Cümle Kuramama..// Utangaçlık..
-
ya yok sen arkadaşımla konuşurken bile rahatsız oluyorum dedin diye dedim yoksa ortada abartılacak birşey yok heyacanlanma:)
ayrıca endişelenme zamanla aşarsın önemli olan özgüven
-
ARkadaşım sana tek tavsiye edebileceğim sanal alemden kurtul Sosyal bir insan ol insanların ıcıne gır ...
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
ya yok sen arkadaşımla konuşurken bile rahatsız oluyorum dedin diye dedim yoksa ortada abartılacak birşey yok heyacanlanma:)
-----------------------------hocam arkadaşımla derken 3-4 senelik arkadaşlarımla baya iyiyim onlarla iletişim kurmamda sorun yok.
fakat yeni tanıştığım arkadaşlarım olsun onlarla pek fazla iletişim kuramama gibi sorunum var.
Bir diğer sorunumda şu : cümleleri tam kuramıyorum.Kelimeler aklıma gelmiyor..
-
Le6aL bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------hocam arkadaşımla derken 3-4 senelik arkadaşlarımla baya iyiyim onlarla iletişim kurmamda sorun yok.
fakat yeni tanıştığım arkadaşlarım olsun onlarla pek fazla iletişim kuramama gibi sorunum var.
pc başında fazla oturuyomusun? -
Hocam insanları gereklilik sırasına göre sıralıyonmu? Ben birisi benim için gereksizse konuşmam. Kız falan muhabbet kurar. Çirkin olduğu için konuşmam. Sadece beğendiğim kızlar ve gerekli olacağını düşündüğüm insanlarla muhabbet kurarım. İnsan=problem demektir. Kararınca adam bulup konuşcan. İşe yaramayan biriyse sallıcan. Kendi başının çaresine bakmayı bilcen. Cümle kurma problemim yok. Ama böle yani.
-
Kitap okumalısın Öncelikle iyi konuşabilmek için söyleyebileceğin birşeyler olmalı. Yani iyi bir genel kültür. Sonrasında ayna karşısında konuşmak kesinlikle etkili olur. Bu bende biraz ileri derecede zaten hayallerimi kontrol edemeyen biriyim metroda otobüste konuşuyorum bazen kendi kendime :D. Yüksek bir yere çıkıp ben süperim harikayım gibisinden bağırmak da iyidir kendine güvenin gelir.
-
bigpower bunu yazdı:
Le6aL bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
pc başında fazla oturuyomusun?
-----------------------------evet ortalama günde 8-9 saat[haftasonları] belk,de daha fazla
3-4 saat [haftaiçi]okul olduğu için
-
Hocam kendine Bir kız arkadaş edin
anladım kadarıyla kız arkaşın yok:( o biraz derdine çare olabilir. Diye düşünüyorum :D
-
derdine derman olabilir :) kendini ifade, beden dili, olumlu düşünce vs..
-
zumsuk bunu yazdı:
derdine derman olabilir :) kendini ifade, beden dili, olumlu düşünce vs..
-----------------------------söylemeden indiriyodum zaten :)) sağolasın hocam