Dağın Kralı: Siyasi Önderliğin Doğası
-
YUKARI !

-
takip türkçe kaynak çıkar inş
-
mettoman bunu yazdıtakip türkçe kaynak çıkar inş
la çıkmayacaksa para toplayak da kalitelisinden bi çevirmen tutalım.
-
ama bizim ülkemizde hala götündeki boku silmeyi öğrenememiş beyinleri yıkanmış çocuklar facebooktan oradan buradan akıllarınca atatürk ü karalamaya çalışır, geçende yavşağın biri 3 sayfa yazı yazmış atatürk siyonistti yahudiydi şöyleydi böyleydi diye, ulan olum çözdük biz sizi anlayın artık sevmediğiniz ne kadar adam varsa maksimum 3 dakika içinde o yahudi diye yapıştırıyorsunuz etiketi hareketiniz bu şekilde, bu atatürkü karalayan zihniyetin sevmediği adamlar hakkında yazdıkları yazılara bakın hepsi hakkında yahudi diyeceklerdir denemesi bedava buyrun deneyin istisnasız herkes yahudi onların dışında kalıyorlarsa
-
Lotus bunu yazdı
ama bizim ülkemizde hala götündeki boku silmeyi öğrenememiş beyinleri yıkanmış çocuklar facebooktan oradan buradan akıllarınca atatürk ü karalamaya çalışır, geçende yavşağın biri 3 sayfa yazı yazmış atatürk siyonistti yahudiydi şöyleydi böyleydi diye, ulan olum çözdük biz sizi anlayın artık sevmediğiniz ne kadar adam varsa maksimum 3 dakika içinde o yahudi diye yapıştırıyorsunuz etiketi hareketiniz bu şekilde, bu atatürkü karalayan zihniyetin sevmediği adamlar hakkında yazdıkları yazılara bakın hepsi hakkında yahudi diyeceklerdir denemesi bedava buyrun deneyin istisnasız herkes yahudi onların dışında kalıyorlarsa
sabetayist ve siyonist diyorlar hocam.
Atatürk mü? Ooo öcü!
Saidi Nursi mi? Ooo ülkeyi o kurtardı lan bilmiyo musun !?
Kuduz köpek sudan yobaz köpek Atatürk'ten korkuyor.
Ha son olarak da; yobazın anlamını bilmiyormuşuz yanlış kullanıyormuşuz.
Sorun değil ben zaten köpeği vurguluyordum.
Dentist tarafından 29/Tem/13 03:07 tarihinde düzenlenmiştir -
çizik
-
The_Cure bunu yazdıLotus bunu yazdı
sabetayist ve siyonist diyorlar hocam.
Atatürk mü? Ooo öcü!
Saidi Nursi mi? Ooo ülkeyi o kurtardı lan bilmiyo musun !?
Kuduz köpek sudan yobaz köpek Atatürk'ten korkuyor.
Ha son olarak da; yobazın anlamını bilmiyormuşuz yanlış kullanıyormuşuz.
Sorun değil ben zaten köpeği vurguluyordum.
cehalet. okumuyorlar ve internette yer alan propagandaya maruz kalıyorlar ne yazık ki.
-
bu yobazların derdi çok derinde beyler, adamın biri çıkıyor arkasında allah olduğunu idda etmeden 7 cihana meydan okuyor bir bir hepsini defediyor ülkeden, adamların derdi bu arkasında allah olduğunu idda edip yenilen bir lidere sahip olunca böylesi batıyor tabi.
-
Çizik. Sonra bakıcam.
-
Atatürk'ü ideolojin sebebiyle sevmezsin anlarım fakat Atatürk'e hakaret etmek, iftira atmak neden hala bunları anlayamıyorum.Zaten Türkiye'de siyaset ve tarih iki şey üzerie dönüyor hep.Bir tarafta Atatürkçüler,Cumhuriyetçiler vb gibiler diğer tarafta İslamcılar,Osmanlıcılar vb gibiler.Elbet bu 2 grup dışında olanlarda vardır fakat sanki tarih ve siyaset tartışmaları bu iki grup arasında olmakta.Gözlemlerim hep bunu göstermekte.