Dalga Geçen Kim (Askerlik Tecili) Birde Soru
-
arkadaşlar ünvierstey kaydımı yaptırdım ben diplomayı falan götürdüm.Fakat noter tasdikli fotokopisini aldım allahtan.Neyse ilk gün sadece üniverste kayıt belgesi ve nüfus cüzdani fotokopisiyle gittim.
Elemana sordum verem gerekiyormu diye gerekiyor dedi bu gün verem kağıdını almaya gidicem.İyide
1-Benim hastalığım olmadığını belirten tam teşekküllü hastahaneden raporum var.Devlet hastahanesi.
2-ASkere gitmicem ki aq.Üniversteyi kazancam ne alkaa verem?Belgelere bakayım dedim internetten adam ne yazmış
http://www.damacana.org/2007/08/askerlik-tecili-nasil-yapilir.html
Vereme gerek yok sadece tecil için gidiyorsanız.Mq ikisinden biri dalga geçiyor..
Şimdi gidip verem kağıdı alıcam.ASkeriyeye gidicem eğer lazım olmadığını söylerlerse siz o zaman görün askeriyenin mna nasıl koyuyor.Vallahi orda askerlere derim siz dalga mı geçiyorsunuz benimle işim gücüm var sizin kişisel isteklerinizle uğraşıyorum diye.
Bildiğiniz zumsuk um.Her yere mualefetim.Eğer vereme gerek yoksa kişisel istektir bu.Harbi pis laf sokucam orda.Yok eğer eleman yalan söylyüorsa onunda aqoycam sana güvneip veremsiz gittim işim 3 gün uzadı diye.
-
hop adam boxerla bırakıyorlar diyor lan tecile gidiyorum bea ?? Siktir :D ahaha girmem ben amelelerle boxerlı aynı odaya
-
:) zumsuk ne o ordaki cavusdan baslayip genelkurmaya kadar cikacan mi
istediklerini yapmak zorundasin aga
sen sen ol orda cingar cikartayim deme bir tavsiyedir
-
normalde gitmene bile gerek yok. üniversiten halleder işleri.
yok eğer halletmediyse
üni öğrenci işlerinden ek-g belgesi alıp gidiyosun yanına da öğrenci kimliğini al. ben tecil için geldim hayırlı işler de geç git. yok sağlık mış muayeneymiş gerek yok. askere gitmeyeceksen.
-
abi adamlar diyor ki verem belgesi zart belgeside olcak.
İyide internette öyle yazmıyor.
Dingillere bak diploma fotokopisiymiş gibip üniversteden alıp aslı ile fotokopisini mi çektircem
Yok diploma fotokopisi falan.Sikicem şeytan diyor gitme arasın bulsun ipneler ben mi koşucam peşlerinden ya
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------normalde gitmene bile gerek yok. üniversiten halleder işleri.
yok eğer halletmediyse
üni öğrenci işlerinden ek-g belgesi alıp gidiyosun yanına da öğrenci kimliğini al. ben tecil için geldim hayırlı işler de geç git. yok sağlık mış muayeneymiş gerek yok. askere gitmeyeceksen.
-----------------------------abi 12 sinde son.Üniversteye kayıt tarihi: 25.08.08
Fakat kıbrıs olduğu için şimdi sorun çıkar adamlar gönderemezse bi kaç gün içinde sıçtım.
Gitmiyicem ya uğraştıracaklar şimdi.
-
zumsuk internet dedigin
http://www.damacana.org/2007/08/askerlik-tecili-nasil-yapilir.html
bu mu ?
gittigin zaman soylersin askerlik sube baskanina damacana.org da yazmiyor kardesim diye
:)
-
+
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=174561
atomcan ın deiği
"okuldan öğrencisi olduğuna dair belge alıosun sonra askerlik şubesine götürüosun hepsi bu..."
--
hrbi kötü olcak
-
en son tarih 31 ekim değil mi?
-
ASAL diye bir internet sitesi var askerin , oradan bilgi alsan , burada kalkip askere sayacam sovecem devemezsin.Verem belgesi falan gerekmez tecil icin.Askere gidecegin zaman saglik kontrolunden gecersin.Tecil icin saglik kontrolune gerek yoktur.Google a ASAL diye aratirsan ASAL sitesinden herturlu bilgi belgeye dogru elden dogru kaynaktan ulasabilirsin.
-
Özel üniversitelerin yönetmeliği farklıdır. Devlet üniversiteleri (Sağlık vb. bölümler hariç) sağlık raporu istemezken, bazı özel üniversiteler de kayıt için zorunlu tutuluyor.