Dağdan Mı Geldiniz Ulan?
-
Evet benim de başıma geliyor bazen, hayır teşekkür çokta önemli değil ama acaba diyosun adam mesajımı okudumu yoksa okuyamadıda hala sorunu devam mı diyo gibisinden merakta kalıyorum.
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam benim yok sanırım öyle bir konum ama bu mesajdan sonra bakıcam sağolasın bu konu için;)
----------------------------
renenin yazısına bak önce istersen... :Suzun yazıları okumaktan niye aciziz diye bir konuda benmi açsam ne :((
hazıra o kadar alışmışız ki örnek olsun die veriorum geçen arkadaşın biride 5satrlık yazıyı okumaya üşenio biri bana özetlermi die yazmış... bi göz atsa 2dk sını almaz...
zaten hep başkalarnın aklıyla hareket ettiğimiz için bi yerlere varamıoruz..
dünyada ez kitap okuyan ülkelerin başını çekioruz,okumaya bile üşenioyoruz ki liseyi bitirmek bile zor gelio insanlara sonra töre cinayetleri bilmemneler başımzdan eksik olmuo :S
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------tbtmad bunu yazdı:
Hocam benim yok sanırım öyle bir konum ama bu mesajdan sonra bakıcam sağolasın bu konu için;)
renenin yazısına bak önce istersen... :Suzun yazıları okumaktan niye aciziz diye bir konuda benmi açsam ne :((
hazıra o kadar alışmışız ki örnek olsun die veriorum geçen arkadaşın biride 5satrlık yazıyı okumaya üşenio biri bana özetlermi die yazmış... bi göz atsa 2dk sını almaz...
dünyada ez kitap okuyan ülkelerin başını çekioruz,okumaya bile üşenioyoruz ki liseyi bitirmek bile zor gelio insanlara sonra töre cinayetleri bilmemneler başımzdan eksik olmuo :S
-----------------------------hocam kendin diyosun başkasını aklıyla hareket etmiyelim diye ama arkadaşa renenin yazısını uygulamasını sölüosun adamın kendi düşüncesi belki teşekkür etme yönünde.
-
Nezaketen Tessekür etmesi güzel ve anlamlı olabilir ama senin yada bir baskasın yaptığı yardımlar tessekür içinse yada cıkar sağlam içinse a**
Siz yardım yaparken karsıdan bir beklentiniz mi oluyor ? Varsın tessekür etmesin etmezse onun ayıpıdır.
Gereksiz konu
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, burası tahribat.com, burada yapılan paylaşımda, istenilen paylaşımda, gerektiği için ve/veya içinden geldiğin için yap, yok eğer
Teşekkürler
selam ve dua ile
vs vs tarzı sacma salak mesajlar yazacaklar die sana konuya cevap veriyorsan, o zaman o konuya hiç cevap verme...
Adam belkide cevabı bulmuş olmanın sevinciyle cevap bile vermeden direk konudan cıkmış ve işini görmüştür, burada seni mutlu edecek şey adamın sana teşekkür etmesi değil, tek hücreli bir canlı gibi asalaklıktan cıkıp insanlara yardımcı olmanın vereceği haz olmalı...
Binlerce mesaj yazdım binlerce paylaşım yaptım buraya, amacımız, paylaşımı yaptığımız adam cevabını alamasa bile yada bakmasa bile o konuya, 3 gün sonra garibanın teki bi yerde sıkışırsa girsin baksın alsın bulsun sorununu çözsündür buranın amacı,
O zaman bizde teşekkür kutusu acalım, koca siteyi 3 kuruş karımız olmadan amme hizmeti için acıkta tuttuğumuz için,
kaldıki yapılan 1 paylaşım için o konuda 30 tane teşekkür varsa, ben zaten temizlerim o konuyu, paylaşımını paylaşım yapmış olmak için, insanlara yardımcı olmak için yap hocam, bi teşekkür kelimesini görmek için yapacaksan hiç yapma, ha eğer istiyorsan
Cok skimizde olsaydı zaten oraya yazılan emeğe saygı teşekkür die yazılacak mesaj, forumu üye olmayanlara gizlerdik, binlerce kullanıcı üye olurdu 3 günde...
o zaman her bir dandik resim için 6 sayfa "teşekkürler emeğe saygı" yazılan tonla forum var, oraya gidebilirsin....
Birde asıl hanzoluğun en büyüğünü yapmışsın Dağdan mı Geldiniz Ulan? nası bi hanzoca tabir şeklidir anlayabilmiş değilim...
Ha madem o kadar cok istiyorsun hocam ben yazıyorum sana, dur hatta fasulyenin resmi vardı...
sanırım tatmin olmuşsundur...
-----------------------------olay tatminlik meselesi teşekkür falan değil bence
paylaşım yapıp teşekkür meselesi değil yani en azından benim söylediğim o değildi ki konuyu açan arkadaşea ondan bahsetmiyo bence
olay şu ,yardım istiyolar , istiyoruz ve cvp geliyo .ama yani insan teşekkürden ziyade haberini verir .ben bu işi hallettim diye .. teşekkür önemli değil zaten samimi insanlar birbirlerine teşekkür etmez benim bildiğim ve burası gayet samimi cana yakın bi yer..
