folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cümle Kuramama..// Utangaçlık..

Cümle Kuramama..// Utangaçlık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kitap okumadığımız için beynimizde hayal etme yahut, cümle kurmakta birşeyi tarif etmekte zorlanırız. bol bol kitap okumak gerek.

yaş daha genç ailenle evde diyalog eksikliği varsa normaldir. birazda insanoğlunun kendinde özgüven eksikliği var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

cümle kuramama için diğer arkadaşlarla hemfikirdeyim daha fazla sosyal olman lazım ayrıca ktiap okumakta yardımcı olucaktır

yeni edindiğin arkadaşlarla muhabbet kurmakta zorlanman yapınla alakalı fazla kafana takma  kimisi 5 dk da 5 kişi ile can ciğer arkadaş olur kimisi ise 1 ay takılır yine muhabbeti ilerletemez

kafana takma sen sosyalleştikçe daha çok kişi ile tanışırsın böylelikle bu yönün de gelişir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

kitap okumadığımız için beynimizde hayal etme yahut, cümle kurmakta birşeyi tarif etmekte zorlanırız. bol bol kitap okumak gerek.

hocam ne gibi kitaplar okumamı tavsiye ediyosun ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

hocam eskiden bende senin gibiydim. aynen benim 5-6 yıl önceki durumumu özetlemişsin

diksiyon dersleri al derim. çok faydası oluyor. sosyal aktivitelere daha fazla önem ver. öyle öyle açılacaksın. insanlarla konuştukça yeni insanlarla tanıştıkça geliştiğini fark edeceksin. biraz daha etkin olmaya çalış.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hocam dalga geçiorm sancaksın ama biraz içip çok deil ayakta durabil yani bir maça git  ve aklına gelen bütün küfürleri sanki bütün stada duyurmak istermişcesine bağır zaten yanındaki bile duyamaz :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

bu hastalığı yenebilmek için bütün cevaplarınızı uygulamayı düşünüyorum herkeze teşekkür ederim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Le6aL bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

hocam ne gibi kitaplar okumamı tavsiye ediyosun ?

kitaptan çok ormana git bağır. şarkı söyle. ses kuvvetini orta duzeye getir. aynanın karşısına geçip kendinle muhasebe et. toplum karşısında derdini anlatacak seviyeye getirmen için çalış...kahveye git hiç tanımadığın adamlarla selamlaş konuş. bir konu aç sohbet et. yani yapılacak çok şey var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

*

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

geçenlerde katıldıgım bir eğitimde öğrendiğim bir tekniği paylaşmak isterim.2 ay sürecek bir çalışma.

1. adım   1. haftadan itibaren 8 hafta boyunca  her gün tanımadıgın 10 kişiye selam ver (bakkal ,esnaf ,simitçi vb.esnaf lar dışında hemcinsimiz kişilere)

2.adım   2. haftadan itibaren 7 hafta boyunca haftada 1 gün tanımadıgımız bir kişiyle en az 5 dakika sohbet etmek.2. adım için en ideal seçim toplu taşıma araçları olabilir.

3. adım   3.  haftadan itibaren 6 hafta boyunca haftada bir gün cadde de  sanki caddenin karşı tarafından bir arkadaşımız varmış ve onu çagırıyormuş gibi bağırmak.osmannnnnnnnnnnn gibi :)

4.adım   4.haftadan itibaren haftada bir gün bir dükkana gidip orada olması imkansız bir şey sormak.mesela eczaneye et sormak gibi

eğitmenin uyarısı

çalışmaya başlayıp yarım bırakmak veya ilk adımdan değilde diğer adımlardan başlamak panik atağa hatta depresyona yol açabilir.bilimsel bir çalışma değildir ama başarılı olma oranı yüzde yüzdür.

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
Toplam Hit: 6202 Toplam Mesaj: 30