folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Daha Önce Bu Kadar Korkmamıştım

Daha Önce Bu Kadar Korkmamıştım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

alışkanlık benimkisi su dışındaki sıvıları fazla tükettiğim için susuzluk çekmiyorum arada aklıma gelince su içiyorum ama bundan sonra su tüketimine özen göstericem :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

bana çok fazla olan şey , uyurken uyku sırasında bile fazkasıyla olan olay , aşırı stressli dönemlerde artıyor , bütün gece uykularımı alıyor , araştırdım uyku felci deniliyormuş bana olana. aynı şey olabilir.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

evde su da btmiş fark ettirdiniz gidip alayım bari :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

kansızlıktan olabilir, tavsiye olarak da pekmez içmeni öneririm. Bir de yataktan kalkarkenn yavaş yavaş (vitesi yükselterek) kalkmalısın.

xxx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Bana otobüsteyken olmuştu. Önce nefes alamadım sonra çınlama başladı ve gözlerim karardı. Otobüs o kadar kalabalıktı ki kendimi kaybettiğim halde yerimden kıpırdayıp düşmemiştim. Durağa yanaşıp kapıyı açınca kalabalıkla beraber bende inmişim, otobüs durağında otururken aklım başıma gelmişti. İşin en kötü yanı tam düşüp bayılacağınız anda sesinizde çıkmıyor.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tansiyon Düşmesi Yada Kalp Çarpıntısıdır... Öyle Bir Durumda Acil Uzanmanı Öneriyorum.. Ayakta Durma Konusunda Direnmemen İcab Eder.

O Esnada Olay Geçinceye Kadar Sabırlı Davranman Gerekmektedir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kovboy287
    kovboy287's avatar
    Erkek

Hocam bende bu durum 2 kere oldu sonra başıma hiç gelmedi.

1.sinde ve girdim balkonun kapısına doğru giderken bir anda gözüm karardı sonra uyandığımda biraz zaman geçmişti göğsüm ağrıyordu masanın üstüne düşüp kırmışım kalktığımda iyiydim bişey olamdı sonra

2.sinde ise mutfakta bir şeyler atıştırdıktan sonra odama doğru giderken yine gözüm karardı ve kendimi kaybettim gözümü açtığımda başım zonkluyordu başımı çarpmışım yerde uzanırken uyandım.

daha sonra hiçç böyle birşey gelmedi başıma 2-3 sene olmuştur tahminim.

Geçmiş olsun beslenmene dikkat et ben doktora falan gitmedim tekrarlarsa git bence

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

benim de bazen koltukta baş aşağı oturup uykuya daldığım oluyor.

efendim telefon çalar, icabında densizin birisi gelir bööööö diye bağırır, yine mümkündür ki polis telsizi veya anonsu felan duyarım laakkk diye 

birden kalkamadan yamularak yere düşerim. yere düştüğümde gözlerim kararır.

ve ellerimin mi, ayaklarımın mı, sırtımın mı üzerinde duruyorum pek anlamam. bir süre debelenirim yerde kalkarım sonra ilk görme belirtileriyle

yalpalarım falan ama sonra normal canlanırım. 

tabi lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

alaturka tuvalette sıçarken oturuyosun 10-15 dk sonra baktın daha gelmiyor zaten sıkılmışsın yalnızlıktan bir anda kalkıyorsun öyle o zamanlarda oluyor bana 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

bizim bi arkadaşata da vardı böyle bişey sonra tiroid problemi çıkmıştı kilo porblemin falanda varsa belki  bağlantılı olabilir 

Toplam Hit: 4895 Toplam Mesaj: 45