atıyorsun kimsin?
Bunlar aklıma geldiğinde sinir oluyorum.Yani hangi haka hitap edip kalkıpta bunları yapabiliyorlar?Gelipte bana bunlara karşı sus diyorsanız yarın kim bilir neler yaparlar.Sustuçka sıra bşaka işlere gelir.
Bu ülke demokrat bir ülke kimse ülke kötüye gitmediği sürece, başkalarının görüşlerine karışılmadığı sürece laf yapmaz.Ama tarikatler, karaçarşaflılar, karışıyormu düşün bakalım.Tarikatler din üzerinden sömürü yapıyorlar.Normalde tarikatin anlamı ne git bak bakalım din üzeirnden sömürü yapmak demek mi.ama kötüye kullanmışlar.
Git bak bakalım bizim Türkiye Cumhuriyeti Anayasa mızda kılık kıyafet yonetmeliğine bak.Kusura bakma hoca ama benim ülkemde 100-200 yıl önceye götürülmeye insanların beyni yıkanmaya çalışıyor.İnsanlar cahil olsunlarda kendilerine cevirsinler kolay yıkansın beyinleri deniliyor.Ben ne yapıcam kalkıp susucam mı ayrı görmiyeyim mi diyicem?
TC anayasasına uyar adam gibi olur ne yapmak isterse yapar.İster türban taksın ister camisinde namaz kılsın onlara karışan varmı?
-
laugh bi kere imzan ofsayt namussuzluga davet :D:D:D
ben ne dedim oy vermedim hiçbirine dedim ne die tayyipçi yapıon bni bana ne tayyipten ben millet iradesine saygıdan bahsediorum ndn cunku aynı muamele menderese de yapıldı üç beş kendini bilemz paşa millet iradesini çiğneyerek darbe yaptı ve inan eger meclis deil halk secsin yine cıkacak kişinin az çok dunya görüşü ( burada sağ - sol onu kastediyorum ) sağ olacaktır sol bu ulkede var olamaz hiç bi zaman aldıgı max oy yusde 30 onun da yusde 15 i anadolu da gecmişten gelen chp fanatikliğiyle verilmiş icraate verilmemiş oylardır bana sölesene atatürkten sonra cehepe bu ülkeye ne varmiş ki atatürk te bunu görüyor ve muhalefet partisi actırtıyor fethi okyara cehepe atatürk varken chp idi
-
turkafranga bunu yazdı:
-----------------------------laugh bi kere imzan ofsayt namussuzluga davet :D:D:D
ben ne dedim oy vermedim hiçbirine dedim ne die tayyipçi yapıon bni bana ne tayyipten ben millet iradesine saygıdan bahsediorum ndn cunku aynı muamele menderese de yapıldı üç beş kendini bilemz paşa millet iradesini çiğneyerek darbe yaptı ve inan eger meclis deil halk secsin yine cıkacak kişinin az çok dunya görüşü ( burada sağ - sol onu kastediyorum ) sağ olacaktır sol bu ulkede var olamaz hiç bi zaman aldıgı max oy yusde 30 onun da yusde 15 i anadolu da gecmişten gelen chp fanatikliğiyle verilmiş icraate verilmemiş oylardır bana sölesene atatürkten sonra cehepe bu ülkeye ne varmiş ki atatürk te bunu görüyor ve muhalefet partisi actırtıyor fethi okyara cehepe atatürk varken chp idi
-----------------------------senin düşünce yapın nasıl merak ediyorum bana şunları söyler misin
1-annenin kız kardeşinin kolunu cimcikleseler naparsın
2-Sevmediğiniz darbe olsa ne yapacaksınız
herkez ayaklanmış kardeş kardeşi vuruyor sokakta yürüyemiyorsun.Aklın bu kadar mı çalışıyor darbe olmasa ne olurdu haberin varmı snein ülke kendi kökünü kazırdı ya ne mantıksız adamsın sen.Darbe olmadı ne olcaktı söylesene bana bi.Çok büyük iç karışıklık nasıl bastıracaktı.
Bu adamlar asker, bu adamlar iyi düşünür senin kafanın yetmiyeceği şekilde düşünür son çıkmaza girmişler demek ki yaw ne mantıksız düşünüyorsun anlam veremiyorum snein gibilere neymiş darbe yapılmış kendini bilmezin biri.Darbe olmasaydı şu anda evinde bu kadar rahat oturabileceğini herkezin susacağını sanıyorsun.
Sana oturup bir ton laf anlatırdım ama anlayacağını snamıyorum töbe töbe yaw darbe olmasaydı ne olacağını düşünemeyecek kadar kör birisine ne anlatabilirsin ki
-
İsteyen gider isteyen gitmez.Küfür edip seviyesizlik yapmanın manası yok.Zaten öyle zihniyetler için yapılıyor bu miting.Zorla katılın diyen yok.İçte olacak birşey.
-
Az önce konu neredeydi iyi oku şimdi sağ sol vs. ayağı yapma dansözlük yakışmıyor sana...Atatürk kelimesinede büyük harfle başla.Ayrıca namussuzlukla ne alakası var imzamın? Ha senin namussuzluk kavranımını bilemeyecem.
Ve şunu herkezin bildiği gibi sende öğren artık Türkiye'de belkide değişmeyecek yada durumundan taviz vermeyecek kurum varsa Türk Silahlı Kuvvetleridir. Neden diyede Kendine bir sor bakalım ?
-
antalyadan otobüsler kalkıyo ücretsiz isteyen herkez gidebilecek... antalyadan gidecek mürid varsa lütfen yazsın... cumhuriyetimize sahip çıkalım...