Daha Önce Bu Kadar Korkmamıştım
-
git bi kan şekerini ölçtür bence burada doktor yok henüz:)
-
rekorum 1 ay su ıcmemek ( hergun 2.5 lt kola ıcıordum )
-
maket bıçağıyla içini boşalttığım torpillerin tozları, cikan kivilcimla suratima patlaığındda 1 dakikadan uzun körlük yaşamıştım. konuyla alakası yokama demekki birçoksebebi olabiliyor
-
Lotus bunu yazdı
alaturka tuvalette sıçarken oturuyosun 10-15 dk sonra baktın daha gelmiyor zaten sıkılmışsın yalnızlıktan bir anda kalkıyorsun öyle o zamanlarda oluyor bana
HAHAH aynen katılıyorum sana :D
-
Branxian bunu yazdıLotus bunu yazdı
alaturka tuvalette sıçarken oturuyosun 10-15 dk sonra baktın daha gelmiyor zaten sıkılmışsın yalnızlıktan bir anda kalkıyorsun öyle o zamanlarda oluyor bana
HAHAH aynen katılıyorum sana :D
milyonlarin hislerine tercuman..
-
Tamamdır müride su içmeye karar vermiş. Sorun çözülmüştür.
Bakınız basit gibi görünen su geçici körlüğe bile şifa olabiliyor :)
-
yok doktora gitmene gerek yok .)
-
Aynı şikayetten gittim doktora aniden kalkınca tansiyonun yükseliyor dedi yavaş kalkarsan problem olmaz kalktıntan sonra 2, 3 saniye otur yerinde.
CAgAtAy tarafından 06/Ara/12 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
boynunda kireçlenme falan varsa sinirlere baskı yapıyordur, süreç 5 saniyeden 30a çıkmış, dediğim gibiyse kalıcılığa bile gidebilir.. nöroşirürji falan vardı nöroloji cart curt onlar bakıyordu sanırım, ya da kim bakıyorsa öğren de bi görün hacım, çok tehlikeli, Allah korusun, dediğin gibi gözler en önemli duyu bence..
-
HolyOne bunu yazdı
maket bıçağıyla içini boşalttığım torpillerin tozları, cikan kivilcimla suratima patlaığındda 1 dakikadan uzun körlük yaşamıştım. konuyla alakası yokama demekki birçoksebebi olabiliyor
saaldskfhjdsg ne garip şeyhsin sen ya :D