Cumhuriyet Mitingine Çağrı (ADD) 14 Nisan
-
Rte aday olmicak son ana kadar hükümetin adayının açıklanmamasının sebebi açıklanan adayın tartışılmasını engellemek.(Ki muhalefet de bunun farkında) Sonuçta oraya gelcek kişi sonuna kadar rte'yle aynı şeyleri düşünen biri olcak. Önümüzdeki seçimlerde de hükümet devam edicek(Ne yapmak istiyolarsa kanunlar ölçüsünde hatta değiştirerek bile yapıcaklar.) Şimdiki amaçları kararsızların oyunuda alıp daha sağlam ilerlemek bu seçimlerden de kazançlı çıkacaklarını düşünüyorlar ve seçimi öne alma tartışmaları başladı bile. Asker demokrasiye ve meclise tamamen saygılı dünkü konuşmanın teması bu. (Bu mitingde asker göreve pankartları açılamıcak buna üzüldüm) Ve miting umarım işinize yarar :)
-
Amaçsız boş iş diyen şahıss senin gibi kefereler yüzünden bu ülke bu hale geldi.. Bunları başımıza getirenler utansın.. Ne olacak 1kilo pirince oy verene zihniyetli adamların oyundan.Atatürk kafirdir diyen adamların oyuyla çoğunluk kursalar ne olacak.
Ama görün o tayyipi ve adamlarını ordan indirmesini bilicez.Yarın ki kalabalığı görünce küçük dilinizi yutucaksınız.Bütün ülke yüzde25ten ibaret deil bunuda sakın unutmayın.Cumhurbaşlanlığı koltuğunu hikmet yarın dibinde diz çökmüş adamlara kaptırmıcağız..
Atalarımız tayyip ülkeyi birbirine katsın,heryeri satsın,ABD ye köpek olsun diye savaşmadı,vatanı yobazlara bırakmak için kazanmadı..
Eğerr tayyip veya onun adamlarından biri Cumhurbaşkanı olursa Çankayaya İLK CANLI BOMBA benim zaten...........
BUNLARA DUR DEMENİN EN GÜZEL CEVABINI YARIN VERELİM..UYANIN ARTIK...
-
Hoca senin dediklerinin birazına katılyorum ama irticaya değil itrtica ne anlama geliyor bliyormusun???
İrtica İslamiyetten önceki toplumların yaşandığı dönem malumu oduğumuz cahiliyye dönemi.Senin söylediğini hiçbir vatan evladı istemez.