folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dağın Kralı: Siyasi Önderliğin Doğası

Dağın Kralı: Siyasi Önderliğin Doğası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bir konu hakkında en iyi bilgiyi analiz edebilmek için, karşılıklı iki tarafın da görüşünü almak gerek bence.

örneğin gazete okuyanlar, zaman+taraf+cumhuriyet 3ü birlikte çok iyi gidiyo tavsiyemdir.

ayrıca merak edenler şu adam çok ilginç şeylerden bahsediyor : LİNK

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bir konu hakkında en iyi bilgiyi analiz edebilmek için, karşılıklı iki tarafın da görüşünü almak gerek bence.

örneğin gazete okuyanlar, zaman+taraf+cumhuriyet 3ü birlikte çok iyi gidiyo tavsiyemdir.

ayrıca merak edenler şu adam çok ilginç şeylerden bahsediyor : LİNK

Bu adamı sakın okumayın.Bide bunun bir alt versiyonu var, Mustafa Armağan.Her cumartesi Murat Bardakçı bu Mustafa Armağan'a laf sokuyor.Hala gelmiş ortalıkta geziniyor bide.Okuyacaksanız İlber Ortaylı gibi hocalarımızı okuyun.Yukarıdaki linke karşılık: sinanmeydan.com.tr  

Ayrıca seni daha iyi tanıdım joe_black.Gezi Parkı konusunda belli etmiştin buda üstüne tam oldu şimdi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı

Bu adamı sakın okumayın.Bide bunun bir alt versiyonu var, Mustafa Armağan.Her cumartesi Murat Bardakçı bu Mustafa Armağan'a laf sokuyor.Hala gelmiş ortalıkta geziniyor bide.Okuyacaksanız İlber Ortaylı gibi hocalarımızı okuyun.Yukarıdaki linke karşılık: sinanmeydan.com.tr  

Ayrıca seni daha iyi tanıdım joe_black.Gezi Parkı konusunda belli etmiştin buda üstüne tam oldu şimdi.

neyi belli etmişim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    arnavutr bunu yazdı

neyi belli etmişim ?

Ak partiliyiz ak partili hüloğğğ

Olduğunu anladım demek istedi heralde arkadaş :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    arnavutr bunu yazdı

neyi belli etmişim ?

yanlış anlamış demek ki arkadaş :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    arnavutr bunu yazdı

neyi belli etmişim ?

yanlış anlamış demek ki arkadaş :)

AKP li olduğunu değil.Nasıl bir insan olduğunu.O zatı okuyanın siyasi görüşü az çok bellidir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı

AKP li olduğunu değil.Nasıl bir insan olduğunu.O zatı okuyanın siyasi görüşü az çok bellidir

1- siyasi olarak herhangi bir ibarede bulunmadım

2- bir kişinin konuşmasını dinleyen, kitabını okuyan, o kişi ile aynı siyasi görüştedir diye etiketlemek ne kadar mantıklı :)

3- siyasi görüşümü sorarsan ben liberallikten yanayım. iki seçimde arka arkaya hiçbir partiye de oy vermedim

4- akpye zaten hiç oy vermedim :)

sormak, öğrenmek istediğin şey varsa pm atabilirsin burda konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    arnavutr bunu yazdı

1- siyasi olarak herhangi bir ibarede bulunmadım

2- bir kişinin konuşmasını dinleyen, kitabını okuyan, o kişi ile aynı siyasi görüştedir diye etiketlemek ne kadar mantıklı :)

3- siyasi görüşümü sorarsan ben liberallikten yanayım. iki seçimde arka arkaya hiçbir partiye de oy vermedim

4- akpye zaten hiç oy vermedim :)

sormak, öğrenmek istediğin şey varsa pm atabilirsin burda konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok :)

Ben AKP'li olduğunu iddaa etmedim.Sadece o zatı  paylaşarak görüşlerini daha da belli ettin.Kusura bakma ama o zatı okuyan takip eden Cumhuriyet Atatürk düşmanıdır.Demek ki daha önce adamı okumuş ve adama inanmışsın ki burada  gelip paylaşıyorsun.Şimdi o adamı bende okudum birkaç kez ama paylaşmıyorum neden.Çünkü aynı görüşte değilim adamla.Fakat sen aynı görüştesin ki gelip burada paylaşıyorsun.

Şimdi Atatürkçü bir insanım benden gidip cumhuriyet Atatürk karşıtlarına ait videoları paylaşmamı bekleyemezsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freebiri
    freebiri's avatar
    Erkek

Bir bugüne bakın birde gençliğe hitabeyi okuyun Atatürke hayran kalacaksınız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek
    freebiri bunu yazdı

Bir bugüne bakın birde gençliğe hitabeyi okuyun Atatürke hayran kalacaksınız.

Bu gençliğin hepsini bir tutmak istemiyorum fakat genel görüşüm bu gençlikle bir halt olmaz.Okumayan işi gücü karı kızdan başka birşey olmayan,elinde sürekli telefonlar gezen, boş bir gençlik var.Türk kültüründen giderek uzaklaşıyoruz.(Şimdi 2-3 kiş çıkıp cumhuriyet ile bizi kültürümüzden uzaklaştırdılar demesin küfürü basarım.)Olan halk içindeki  temiz gençlere oluyor.

Toplam Hit: 9481 Toplam Mesaj: 36