folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cümle Kuramama..// Utangaçlık..

Cümle Kuramama..// Utangaçlık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

ya yok sen arkadaşımla konuşurken bile rahatsız oluyorum dedin diye dedim yoksa ortada abartılacak birşey yok heyacanlanma:)

ayrıca endişelenme zamanla aşarsın önemli olan özgüven

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

ARkadaşım sana tek tavsiye edebileceğim sanal alemden kurtul Sosyal bir insan ol insanların ıcıne gır ...

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

ya yok sen arkadaşımla konuşurken bile rahatsız oluyorum dedin diye dedim yoksa ortada abartılacak birşey yok heyacanlanma:)

hocam arkadaşımla derken 3-4 senelik arkadaşlarımla baya iyiyim onlarla iletişim kurmamda sorun yok.

fakat  yeni tanıştığım arkadaşlarım olsun onlarla pek fazla iletişim kuramama gibi sorunum var.

Bir diğer sorunumda şu :  cümleleri tam kuramıyorum.Kelimeler aklıma gelmiyor..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Le6aL bunu yazdı:

RaAmLis bunu yazdı:

hocam arkadaşımla derken 3-4 senelik arkadaşlarımla baya iyiyim onlarla iletişim kurmamda sorun yok.

fakat  yeni tanıştığım arkadaşlarım olsun onlarla pek fazla iletişim kuramama gibi sorunum var.

pc başında fazla oturuyomusun?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Hocam insanları gereklilik sırasına göre sıralıyonmu? Ben birisi benim için gereksizse konuşmam. Kız falan muhabbet kurar. Çirkin olduğu için konuşmam. Sadece beğendiğim kızlar ve gerekli olacağını düşündüğüm insanlarla muhabbet kurarım. İnsan=problem demektir. Kararınca adam bulup konuşcan. İşe yaramayan biriyse sallıcan. Kendi başının çaresine bakmayı bilcen. Cümle kurma problemim yok. Ama böle yani.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Kitap okumalısın Öncelikle iyi konuşabilmek için söyleyebileceğin birşeyler olmalı. Yani iyi bir genel kültür. Sonrasında ayna karşısında konuşmak kesinlikle etkili olur. Bu bende biraz ileri derecede zaten hayallerimi kontrol edemeyen biriyim metroda otobüste konuşuyorum bazen kendi kendime :D. Yüksek bir yere çıkıp ben süperim harikayım gibisinden bağırmak da iyidir kendine güvenin gelir.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

Le6aL bunu yazdı:

RaAmLis bunu yazdı:

pc başında fazla oturuyomusun?

evet ortalama günde  8-9 saat[haftasonları] belk,de daha fazla

3-4 saat [haftaiçi]okul olduğu için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam kendine Bir kız arkadaş edin

anladım kadarıyla kız arkaşın yok:( o biraz derdine çare olabilir. Diye düşünüyorum :D

TURKCELL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Kisisel-Gelisim-Kitaplarini-Kacirmayin-300e-Yakin-Kitap-13-Mb-110702/

derdine derman olabilir :) kendini ifade, beden dili, olumlu düşünce vs..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Kisisel-Gelisim-Kitaplarini-Kacirmayin-300e-Yakin-Kitap-13-Mb-110702/

derdine derman olabilir :) kendini ifade, beden dili, olumlu düşünce vs..

söylemeden indiriyodum zaten :)) sağolasın hocam

Toplam Hit: 6203 Toplam Mesaj: 30