Dağ 2 Full HD İzle
-
uz-i bunu yazdı
sinemada böyle super yapımları ızlemek varken neden illegal izleniyor :?
ben görsem kimse kusura bakmasın sikayet ederim edecem de paylasan yayınlayan kim varsa kırılmasın biletmi pahalı ben migrostan 9 ytl alıyorum sizde alın
Şahsım adına cevap vereyim. Bu tür filmlerde duygulanıp gaza gelerek alkışlayan ağlayan tiplerle karşılaşmak istemediğim ve beğendiğim sahneleri sarıp sarıp izlemek istediğim için düşmesini bekliyorum. İlla korsan olması şart değil. Makul bir fiyata DVD olursa onu da alabilirim. Ha neden makul dedim, parasına değmesi lazım. Pahalılık ucuzluk meselesi değil. Şikayet etme hassasiyetini de çok abartmamak gerektiği kanaatindeyim.
-
Yok mu tam izleyelim dedik oda kalkmış videolar.
-
Yönetmen BluRay çıkacağını söylemişti sanırsam. O çıkana kadar bulduklarınız sinema çekimi olu . 720p olsa bile bitrate'i düşük çamur gibi bi film izlersiniz.
-
Khan23 bunu yazdı
Yönetmen BluRay çıkacağını söylemişti sanırsam. O çıkana kadar bulduklarınız sinema çekimi olu . 720p olsa bile bitrate'i düşük çamur gibi bi film izlersiniz.
Hocam kesin bilgi ise süper blurayin çıkması. Ben 1080p WEB-DL yayınlanır diye umuyorum iTunes'a.
-
filmde en son Allahu akbaaarrr diye koşan bir canlı bomba üzerine gidiyor komutan orada kaldı bitti. sonunu nerden izlicem ben bunun ?
delirdim bak şimdi...
-
Freak bunu yazdı
filmde en son Allahu akbaaarrr diye koşan bir canlı bomba üzerine gidiyor komutan orada kaldı bitti. sonunu nerden izlicem ben bunun ?
delirdim bak şimdi...
:D:D kötü olmuş bunun hd si çıkmadan izlememek lazım :)