Dağın Kralı: Siyasi Önderliğin Doğası
-
bir konu hakkında en iyi bilgiyi analiz edebilmek için, karşılıklı iki tarafın da görüşünü almak gerek bence.
örneğin gazete okuyanlar, zaman+taraf+cumhuriyet 3ü birlikte çok iyi gidiyo tavsiyemdir.
ayrıca merak edenler şu adam çok ilginç şeylerden bahsediyor : LİNK
-
joe_black bunu yazdı
bir konu hakkında en iyi bilgiyi analiz edebilmek için, karşılıklı iki tarafın da görüşünü almak gerek bence.
örneğin gazete okuyanlar, zaman+taraf+cumhuriyet 3ü birlikte çok iyi gidiyo tavsiyemdir.
ayrıca merak edenler şu adam çok ilginç şeylerden bahsediyor : LİNK
Bu adamı sakın okumayın.Bide bunun bir alt versiyonu var, Mustafa Armağan.Her cumartesi Murat Bardakçı bu Mustafa Armağan'a laf sokuyor.Hala gelmiş ortalıkta geziniyor bide.Okuyacaksanız İlber Ortaylı gibi hocalarımızı okuyun.Yukarıdaki linke karşılık: sinanmeydan.com.tr
Ayrıca seni daha iyi tanıdım joe_black.Gezi Parkı konusunda belli etmiştin buda üstüne tam oldu şimdi. -
arnavutr bunu yazdı
Bu adamı sakın okumayın.Bide bunun bir alt versiyonu var, Mustafa Armağan.Her cumartesi Murat Bardakçı bu Mustafa Armağan'a laf sokuyor.Hala gelmiş ortalıkta geziniyor bide.Okuyacaksanız İlber Ortaylı gibi hocalarımızı okuyun.Yukarıdaki linke karşılık: sinanmeydan.com.tr
Ayrıca seni daha iyi tanıdım joe_black.Gezi Parkı konusunda belli etmiştin buda üstüne tam oldu şimdi.neyi belli etmişim ?
-
joe_black bunu yazdıarnavutr bunu yazdı
Ayrıca seni daha iyi tanıdım joe_black.Gezi Parkı konusunda belli etmiştin buda üstüne tam oldu şimdi.neyi belli etmişim ?
Ak partiliyiz ak partili hüloğğğ
Olduğunu anladım demek istedi heralde arkadaş :D
-
torpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdıarnavutr bunu yazdı
yanlış anlamış demek ki arkadaş :)
-
joe_black bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdıarnavutr bunu yazdı
yanlış anlamış demek ki arkadaş :)
AKP li olduğunu değil.Nasıl bir insan olduğunu.O zatı okuyanın siyasi görüşü az çok bellidir
-
arnavutr bunu yazdı
AKP li olduğunu değil.Nasıl bir insan olduğunu.O zatı okuyanın siyasi görüşü az çok bellidir
1- siyasi olarak herhangi bir ibarede bulunmadım
2- bir kişinin konuşmasını dinleyen, kitabını okuyan, o kişi ile aynı siyasi görüştedir diye etiketlemek ne kadar mantıklı :)
3- siyasi görüşümü sorarsan ben liberallikten yanayım. iki seçimde arka arkaya hiçbir partiye de oy vermedim
4- akpye zaten hiç oy vermedim :)
sormak, öğrenmek istediğin şey varsa pm atabilirsin burda konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok :)
-
joe_black bunu yazdıarnavutr bunu yazdı
1- siyasi olarak herhangi bir ibarede bulunmadım
2- bir kişinin konuşmasını dinleyen, kitabını okuyan, o kişi ile aynı siyasi görüştedir diye etiketlemek ne kadar mantıklı :)
3- siyasi görüşümü sorarsan ben liberallikten yanayım. iki seçimde arka arkaya hiçbir partiye de oy vermedim
4- akpye zaten hiç oy vermedim :)
sormak, öğrenmek istediğin şey varsa pm atabilirsin burda konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok :)
Ben AKP'li olduğunu iddaa etmedim.Sadece o zatı paylaşarak görüşlerini daha da belli ettin.Kusura bakma ama o zatı okuyan takip eden Cumhuriyet Atatürk düşmanıdır.Demek ki daha önce adamı okumuş ve adama inanmışsın ki burada gelip paylaşıyorsun.Şimdi o adamı bende okudum birkaç kez ama paylaşmıyorum neden.Çünkü aynı görüşte değilim adamla.Fakat sen aynı görüştesin ki gelip burada paylaşıyorsun.
Şimdi Atatürkçü bir insanım benden gidip cumhuriyet Atatürk karşıtlarına ait videoları paylaşmamı bekleyemezsin.
-
Bir bugüne bakın birde gençliğe hitabeyi okuyun Atatürke hayran kalacaksınız.
-
freebiri bunu yazdı
Bir bugüne bakın birde gençliğe hitabeyi okuyun Atatürke hayran kalacaksınız.
Bu gençliğin hepsini bir tutmak istemiyorum fakat genel görüşüm bu gençlikle bir halt olmaz.Okumayan işi gücü karı kızdan başka birşey olmayan,elinde sürekli telefonlar gezen, boş bir gençlik var.Türk kültüründen giderek uzaklaşıyoruz.(Şimdi 2-3 kiş çıkıp cumhuriyet ile bizi kültürümüzden uzaklaştırdılar demesin küfürü basarım.)Olan halk içindeki temiz gençlere oluyor.