Dalga Geçen Kim (Askerlik Tecili) Birde Soru
-
Oturtsunlar adam gibi kafası basanı.Daha ne yapacağını bilmiyor.Allahtan sabah aradım askerlik şubesini.
dj_alper merak etme ezildiğim falan yok zaten
edit:
işle uğraşıyorudm
herif askeriyede hakaret edicek bizde komutan sülaemizi sikse yedirir mi diyicem dinlemem komutan falan.Adam gibi davranana adam gibi davranırım bu kadar basit
-
olm bizimki 1 hafta filan sürmedi.2 günde bitti. okuldan öğreci olduğuna dair belge al tmm sağlık muanesine filan gerek yok.
hatta ben gitmedim bile o ara daha başka işlerim olduğundan tüm işlemleri pederciğim halletti :C bana gerek bile duymadılar :D
-
3 gündür tecil kağıdı almak için uğraşıyorum a.q böyle rezalet görmedim.İnsanları askerlikten soğutmaktan başka bişet değil. halen daha bitirmedk. sabah 5 te gitmeme rağmen.tek gişe çalışlıyorlar dışarda en az 300 kişi war 8/30 dan 12/30 a kad ar 24 kişiye bakıyolar.Yarın gene gidicez:)bizden neler neler istyoalr sen yat kalk dua et:)duvarlardada mehmetçik biizm gözbebğimz yazıyo köpekten farklı davranmlıyolar..
-
lise mezunu isen üniversite ile hiç bir alakan olmasa bile 3 yıl tecil hakkın var..
sadece gidip muayene olcan bide fotoğraf ile kimlik fotokopisi istiyolar sanırsam..
tartıyolar ölçüyolar bide imzanı alıp gönderiyolar..üniversite ile hiç bir alakası yok
sen üniversite okuyorum diye 3 yıl sonraki muayenede belgeleycen onları.. heralde acemi birine çattın -
Ben tecil için gittim ne boxerla bıraktılar ne verem kaadı istediler
Toplam Hit: 3145 Toplam Mesaj: 26