Da Vinci Uykusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Ben başladım 4. gündeyim ve gün geçtikçe ciddi ciddi zorlaşıyor.Aramızda Da Vinci uykusunu uygulayan veya uygulamış olanlar deneyimlerini anlatabilirlermi ?

Da Vinci uykusuda nedir diyenler => http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ok_fazl%C4%B1_uyku

Not : Einstein, Newton, Edison, Leordo Da Vinci gibi ünlü bilim ve sanat adamlarının uyguladığı bir uyku metodudur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ilginçmiş

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Deniyenler yokmu ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hiç bana göre değil günde 5-6 saat yatıyorum zaten onu da toplu olarak yapıyorum :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam 2-5 saat arası demiş de..

Zaten 5 saat uyku ile yaşamak için bu sistemi uygulamaya gerek yok, 1-2 hafta içinde alışıyosun :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hocam dayan sonucları bizede söyleyi ver yaw...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

10 saat deliksiz uykumdan taviz vermem aga

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Einstein'ın oturarak uyuduğunu uyurken de eline 2 demir bilye aldığını okumuştum bi yerde.. Ne zaman kendinden iyice geçip dalarsa elindeki bilyeleri düşürüp uyanıyormuş (:

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Güzel bir deney.Sonuna kadar dayanabilirsen sonuçlarını merak ediyorum..Ayrıca durumunu en ince ayrıntısına kadar her gün buraya yazarsan günlük gibi daha faydalı olur..

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam dayan sonucları bizede söyleyi ver yaw...

Dayanmaya çalışıyorum hocam gerçekten gitgide zorlaşıyor ben ilerleyen günlerde daha kolay olur diye düşünmüştüm vücut alışır diye ama en kolay gün ilk gün oluyor.Zaten 14. yada 19. günden sonra beyin tam olarak alışıyormuş asıl meyvelerini o zaman alıyoruz :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

Güzel bir deney.Sonuna kadar dayanabilirsen sonuçlarını merak ediyorum..Ayrıca durumunu en ince ayrıntısına kadar her gün buraya yazarsan günlük gibi daha faydalı olur..

Tamam hocam

Toplam Hit: 5872 Toplam Mesaj: 34