şahsi olarak birisi yardım istediğinde ben eğer bişeyler biliyosam yazıyorum ve yazdıktan sonra halletmişmi diye dönüp bakıyorum.bakıncada görmek isterim yani hallettim şöyle oldu böyle oldu en azından bilgimize bilgi katmış oluruz ne biliyim işte :)
olay teşekkür değil yani onu anlayın
-
rene; benim kastettiğim iyilik yapılan paylaşım,verilen link vs..değil.daha kişisel şeyler.tavsiye,fikir alma gibi.kendini başkalarıyla mukayese etme.sen veya modlar bu siteye katkı sağlamak için emeklerinizi paylaşıyorsunuz dolayısıyla teşekkür edilip edilmemesi önemli değil.benim bahsettiğim ilişki adres sorma,tarif alma gibi..nasıl ki sokakta adres soran birine yardım edildikten sonra teşekkür beklemek doğal ise benimkide doğal.sonuçta sokakta da sana birşey sorana insanlık edip cevap veriyorsun o da hiçbirşey demeden olay mahalinden uzaklaşıyorsa herkes tepki gösterir.burası internet diyeceksin sonuçta internetde olsa kişiler aynı verilen emek aynı.
ayrıca hanzoluk demişsin o lafı aynen sana iade ediyorum.muhattap sen değilsin ki sataşma amaçlı cevap yazasın.eğer varsa bir hanzoluk yetkin var kardeşim konuyu kilitlersin olay biter.
-
Kimse dört dörtlük değildir hoca gerektiği yerde yöneticiler zaten olaya müdahale ediyor zaten. Herkesin bir amelelik dönemi vardır sen bunları bilmeden öncede ya tahribatta yada başka forumda yapmışdındır. Kimse dağdan köyden inmedi. Kimseye batıcak bişeyde göremiyorum istemeyen yardım etmez. Sadece biraz anlayış bence. Kimse "yardım ettim buna heyoo" diye reklam yapıcak değil teşekkür olmasa da olur :)
-
Yav bide adam anlamıyor izah ediyorsun sonra anlayınca anladım diyor.Anladıgında anladım demiyenlerde var.Teşekkür falan yok :)
-
Yaşadığım bi olay: geçen kendim için değil bir arkadaşım için, elemanın isteği üzerine, siteye üyeliği yoktu, bir ayakkabı firmasının web sitesi için template için konu acmıştım,
Konunun ilk mesajınada şimdiden teşekkürler yazmıştım...
Daha sonrada konunun linkini isteyen arkadaşa verdim ve bi dahada dikkat etmedim, konu araya kaynadı gitti...
Yaklaşık 15 gün sonra bi konuya mesaj yazarken, elemanın teki nerdeyse bana küfür edecek, pm attım ne oluo hoca die,
Eleman konuya mesaj yazmışmış, fakat ben teşekkür etmemişim...
Şimdi ne diebilirsinki??
Orada eğer sadece benim yada herhangi birisinin teşekkür etmesi için mesaj yazıyosa herif, hiç yazmasın daha iyi...
Öteki yandan hanzoluk mevzusuna gelince...
Eğer sen insanların kibar olması için teşekkür etmesi için bir başlık acıp, konu başlığıada "Dağdan mı Geldiniz Ulan?" şeklinde kaba ve kibarlık ötesi bir şekilde mesaj yazıyorsan, o söylenen laf gittiği yeri biliyor hocam...
-
ebter bunu yazdı:
persian bunu yazdı:
-----------------------------tbtmad bunu yazdı:
dünyada en az kitap okuyan ülkelerin başını çekioruz,okumaya bile üşenioyoruz ki liseyi bitirmek bile zor gelio insanlara sonra töre cinayetleri bilmemneler başımzdan eksik olmuo :S
-----------------------------hocam kendin diyosun başkasını aklıyla hareket etmiyelim diye ama arkadaşa renenin yazısını uygulamasını sölüosun adamın kendi düşüncesi belki teşekkür etme yönünde.
Başkasının aklıyla hareket etmenin Bana Tükçe karşılığını söylermisin ? Ben burda renenin aklıyla hareket edip camdan mı atladım onu anlamadım... Bak ne yazmış rene...
o zaman her bir dandik resim için 6 sayfa "teşekkürler emeğe saygı" yazılan tonla forum var, oraya gidebilirsin....
sonra arkadaş ne yazmış...
rene kim bilmiosan hatırlatayım sitenin yöneticisi... Yani kuralları yöneticiler belirler ya paşa paşa uyarsın yada yolunu alırsın... Bu benim içinde geçerli senin içinde x içinde...
Arkadaşın Düşüncesine birşey demedim,Teşekkür msgı nie yazıosun da demedim... Renenin yazısını okumadığı belli oluyor ona atıftan birşey yazdım... neyse konu başka yerlere gitmesin...