Dağ 2 Full HD İzle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı

sinemada böyle super yapımları ızlemek varken neden illegal izleniyor :? 

ben görsem kimse kusura bakmasın sikayet ederim edecem de paylasan yayınlayan kim varsa kırılmasın  biletmi pahalı ben migrostan 9 ytl alıyorum sizde alın 

Şahsım adına cevap vereyim. Bu tür filmlerde duygulanıp gaza gelerek alkışlayan ağlayan tiplerle karşılaşmak istemediğim ve beğendiğim sahneleri sarıp sarıp izlemek istediğim için düşmesini bekliyorum. İlla korsan olması şart değil. Makul bir fiyata DVD olursa onu da alabilirim. Ha neden makul dedim, parasına değmesi lazım. Pahalılık ucuzluk meselesi değil. Şikayet etme hassasiyetini de çok abartmamak gerektiği kanaatindeyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Yok mu tam izleyelim dedik oda kalkmış videolar.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

Yönetmen BluRay çıkacağını söylemişti sanırsam. O çıkana kadar bulduklarınız sinema çekimi olu . 720p olsa bile bitrate'i düşük çamur gibi bi film izlersiniz. 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    Khan23 bunu yazdı

Yönetmen BluRay çıkacağını söylemişti sanırsam. O çıkana kadar bulduklarınız sinema çekimi olu . 720p olsa bile bitrate'i düşük çamur gibi bi film izlersiniz. 

Hocam kesin bilgi ise süper blurayin çıkması. Ben 1080p WEB-DL yayınlanır diye umuyorum iTunes'a.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

filmde en son Allahu akbaaarrr diye koşan bir canlı bomba üzerine gidiyor komutan orada kaldı bitti. sonunu nerden izlicem ben bunun ? 

delirdim bak şimdi...

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Freak bunu yazdı

filmde en son Allahu akbaaarrr diye koşan bir canlı bomba üzerine gidiyor komutan orada kaldı bitti. sonunu nerden izlicem ben bunun ? 

delirdim bak şimdi...

:D:D kötü olmuş bunun  hd si çıkmadan izlememek lazım :)

Toplam Hit: 7850 Toplam Mesaj: 47
dag2 film