Dağdan Mı Geldiniz Ulan?
-
Arada sırada gözüme çarpıyor
'acilen yardım,yorumlarınızı bekliyorum,lütfen tavsiye vs..'başlıklı bir sürü konu açılıyor.ehh iyi güzel müridlerin çoğu yardımı esirgemiyor.ama işini görenler her ne hikmetse bir teşekkür etmekten aciz kalıyor.
not : münferit bir olay değil genel olarak gözüme çarpıyor.
-
kim kızdırdı seni hocam
-
güzel bi noktaya parmak basmışsın hocam barzoluk diz boyu
-
demekki adamın işi oraya kadarmıs :D
abüüü bi yardım edin :D:D:D
-
yok kimse kızdırmadı yukarıdada yazdığım gibi münferit bir olay değil.genelde tüm forumlarda böyle.başlık biraz sert oldu ama kafa güzel öyle dalgasına şeyettim.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Arada sırada gözüme çarpıyor
'acilen yardım,yorumlarınızı bekliyorum,lütfen tavsiye vs..'başlıklı bir sürü konu açılıyor.ehh iyi güzel müridlerin çoğu yardımı esirgemiyor.ama işini görenler her ne hikmetse bir teşekkür etmekten aciz kalıyor.
not : münferit bir olay değil genel olarak gözüme çarpıyor.
-----------------------------
Murit muritten tesekuru esirgemez, haji onlarin yerine ben edii :) TESEKURLER YARDIM EDEN HERKESE :) -
evet kardeş bu konuda %200 haklısın. bazen öyle oluyorki adam birşey istemiş diğeri fazlasıyla vermiş ama hanzo bi teşekkür bile etmiyo. benim teşekkür edesim geliyo. o teşekkür etmeyenede küfür edesim ...
-
haklısın valla bişey isteniyo karşıdaki adam o kadar emek verip sana yardım ediyo en azından bi teşekkür etmen lazım etmeyenler çok ayıp ediyo harbi :/
-
aynen biraz öle oluo ama ne yaparsın :D
-
bosver tesekur etmesin cokda onemli diil zaten gelip gecici adam icin
-
nası önemli deil bence gayet önemli adam senin kölenmi
Toplam Hit: 4343 Toplam Mesaj: 32