Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?
-
kal orda ne isin var tr'de
5 senedir gurbetteyim. issiz kalana kadarda donmem.
-
beyler yorumlar icin saolun fakat benim hatam belirtmeyi unuttum kendime ait evim var tr de kendim bilg muh. yim neden bu danirmakaya geldigimide hala anlamis deilim olay bu yani trde sanki daha rahat yasarmisim gibime gelio :)
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------beyler yorumlar icin saolun fakat benim hatam belirtmeyi unuttum kendime ait evim var tr de kendim bilg muh. yim neden bu danirmakaya geldigimide hala anlamis deilim olay bu yani trde sanki daha rahat yasarmisim gibime gelio :)
-----------------------------dili biliyorsan orda bilgisayar mühendisliği yapmayı denesene?
ama sanırım senin dil sorunun var.
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------beyler yorumlar icin saolun fakat benim hatam belirtmeyi unuttum kendime ait evim var tr de kendim bilg muh. yim neden bu danirmakaya geldigimide hala anlamis deilim olay bu yani trde sanki daha rahat yasarmisim gibime gelio :)
-----------------------------Ben de metalurji mühendisiyim ama mesleğim dışında işler yaptım. Eğer mesleğinde başarılı veya şanslı birisi olsaydın Danimarkaya gitmezdin. Şansını ve imkanlarını zorla. Türkiye'de çok mühendis var.
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Absolut bunu yazdı:
-----------------------------dili biliyorsan orda bilgisayar mühendisliği yapmayı denesene?
-----------------------------hocam zaten dil bilsem burda cok rahat para kazanabiliosun da adamlarin dili dil deil :D
@ necroshine hocam haklisin vallada ne bilim burda ruhum s1kilio yemin ediorum alternatif islerde burda insani kopek gibi kullaniolar hayatimi bole calismaya harcamaya degermi die dusunmuo deilim
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Absolut bunu yazdı:
-----------------------------hocam zaten dil bilsem burda cok rahat para kazanabiliosun da adamlarin dili dil deil :D
@ necroshine hocam haklisin vallada ne bilim burda ruhum s1kilio yemin ediorum alternatif islerde burda insani kopek gibi kullaniolar hayatimi bole calismaya harcamaya degermi die dusunmuo deilim
-----------------------------degmez dayi
kral gibi meslegin bide evin varmis
avrupasina sokayim
dön yurduna
üc bes az kazan
moralin iyi olsun
yolda hasan emmiye selam ver
firinda ekmek al yolda yarisini ye
kola kapaginda bedavayi bulunca tömbellek at
-
ülke değiştirme şansın var mı hocam? danimarka norveç vs pahalı ülkeler diye biliyorum çünkü, oralar için 1300 euro maaş tam istediğin hayatı yaşatmaz sana.. Türkiye değilde yaşam giderlerinin daha az olduğu bi avrupa ülkesine gitsen? Türkiye'de de çünkü çok sağlıklı değil işler asgari maaşla iş bulsan gene geçinemiceksin..
-
hocam duygularima klavuz oldun valla :)
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------ülke değiştirme şansın var mı hocam? danimarka norveç vs pahalı ülkeler diye biliyorum çünkü, oralar için 1300 euro maaş tam istediğin hayatı yaşatmaz sana.. Türkiye değilde yaşam giderlerinin daha az olduğu bi avrupa ülkesine gitsen? Türkiye'de de çünkü çok sağlıklı değil işler asgari maaşla iş bulsan gene geçinemiceksin..
-----------------------------hocam varda vallahi ben bu adamlara alisamadim ulke cidden pahali avrupa beni valla sarmadi herseyi bizden farkli
-
hoca az daha çalış bi kaç bin dolar para biriktir gel tr hiç bişi yapamazsan bilgisayarcılık yaparsın açar bi dükkan oturursun.
-
hocam dedin bi dukkan icin para biriktirmek icin kalirsam 2 sene kalmam lazim :) para cikio ama nasil cikio burda insan gelince anlio bende parayi bulucam die geldim ama kacmaya yer arar oldum :)