folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Dağ, Yeşillik , Doğa Ve Deniz Yer Tavsiyesi Lütfen

Dağ, Yeşillik , Doğa Ve Deniz Yer Tavsiyesi Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Bu sene bebişten dolayı farkloı bir tatiil istiyorum en önemli şey çok iyi kafa dinlemek istediğim şey ise

birincisi kafa dinlemeli huur dolu yeşillik orman veya dağ evi 

denize araçla  inip gireceğim 

sakin seessiz olmalı hem deniz hem doğa tatili isteyen tüm ekibi memnun etmeli

bugalov yada villa olabilir 4 büyük bir bebek olacak

havuzu olursqa daha mutlu eder

bu arada dönem ağustos 15 den sonrası

tecrübeli olduğunuz beğendiğiniz yerleri söylerseniz sevinirim airbnb yada sahibindenden bakıp gideceğiz hocalarım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

olimpos çıralı

https://www.google.com/search?q=olimpos+%C3%A7%C4%B1ral%C4%B1&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj6_sXEi9ziAhXUwsQBHW2ABesQ_AUIECgB&biw=1920&bih=874

tıkla

kendim gitmedim ama arkadaşlar her sene gidiyor , pansiyon ve bungalov tarzı yerler var bu çıralı aralarında en iyisi. kafa dinle tatilini yap. dinlen.

akyaka da olabilir orası da hem sessiz sakin hemde güzel.

akyaka için

https://www.google.com/search?q=akyaka&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ347qi9ziAhUDyKYKHciNAMQQ_AUIECgB&biw=1920&bih=874

akyaka ya gittiğimde çektiğim bir video

https://photos.app.goo.gl/qYSxPyjxB87BJN6SA

PanxeR tarafından 09/Haz/19 12:55 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

İstekleri tam karşılamasa da bazı istekleri çok güzel karşılayan olimposu önerebilirim. Bungalov yerler var oralarda kalırsınız deniz ve doğa mükemmel güzellikte ancak denize giderken belli bir yeri araçla gittikten sonra yürümek gerekiyor. Çok sakin değil kalabalık bir yer ancak oraya gelen insanlar taskinlik niyetinde olmuyorlar pek. Sahilden 300-400 metre ötesinde de çıralı var orası daha aileye hitap eden ama daha klasik bir yer, sahilden değil sen diğer tepeden giderseniz araç ile denize çok yakın ulaşımı var. Konaklanacak yerlerde de ciftligimsi yerler var Olimpos’ta adim bası oraların havuzu da bulunuyor ama sezon içinde ne durumdalar bilmiyorum ben iki sene öncen bayramda sezon dişi gitmiştim sakindi 

Dentist tarafından 09/Haz/19 12:35 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Günlük bütçe nedir? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Günlük bütçe nedir? 

Hocam sen turizmciydin sanırım

Hocam günlük 500 perde olsun istiyorum kaz dağlarında tam aradığımi buldum ama 925 istedi villaydi aslında 8 kişi kalabiliyor o şekilde fusunursrni çok değil ama bizi aşıyor şu anda

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam Mersin Adam Kayalar holiday village ' da 3 gün tatil yaptım daha yeni geldim aradığın herşey fazlasıyla var. Yabancılar işletiyor ama aile sıcaklığı var böyle bir güleryüz hizmet politikası başka yerde yok araştırmanı şiddetle öneriyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Şu iki foto, çok iyi geldi bana niyeyse. Renkler ve geçişleri çok güzel.

De, niyeyse Akdeniz'in enlem'inden dolayı mı bilmiyorum Yüksek boylu ağaçları yok. Gölgeli alanları oldukça az. Suya da çok yakın halbuki. 

Güney yarıküredeki Tropik bölgelerdeki kıyı etrafındaki ağaçların yaptığı gölgeliklerin ayrı bir cazibesi var gibi geliyor bana. Adalar filan. @@,)

Video'ya bakmadım. 

---

Bu Ege'de iki yani dik, Kanyon'vâri bir yere girmiştik. orasıda şahaneydi. Kanyonun bir yanına asma demirden yürüyüş yolu'msu balkon yapmışlar. Alttan dere'msi birşeyler akıyor filan, ama etrafta tek sıra biri iki geniş yapraklı meyvesiz ağaç filan vardı, kısmen amerikan belgesel ve filmlerindeki ortamlara benziyordu Eylül ayı. Yolun bittiği kuytu bir yere ağaçtan kulübe yapmışlar @@, lâkin o suyun kaynağı bi genişlese alır götürür o yapıyı.  daha da ileri gidemedik hazırlıksız, ileride su acayip derinleşiyordu. Yerin adını çıkaramadım. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

De, niyeyse Akdeniz'in enlem'inden dolayı mı bilmiyorum Yüksek boylu ağaçları yok. Gölgeli alanları oldukça az. Suya da çok yakın halbuki. 

