Dağ 2 Full HD İzle
-
indirme linki varsa alırız bir dal
-
1. link dağ 2 değil
-
hocam bi yere upload etsende indirsek :)
-
Yapımcılar neyi bekliyorlar anlamıyorum. Yapacağın hasılatı yapmışsın zaten. Koy YouTube hesabına full HD izleyelim. Oraya da reklam koy hatta. Ordan da kazan.
-
literatur bunu yazdı
Yapımcılar neyi bekliyorlar anlamıyorum. Yapacağın hasılatı yapmışsın zaten. Koy YouTube hesabına full HD izleyelim. Oraya da reklam koy hatta. Ordan da kazan.
Digiturk, Tivibu vs gibi ücretli servislere satıyorlar önce. En sonunda Youtube ekliyorlar.
-
literatur bunu yazdı
Digiturk, Tivibu vs gibi ücretli servislere satıyorlar önce. En sonunda Youtube ekliyorlar.
-
"Dağ 2 silinmed..." Bu video, EMGS Interaktif Medya Danismanlik ve Tic.Ltd.Sti. tarafından bulunulan bir telif hakkı talebi nedeniyle artık kullanılamıyor,
-
enesshn18 bunu yazdı
hocam bi yere upload etsende indirsek :)
hocam hd, webrip yada dvdrip filan yok. Düşmedi internete. Konuyu açan bile ya 2 diye 1'i izlemiş yada sinema çekimi olarak 2'yi izlemiş. :d
boşuna link istemeyin yani
coLin tarafından 16/Oca/17 12:28 tarihinde düzenlenmiştir -
sinemada kendim izledim de arkadaşlarla abimlerle arayınca çok boktan sinema çekimleri buldum sadece bi daha izlemek istiyorum :D
-
indiren olduysa baska yere upload etse de bizde izlesek :D