Dağdan Mı Geldiniz Ulan?
-
anam acaba varmı yardım isteyip teşekkür etmediğim bi konu tereddütte kaldım şimdi :):P
evet bende çok rastladım.. ya hani yardım ediyosun sonradan konuya girip bakıyosun halletmişmi acaba ne yapmış bu adam diye ,
günler geçiyo cvp yok bare hallettim diye yazsın bea kardeşim .bende dellendim ulaayynn :)
-
dimi yani insan hiç deilse işe yaradığını duyup sevinir teşekkür gelmese bile :)
-
kimse üstüne alınmasın konuyla alakası var veya yok sözüm meclisten dışarı
her işten karşılık mı bekliyorsunuz teşekkür de bir karşılıktır nerde kaldı iyilik yap denize at sözleri. ismi lazım değil bi paylaşım sitesinde birşey indirmek istediğinizde link genelde gizli oluyor illaki bi cevap yazmanız isteniyor bakıyorum herkes teşekkür ederim yazmış iyi de paylaştığın şey tarkanın bi şarkısı veya bi program yaması falan filan sana ait bi şey değilki niye teşekür bekliyorsun adam ordan burdan çalmış senide teşvik ediyor üstüne birde teşekkür istiyor yüzsüzlüğün de bu kadarı artık bende inat olsun diye hay ebeni yazıp linki açtırıyorum böylesi dahamı iyi gerek yok böyle şeylere
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------kimse üstüne alınmasın konuyla alakası var veya yok sözüm meclisten dışarı
her işten karşılık mı bekliyorsunuz teşekkür de bir karşılıktır nerde kaldı iyilik yap denize at sözleri. ismi lazım değil bi paylaşım sitesinde birşey indirmek istediğinizde link genelde gizli oluyor illaki bi cevap yazmanız isteniyor bakıyorum herkes teşekkür ederim yazmış iyi de paylaştığın şey tarkanın bi şarkısı veya bi program yaması falan filan sana ait bi şey değilki niye teşekür bekliyorsun adam ordan burdan çalmış senide teşvik ediyor üstüne birde teşekkür istiyor yüzsüzlüğün de bu kadarı artık bende inat olsun diye hay ebeni yazıp linki açtırıyorum böylesi dahamı iyi gerek yok böyle şeylere
-----------------------------
bu karsilik bekleme diil ki haji, o paylasimin birine yararli oldugunu gormek ve o kisinin tesekurunu veya iyi bir yorumunu almak paylasanin paylasma istegini ve nesesini arttirir... adam bidahaki sefere paylasma istegi bile olmas boyle yapilirsa. bu karsilik bekleme degil bence... -
Yardım isteyip, istediği yardımı alıp, teşekkür etmeyenlereyse lafın anlarımda. Bir başlık açıp paylaşım yapıyorsan karşılığında teşekkür beklemen saçma bana göre. Hiç takılmam öyle şeylere teşekkür ettiğimi, etmediğimi hiç hatırlamam, yardım etmiş olsam bile teşekkür falan aramam sonuçta o an öyle istemişimdir yapmışımdır. Bazen yardım edebileceğim durumlarda bile xtir ne uğraşcam deyip geçiyorum. Tamamen o anki mental durumuma bağlı.
-
teşekkürün o yardımı yapana hiç bi faydası olmıycakki sadece bi nezaket gösterisi herkes bekler yani bence bi teşekkür beklemekle karşılık beklemek aynı şey değil...
-
Hele teraziye tıklamayanlar var ki, beni de onlar çileden çıkarıyo :))
-
Hocam, burası tahribat.com, burada yapılan paylaşımda, istenilen paylaşımda, gerektiği için ve/veya içinden geldiğin için yap, yok eğer
Teşekkürler
selam ve dua ile
vs vs tarzı sacma salak mesajlar yazacaklar die sana konuya cevap veriyorsan, o zaman o konuya hiç cevap verme...
Adam belkide cevabı bulmuş olmanın sevinciyle cevap bile vermeden direk konudan cıkmış ve işini görmüştür, burada seni mutlu edecek şey adamın sana teşekkür etmesi değil, tek hücreli bir canlı gibi asalaklıktan cıkıp insanlara yardımcı olmanın vereceği haz olmalı...
Binlerce mesaj yazdım binlerce paylaşım yaptım buraya, amacımız, paylaşımı yaptığımız adam cevabını alamasa bile yada bakmasa bile o konuya, 3 gün sonra garibanın teki bi yerde sıkışırsa girsin baksın alsın bulsun sorununu çözsündür buranın amacı,
O zaman bizde teşekkür kutusu acalım, koca siteyi 3 kuruş karımız olmadan amme hizmeti için acıkta tuttuğumuz için,
kaldıki yapılan 1 paylaşım için o konuda 30 tane teşekkür varsa, ben zaten temizlerim o konuyu, paylaşımını paylaşım yapmış olmak için, insanlara yardımcı olmak için yap hocam, bi teşekkür kelimesini görmek için yapacaksan hiç yapma, ha eğer istiyorsan
Cok skimizde olsaydı zaten oraya yazılan emeğe saygı teşekkür die yazılacak mesaj, forumu üye olmayanlara gizlerdik, binlerce kullanıcı üye olurdu 3 günde...
o zaman her bir dandik resim için 6 sayfa "teşekkürler emeğe saygı" yazılan tonla forum var, oraya gidebilirsin....
Birde asıl hanzoluğun en büyüğünü yapmışsın Dağdan mı Geldiniz Ulan? nası bi hanzoca tabir şeklidir anlayabilmiş değilim...
Ha madem o kadar cok istiyorsun hocam ben yazıyorum sana, dur hatta fasulyenin resmi vardı...
sanırım tatmin olmuşsundur...
-
Hocam benim yok sanırım öyle bir konum ama bu mesajdan sonra bakıcam sağolasın bu konu için;)
-
la bi de paylaşımın altına bi teşekkür yeter falan demiyolar mı, deli oluyom.