Güney yarıküredeki Tropik bölgelerdeki kıyı etrafındaki ağaçların yaptığı gölgeliklerin ayrı bir cazibesi var gibi geliyor bana. Adalar filan. @@,)

Video'ya bakmadım. 

---

Bu Ege'de iki yani dik, Kanyon'vâri bir yere girmiştik. orasıda şahaneydi. Kanyonun bir yanına asma demirden yürüyüş yolu'msu balkon yapmışlar. Alttan dere'msi birşeyler akıyor filan, ama etrafta tek sıra biri iki geniş yapraklı meyvesiz ağaç filan vardı, kısmen amerikan belgesel ve filmlerindeki ortamlara benziyordu Eylül ayı. Yolun bittiği kuytu bir yere ağaçtan kulübe yapmışlar @@, lâkin o suyun kaynağı bi genişlese alır götürür o yapıyı.  daha da ileri gidemedik hazırlıksız, ileride su acayip derinleşiyordu. Yerin adını çıkaramadım. 

hocam ege kıyı şeridinde iklimden ötürü ve deniz sebebiyle kıyıda en fazla irili ufaklı ağaçlar oluyor ancak yanmayan yerlere bakarsak çam çok fazladır ve boldur. Kuraklık ve yağış azlığı sebebiyle bodrum,datça vb. yerlerde orman yok ama çam bol.

dediğin yer milas uyku vadisi olması gerekli kanyon orda var çünkü.

https://www.google.com/search?q=uyku+vadisi+milas&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwih9fu2o9ziAhXuw8QBHbSlDwEQ_AUIECgB&biw=1920&bih=874#imgrc=_

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Video'ya bakmadım. 

---

hocam ege kıyı şeridinde iklimden ötürü ve deniz sebebiyle kıyıda en fazla irili ufaklı ağaçlar oluyor ancak yanmayan yerlere bakarsak çam çok fazladır ve boldur. Kuraklık ve yağış azlığı sebebiyle bodrum,datça vb. yerlerde orman yok ama çam bol.

https://www.google.com/search?q=uyku+vadisi+milas&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwih9fu2o9ziAhXuw8QBHbSlDwEQ_AUIECgB&biw=1920&bih=874#imgrc=_

Bende şöyle uzun uzun ağaçlar olsun istiyorum o sarımtrak rengi değil yemyeşil görmek istiyorum Ege genel olarak o şekilde 

Şile Ağva bile daha yeşil bulamadım kafama göre bir şey

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Video'ya bakmadım. 

---

Şimdi dostum bu Milas Uyku Vadisine baktım da V şeklinde , benim gezdiğim yere ve ay/yıl'a göre çok dâhâ yeşil görünüyor. Benim gittiğim yer daha sâde, dik, ve dâhâ dik yüzeyli Turuncu-kahverengi kayalar yüzeyler vardı. Böyle bildiğin Merdiven basamağı gibi, her iki yüzü de dik.  Bildiğin şeklen Kutu gibi oluklu yapıda.

Ama Giriş ve/veya Çıkış yeri, biraz daha yeşillik ve -Aşırı yoğun- insan boyunun üzerinde Sazlıklar vardı ki, bu sazlıkların arkasını göremiyorduk. Hemen kıyı gözükmüyordu yani. Hemen bu sazlıkların Yola bakan tarafında, geniş alana yayılmış kısmen diz-kalça derinliğinde Suyun üzerine Ayakta durur gibi 10-15 Kulübe yapmışlar. Bunlar üzerinde Bazlama, Gözleme vb şeyler satıyorlardı. Bu kulübelerde kurumuş (Sazlıktan)Kamış'tan yapılmış Minderler ve sırt destekli yerlerde oturulacak yerler vardı. Ama burası dediğim gibi Giriş kısmı.

Benim gittiğim Kanyonun içi oldukça sade. Ağaç, yer yer çok az Çimen, kayalar üstünde -su çekildiğinden- Yosunlar vardı.

Mobilden 3-4 sayfa verdiğin linkten google fotolarına baktım da; Senin ifade ettiğin yer, cennetten bir bahçe gibi. 

RitmFarbRacourci tarafından 09/Haz/19 18:08 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Bahsettiğin yer tam bizim oralarda deresi denizi insanı ama tanıdığın olmayınca kalacak yer yok ha çadır kurarım dersen kafa dinlemek için birebir gürültü sıfır derelerde su bol ceviz erik elma kızılcık ne ararsan var resim atardım ama hepsi silindi 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 2053 Toplam Mesaj: 17
tatil deniz yeşillik dağ huzur orman mangal