Daha Önce Bu Kadar Korkmamıştım
-
alışkanlık benimkisi su dışındaki sıvıları fazla tükettiğim için susuzluk çekmiyorum arada aklıma gelince su içiyorum ama bundan sonra su tüketimine özen göstericem :)
-
bana çok fazla olan şey , uyurken uyku sırasında bile fazkasıyla olan olay , aşırı stressli dönemlerde artıyor , bütün gece uykularımı alıyor , araştırdım uyku felci deniliyormuş bana olana. aynı şey olabilir.
-
evde su da btmiş fark ettirdiniz gidip alayım bari :D
-
kansızlıktan olabilir, tavsiye olarak da pekmez içmeni öneririm. Bir de yataktan kalkarkenn yavaş yavaş (vitesi yükselterek) kalkmalısın.
-
Bana otobüsteyken olmuştu. Önce nefes alamadım sonra çınlama başladı ve gözlerim karardı. Otobüs o kadar kalabalıktı ki kendimi kaybettiğim halde yerimden kıpırdayıp düşmemiştim. Durağa yanaşıp kapıyı açınca kalabalıkla beraber bende inmişim, otobüs durağında otururken aklım başıma gelmişti. İşin en kötü yanı tam düşüp bayılacağınız anda sesinizde çıkmıyor.
-
Tansiyon Düşmesi Yada Kalp Çarpıntısıdır... Öyle Bir Durumda Acil Uzanmanı Öneriyorum.. Ayakta Durma Konusunda Direnmemen İcab Eder.
O Esnada Olay Geçinceye Kadar Sabırlı Davranman Gerekmektedir.
-
Hocam bende bu durum 2 kere oldu sonra başıma hiç gelmedi.
1.sinde ve girdim balkonun kapısına doğru giderken bir anda gözüm karardı sonra uyandığımda biraz zaman geçmişti göğsüm ağrıyordu masanın üstüne düşüp kırmışım kalktığımda iyiydim bişey olamdı sonra
2.sinde ise mutfakta bir şeyler atıştırdıktan sonra odama doğru giderken yine gözüm karardı ve kendimi kaybettim gözümü açtığımda başım zonkluyordu başımı çarpmışım yerde uzanırken uyandım.
daha sonra hiçç böyle birşey gelmedi başıma 2-3 sene olmuştur tahminim.
Geçmiş olsun beslenmene dikkat et ben doktora falan gitmedim tekrarlarsa git bence -
benim de bazen koltukta baş aşağı oturup uykuya daldığım oluyor.
efendim telefon çalar, icabında densizin birisi gelir bööööö diye bağırır, yine mümkündür ki polis telsizi veya anonsu felan duyarım laakkk diye
birden kalkamadan yamularak yere düşerim. yere düştüğümde gözlerim kararır.
ve ellerimin mi, ayaklarımın mı, sırtımın mı üzerinde duruyorum pek anlamam. bir süre debelenirim yerde kalkarım sonra ilk görme belirtileriyle
yalpalarım falan ama sonra normal canlanırım.
-
alaturka tuvalette sıçarken oturuyosun 10-15 dk sonra baktın daha gelmiyor zaten sıkılmışsın yalnızlıktan bir anda kalkıyorsun öyle o zamanlarda oluyor bana
-
bizim bi arkadaşata da vardı böyle bişey sonra tiroid problemi çıkmıştı kilo porblemin falanda varsa belki bağlantılı olabilir