Dağ 2 Full HD İzle
-
Turania bunu yazdı
filmin 1 ve 2.sine hasta olduğum için bu tişortu aldım bugün elime ulaştı gayette sevdim.
http://urun.n11.com/drama-ve-duygusal/dag-ii-firtina-getiren-t-shirt-P151485991
abd bayraklı kamuflaj tişortlar giyeceğime bunu giyerim fiyatı da makul..
Alper caglari face den takipdesin sanirim daha bir kac sey hazorlayacakti ama sadcee tshirt ve tamga cikti sanirim ben sticker istiyorum arabaya yapistirmalik
-
rui bunu yazdı
Filmi sinemada izlemenizi tavsiye ederim. Keyfi güzel çıkıyor. DVD si çıkacak bildiğim kadarıyla güzel bir görsel set hazırlayacaklarmış. Fiyatı uygun olursa seti de alacağım.
Yapımcı hazırlayacağı içeriklerin çok güzel olduğu konusunda bir kaç şey yazmıştı Facebook sayfalarından.
Blu-ray'i çok zor olsada inş. 1080p WEB-DL yayınlanır iTunes için.
-
Turania bunu yazdı
filmin 1 ve 2.sine hasta olduğum için bu tişortu aldım bugün elime ulaştı gayette sevdim.
http://urun.n11.com/drama-ve-duygusal/dag-ii-firtina-getiren-t-shirt-P151485991
abd bayraklı kamuflaj tişortlar giyeceğime bunu giyerim fiyatı da makul..
Fırtına Getiren'in özel bi anlamı yoksa Looper filminden arak gibi geldi. Ordada Rainmaker diye bi karakter vardı. Yağmur getiren anlamında.
-
sinemada böyle super yapımları ızlemek varken neden illegal izleniyor :?
ben görsem kimse kusura bakmasın sikayet ederim edecem de paylasan yayınlayan kim varsa kırılmasın biletmi pahalı ben migrostan 9 ytl alıyorum sizde alın
-
Sinemaya gittim indirimsiz 15 tl verdim bide :D tekrar izlemek ve bizimkilere izletmek için istemiştim :) adamlar zaten bu kadar izlenileceğini tahmin etmemişlerdir :D
-
ben soyle yapıyorum migrosa gıdıyorum 10 ytl alısverişlerde biletler 9 ytl sinemada yemek için yiyecek ve içeçek alıyorum 10 ytl gerisi bilet alıyorum hem tasaruf hem böyle kalıtelı fılmlere katkı oluyor eger bukadar izlenmeseydi dağ 3 cekilmicekti suan cekilcek
-
Abi digiturkten filan parasını ödeyip izleyemiyor muyuz bunu 30 lirada versem sorun değil evde izlemem lazım
-
Easx bunu yazdı
Abi digiturkten filan parasını ödeyip izleyemiyor muyuz bunu 30 lirada versem sorun değil evde izlemem lazım
sinema dısında her yerde kopyalanır bunu göze alamazlar
-
güzel filmdir tavsiye ederim
MaxeL tarafından 16/Oca/17 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
osman paşadan bahsediyor 55 ile 57 arasında.