Dalga Geçen Kim (Askerlik Tecili) Birde Soru
-
ben muayne tarihinde gittim beni baxerle bıraktılar bolumu falan ölçtüler sonra forma tecil yaz dediler yazdım tecil ettiler.
eger sen muayne olmadıysan seni boxserle bırakırlar.verem kagıdı falanda hikaye ben ve arkdaşlar götürmedik.
-
hacı eğer üniv ile ilişiği kesip yeni bir ünive yazılacaksan, askerliği tecil etmen için, diplomanın aslı ve fotokopisini istiyorlar, böyle bir durumda muayene etmezler ama hiç muayene olmadıysan muayene yapma ihtimalleri de çok yüksek, evet boxer ile bırakıyorlar tartıp, ölçüyorlar seni hatta bir arkadaşın boxer'ınıda çıkardılar çocuk anadan doğma çıplak muayene oldu ona göre hazırlıklı ol yani mutlaka alttan şort giyip git sorun olmuyor öyle. ayrıca eğer askerlik şubesinde çıngar çıkarırsan unutmaki askeri mahkemede yargılanırsın o yüzden orada anlayışlı olmak senin yararına olacaktır.
-
Ya zaten askerlik için sana evrak gelmiyor mu birader ?
O evrakta istenilen belgelerle gideceksin,sonra sana 2-3 sayfa test veriyorlar...Onları işaretliyorsun...
İşte yabancı dil biliyor musun,biliyorsan ne derece
Hangi elini daha iyi kullanıyorsun,
Daha önce ameliyat oldun mu vsvs...
Ben gittiğimde öyle yaptılar...Yan bildiğin sayfalar üzerinde test ! :)
Yok öyle anadan babadan doğma bırakma felan,eğer gideceksen gitmek istiyorum u seçersen o zaman tam teşekküllü muayene yaparlar...
Ama sen okuyorsun yazdığın kadarıyla...
Ben gittiğimde muayene ye mi yoksa sınava mı gittim belli değildi :)
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Ya zaten askerlik için sana evrak gelmiyor mu birader ?
O evrakta istenilen belgelerle gideceksin,sonra sana 2-3 sayfa test veriyorlar...Onları işaretliyorsun...
İşte yabancı dil biliyor musun,biliyorsan ne derece
Hangi elini daha iyi kullanıyorsun,
Daha önce ameliyat oldun mu vsvs...
Ben gittiğimde öyle yaptılar...Yan bildiğin sayfalar üzerinde test ! :)
Yok öyle anadan babadan doğma bırakma felan,eğer gideceksen gitmek istiyorum u seçersen o zaman tam teşekküllü muayene yaparlar...
Ama sen okuyorsun yazdığın kadarıyla...
Ben gittiğimde muayene ye mi yoksa sınava mı gittim belli değildi :)
-----------------------------tek sayfa geldi ne istediği istediklerinlede alakası yok üniye kaydoldum ben.İstediklerini götürseydim diplomayı falan nerden bulcam ?
Bir tek ek-g belgesi yetiyormu.Allahım ya aynı askere gittim dedim üniversiteye kayıt oldumdedim 2-4 yıllık dedi 4 dedim yukarı çıkın dedi.
Şerefsizim daha üniverste bitirmeden üniversteliye farklı davranıyorlar :D sevcem lan bu üniversteyi askerde işime yarıcak galba auhzuha D:
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
hacı eğer üniv ile ilişiği kesip yeni bir ünive yazılacaksan, askerliği tecil etmen için, diplomanın aslı ve fotokopisini istiyorlar, böyle bir durumda muayene etmezler ama hiç muayene olmadıysan muayene yapma ihtimalleri de çok yüksek, evet boxer ile bırakıyorlar tartıp, ölçüyorlar seni hatta bir arkadaşın boxer'ınıda çıkardılar çocuk anadan doğma çıplak muayene oldu ona göre hazırlıklı ol yani mutlaka alttan şort giyip git sorun olmuyor öyle. ayrıca eğer askerlik şubesinde çıngar çıkarırsan unutmaki askeri mahkemede yargılanırsın o yüzden orada anlayışlı olmak senin yararına olacaktır.
-----------------------------hoca zikerim mahkemesini ben bu admalrla mı uğraşıcam ? askere adam gibi 3 kez sordum deidm ki üniversiteye kayıt oldum askere gitmeyceğim gerekiyor mu diye adam hepsinde evet dedi.
O elemanın yüzünden şimdi ek-g belgesi falan için bi ton uğraş.bu gün yine gittim.
Eğer bunu perşembe günü öğrenseydim hafta sonu düzcedeydim ordna gidip bürodan dahi alabilirdim.
KAfamı bozacaklar gelsin askeri inzibat alsın mq.Üniverstede okurkende askere almayacklar 3-4 günlük tatilden sonra geri götürürler kıbrısa :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
en son tarih 31 ekim değil mi?
-----------------------------göndeirlen kağıtta 12 eylül yazıyor :) abi sanki askeriye bana darbe yapcak gibi.Noldu lan ahribattaki yazılarımdan mı kıllandılar 12 eylül falna alla alla..
-
abi ünvierste 31 ekime kadar mı ne dedi aradım konuştum
12 eylül dedim.O dedi bölgeler için farklıdır fakat 31 ine kadar.Biz hallediyoruz dedi
gitmeme gerek yok inş sorun çıkmaz :)
-
zumsuk bunu yazdı:
hop adam boxerla bırakıyorlar diyor lan tecile gidiyorum bea ?? Siktir :D ahaha girmem ben amelelerle boxerlı aynı odaya
-----------------------------bozuyorum tecilini der yollar :D orda sakın artizlik yapıyım deme efenim şöle böle şeklinde olaylara yaklaş
-
HoRbY bunu yazdı:
Dikkat et o askeriye senin a... koymasın :) + bi s.k yiyemezsin sırf orda olucakları izlemek icin gelirim ne zaman gidiyoruz :P + o odaya zamanında babanda girdi bende girdim başkalarıda girdi kullandıgın kelimelerede dikkat pls.
-----------------------------sana noluyor arkadaşım?
mal mal admalardan sorumlu tutmasınlar.Oturtsunlar kafası basan adamı.Daha ne olcağını bilmiyor.Benim işim gücüm yok 1 hafta tecille mi uğraşıcam
-
Gerçek hayat siber gibi değil kendini ezdirme alay ettirtme nette lafı koyduğun gibi koysana?