folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dalga Geçen Kim (Askerlik Tecili) Birde Soru

Dalga Geçen Kim (Askerlik Tecili) Birde Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Oturtsunlar adam gibi kafası basanı.Daha ne yapacağını bilmiyor.Allahtan sabah aradım askerlik şubesini.

dj_alper merak etme ezildiğim falan yok zaten

edit:

işle uğraşıyorudm

herif askeriyede hakaret edicek bizde komutan sülaemizi sikse yedirir mi diyicem dinlemem komutan falan.Adam gibi davranana adam gibi davranırım bu kadar basit

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

olm bizimki 1 hafta filan sürmedi.2 günde bitti. okuldan öğreci olduğuna dair belge al tmm sağlık muanesine filan gerek yok.

hatta ben gitmedim bile o ara daha başka işlerim olduğundan tüm işlemleri pederciğim halletti :C bana gerek bile duymadılar :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    3 gündür tecil kağıdı almak için uğraşıyorum a.q böyle rezalet görmedim.İnsanları askerlikten soğutmaktan başka bişet değil. halen daha bitirmedk. sabah 5 te gitmeme rağmen.tek gişe çalışlıyorlar dışarda en az 300 kişi war 8/30 dan 12/30 a kad ar 24 kişiye bakıyolar.Yarın gene gidicez:)bizden neler neler istyoalr sen yat kalk dua et:)duvarlardada mehmetçik biizm gözbebğimz yazıyo köpekten farklı davranmlıyolar..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    lise mezunu isen üniversite ile hiç bir alakan olmasa bile 3 yıl tecil hakkın var..
    sadece gidip muayene olcan bide fotoğraf ile kimlik fotokopisi istiyolar sanırsam..

tartıyolar ölçüyolar bide imzanı alıp gönderiyolar..üniversite ile hiç bir alakası yok
    sen üniversite okuyorum diye 3 yıl sonraki muayenede belgeleycen onları.. heralde acemi birine çattın

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Ben tecil için gittim ne boxerla bıraktılar ne verem kaadı istediler

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
Toplam Hit: 3145 Toplam Mesaj: 26