Da Vinci Uykusu
-
Ben başladım 4. gündeyim ve gün geçtikçe ciddi ciddi zorlaşıyor.Aramızda Da Vinci uykusunu uygulayan veya uygulamış olanlar deneyimlerini anlatabilirlermi ?
Da Vinci uykusuda nedir diyenler => http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ok_fazl%C4%B1_uyku
Not : Einstein, Newton, Edison, Leordo Da Vinci gibi ünlü bilim ve sanat adamlarının uyguladığı bir uyku metodudur.
-
ilginçmiş
-
Deniyenler yokmu ?
-
hiç bana göre değil günde 5-6 saat yatıyorum zaten onu da toplu olarak yapıyorum :)
-
Hocam 2-5 saat arası demiş de..
Zaten 5 saat uyku ile yaşamak için bu sistemi uygulamaya gerek yok, 1-2 hafta içinde alışıyosun :D
-
hocam dayan sonucları bizede söyleyi ver yaw...
-
10 saat deliksiz uykumdan taviz vermem aga
-
Einstein'ın oturarak uyuduğunu uyurken de eline 2 demir bilye aldığını okumuştum bi yerde.. Ne zaman kendinden iyice geçip dalarsa elindeki bilyeleri düşürüp uyanıyormuş (:
-
Güzel bir deney.Sonuna kadar dayanabilirsen sonuçlarını merak ediyorum..Ayrıca durumunu en ince ayrıntısına kadar her gün buraya yazarsan günlük gibi daha faydalı olur..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dayan sonucları bizede söyleyi ver yaw...
-----------------------------Dayanmaya çalışıyorum hocam gerçekten gitgide zorlaşıyor ben ilerleyen günlerde daha kolay olur diye düşünmüştüm vücut alışır diye ama en kolay gün ilk gün oluyor.Zaten 14. yada 19. günden sonra beyin tam olarak alışıyormuş asıl meyvelerini o zaman alıyoruz :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel bir deney.Sonuna kadar dayanabilirsen sonuçlarını merak ediyorum..Ayrıca durumunu en ince ayrıntısına kadar her gün buraya yazarsan günlük gibi daha faydalı olur..
-----------------------------Tamam hocam