folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhuriyet Mitingine Çağrı (ADD) 14 Nisan

Cumhuriyet Mitingine Çağrı (ADD) 14 Nisan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkafranga
    turkafranga's avatar
    Erkek
    ya zumsuk senn basına bi olay gelmiş o bakıımdan fevri davranıosun ve böle kelimeler agzından cıkıyor fakat 200 sene önce derken neyi kastediosun osmanlı devleti kadar sosyal ve hukuk devleti bugune kadar kurulmadı dunya tarihinde kurulsa bile hiçbiri uygulamada ne yazıkkı tırnagı bile olamazlar osmanlı zamanında ör bosna müslmanlıgı kendi kendine kabul edio yani bi zorlama fln yok ve yazında hep kötülük yapanları muslumanlar olarak göstermişssin ünlü bir mütefekkir der ki mümin günah işledigi sırada müminlikten cıkar tekrar tövbe ederse yeniden mümün olabilir ya dünya da böle bi millet varmıdır merak ediyorum kendi tarihinden nefret edio ifithar etmesi gerekirken...

baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Beyler gene kavgaya başlamayalım. Turkafranga : Deca Cumhuriyet mitingi için çağrı yapmış gitmek isteyen gider sana noluyo?

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkafranga
    turkafranga's avatar
    Erkek
    tamam pes sizin gibi örümcek kafalara bişe anlatılmaz sukut ikrardandır ama bu sukut ondan deil ne haliniz varsa görün.

baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

turkafranga bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya zumsuk senn basına bi olay gelmiş o bakıımdan fevri davranıosun ve böle kelimeler agzından cıkıyor fakat 200 sene önce derken neyi kastediosun osmanlı devleti kadar sosyal ve hukuk devleti bugune kadar kurulmadı dunya tarihinde kurulsa bile hiçbiri uygulamada ne yazıkkı tırnagı bile olamazlar osmanlı zamanında ör bosna müslmanlıgı kendi kendine kabul edio yani bi zorlama fln yok ve yazında hep kötülük yapanları muslumanlar olarak göstermişssin ünlü bir mütefekkir der ki mümin günah işledigi sırada müminlikten cıkar tekrar tövbe ederse yeniden mümün olabilir ya dünya da böle bi millet varmıdır merak ediyorum kendi tarihinden nefret edio ifithar etmesi gerekirken...
    -----------------------------

Sırf laf başka birşey değil soruların cevabı yok.Sana şunu söyliyeyim eğer cumhuriyet rejimi padişahlıktan daha iyi olamsaydı ne padişahlar destek verirdi nede Atatürk bu rejime geçerdi.

Konunun içine ettin resmen sende ettindersin cvp verim direk senin gibi adamlara dayanamıyorum.Cumhuriyetle ilgili birşey yazmış gelip hemen cumhuriyet diyince kanına mı dokunuyor ne laf söylüyorsun.

Daha sonra ben birşey soruyorum cevabını veremiyorsun hemen atak ne yani osmanlı kötü müydü onamı laf atıyorsun o zaman süperdi osmanlıya birşey mi dedin ne dine küfür mü ettin...

ne diyim bana burda laf söyleyip daha sonra sorduğum sorulara cevap veremiyorsan bizim burda deidkleri şey yiyemiyeceğin.. diye başlıyor.

Sana cevap vermiyicem konuyu daha çok batırmayalım.Sorulara cevap veremiyorsun , meseleyi bin bir türlü yerinden çekip malum kadınlık yapıyorsun.Hoca o e5 kadınlığını yapma.Adam gibi dur ne demek istediğimi anladın kalkıpta sol-sağ meselesine, osmanlıya laf atma meselesine falan çekme.Önce dediklerimi otur adam gibi anla.

2. olayda bizim buralardaki sözü iyi aklına kazı hayatını ona göre yaşa. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    ADD'lerinden birine giderek servis için isminizi yazdırırsanız yer varsa alınabilirsiniz. (Tüm ülke genelinde servisler düzenleniyor)Adanadan 50 ye yakın mersinden 25 otobüs kalkıyor tıka basa, son zamanların en büyük Mitingi olacak , gelemeyenler canlı yayınla yayınlanacak ^^

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaş bak örümcek kafalı felan diyerek sinirlendiriyosun bizi. Laflarına dikkat et. Din konusundaki tartışma(daha doğrusu tartışamama)yeni bitti.Bu forumda adam gibi tartışmayı,konuşmayı öğrenmeden gelip burda kavga çıkarmayın.

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tartışın yeri geldiğinde kavgada edin ama bokunu çıkarmayın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    ya ben izmir'den bedava nasıl gidebilirim mitinge? DSP otobüs mü kaldırıyormuş ne? Bilen varsa yazsın arkadaşlar?

Özür dilerim arkadaşlar , cevabımı aldım. Sağolsun.Birkaç arkadaşımla gelmeye çalışacağım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

DecaMeroN güzel noktaya deyiniyorsun ama bende bazı şeyler değişir düşüncesiyle, yada sesimizi belki duyan çıkar diye çağlayan meydanında az mitinge katılmadım. Ama gel görki yürüyüşler, mitingler bizim suan içinde bulunduğumuz yapıda bir işe yaramıyor. 

Ama yinede safınızı belli etmeniz güzel... 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    madem gelmicen karsıt goruslusun ne halt yemeye post atıyonuz, kavga cıkarıyosunuz. bende istanbuldan gelicem buyuk olasılıkla ama sehir dısındna gelenlerin toplanma yeri baskaydı neresi oldugunu bilen varmı birde istanbuldan gidicek olan varmı ?

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 6018 Toplam Mesaj: 44