folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler sizlere bakarak burda kalmaya karar ve maasima zam isime son dedim kendi kendimi suan issizim ama en kisa zamanda bulurum ins :D ishi biraktimdan beri nedense anlamsiz bi mutluluk geldi icime huzur doldum :D insanin sevmedi ishte calismamasi lazimmis onuda ogrenmis oldum suan ole rahatladim dunya yansa umruma deil modundaim :D

herkeze tavsiyeleri icin tesekkurler dua edin kisa zamanda is bulabilim :D 

Not: Is bulana kadar idare edicek param var  

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bence hiç donme burda alcagın  belli ilerliyemessin herseye zam geliyor aq yerinde bence iyi iş bul orda kalmaya devam et   burda hayat yok ha söyle olur bir kac yıl calış burdan evler filan al kiraya ver gelirin iyi olsun oyle don 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam bi kac yil calisip evleri nasil alican gokten para yagmio burda :D ben nedemek istedigini anladim senin gerci :)  haklisin birikim olmadan donulmez gibi ger

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

usta kafa dengi bi ev arkadaşı bulursan en azından ev kirasını yarılamış olursun ve inan hayat daha çekilir olur; ama bir şartla kafa dengi aksi olursa bi de onla uğraşırsın

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ya hocam anlamadığım birkaç şey var;

*Bilgisayar mühendisliği ve dallandığı alanlar nerdeyse her yerle globalliğin esintisi altındadır yani senin ingilizce bilmen yeterli olmalı en azından ilk etapta. Yani ben komşun finlandiya açısından söyleyebilirim ki bu alanda ingilizce gerek staj geerk iş için yeterli. Sana nasıl olmaz da şöförlük hamallık falan yaparsın?

*O yada bu üniversitede Ceng i bitirmiş adamsın, yani bu bir kapasiteye işaret olmalı, nasıl adamların dilini belli bir süreye yayarak öğrenemezsin de sil çok kazık dersin. Açıkcası aklıma ilk gelen, diplomanı şu rusyada belli bir bedele direk diploma veren okullaın birinden alabilmiş olacağını getirdi.

*Söylemediğin veya doğru söylemediğin bişiler var sanki

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

evet ev olmasada iyi bir birikimle dön 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Müdür ne işin var oralarda. ev va diyon. millet 25 sene çalışıyo ev almaya. seni TRde 6 ay idare edecek parayı topla gel. ev kiran yok bişeyin yok. simit satıp karnın gene doyar.ha daha mantıklısı ordan karı bul. dili de heralde 1 sene demeden öğrenirsin. aldığın karının 18 19 yaşın da kızı olsun. güzel zengin ve aptal. bana pm ile bildir. kızı bana ayarla. ben oraya yerleşeyim evlenip. sonra gel işte :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya hocam anlamadığım birkaç şey var;

*Bilgisayar mühendisliği ve dallandığı alanlar nerdeyse her yerle globalliğin esintisi altındadır yani senin ingilizce bilmen yeterli olmalı en azından ilk etapta. Yani ben komşun finlandiya açısından söyleyebilirim ki bu alanda ingilizce gerek staj geerk iş için yeterli. Sana nasıl olmaz da şöförlük hamallık falan yaparsın?

*O yada bu üniversitede Ceng i bitirmiş adamsın, yani bu bir kapasiteye işaret olmalı, nasıl adamların dilini belli bir süreye yayarak öğrenemezsin de sil çok kazık dersin. Açıkcası aklıma ilk gelen, diplomanı şu rusyada belli bir bedele direk diploma veren okullaın birinden alabilmiş olacağını getirdi.

*Söylemediğin veya doğru söylemediğin bişiler var sanki

hocam soylemedigim bisi yok diplomamida aslanlar gibi okuyp aldim cok sukur burda dil buyuk sorun adamlar senden ingce bilseler bile cogu insan biliorum ama konusmicam diip sirtini donenini bile gordum !  arti olarak ingcem catir catir denicek durumda deil kendi capimda ingcem var ama ish profosyonel alana gelince tikandigim bircok yer oluoki bu durum da sknti doguo bilmem anlatabildimmi

yani kimse diplomana kara kasina gozune ish vermio burda 1 musteri ile bile herhangi bi konuda anlasamaman kovulman icin yeterli 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

Müdür ne işin var oralarda. ev va diyon. millet 25 sene çalışıyo ev almaya. seni TRde 6 ay idare edecek parayı topla gel. ev kiran yok bişeyin yok. simit satıp karnın gene doyar.ha daha mantıklısı ordan karı bul. dili de heralde 1 sene demeden öğrenirsin. aldığın karının 18 19 yaşın da kızı olsun. güzel zengin ve aptal. bana pm ile bildir. kızı bana ayarla. ben oraya yerleşeyim evlenip. sonra gel işte :)

hocam anlamadim nie kizini kendime ayarlmiorumda gencecik kizi sen kapiosun :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

hocam sana cok uzak olmasamda komsu ülkendeyim.

bilg. müh. degilim. teknisyen sadece. uni bitirmedim anliyacagin.

kac senedir danimarkadasin?

dil zor tamamda hocam azim zican tasi delermis, orda issiz kalinca devlet tarafindan gönderiliyorsun kurslara ne bilim is teklif ediyorlar. isi biraktiktan sonra banada yamuk biri rasladi is bulma kurumundan, gel bisiklet tamircisi olarak calis bile dediler. pes etmiceksin.

senin yapman gereken en önemli sey "DIL" bunu ne yapip edip kapacaksin arkadasim.

kici kirik biyerde calisiyorum diye gecistireyim, 2bin aliyorum ben. bekar oldugum icin kesintiye gidiyor, gitmese belki 3bine vuracak. ve uni mezunu degilim, first, sec. lvl support yapiyorum. network administration, win2k3 2008 gelistir kendini, gör bakayim bulabiliyormusun bulamiyormusun.

1300 euro "hamallik" icin normal diyelim. bende bu ise girmeden 1100 euroya calisiyordum, cöp tasiyordum. kira 300 euro demissin, cok güzel.

cok konustum, demek istedigim sadece dili kapmalisin, ondan sonrasi anlamadigin kadar kolay. ve götüne güveneceksin arkadas, yok ben anlamam diye birsey yok. 2 saat yol gidiyorum diyorsun, otobüs trenle gidiyorsan süper, yarin ilk is bi sözlük al :)

ha bu arada, gurbetligi anlamaz türkiyeden birkac sene uzak kalmayan insan, anlatamazsin canim kardesim :)

he bisey daha, ortamlara gir, türk olmasinda ne olursa olsun bi kiz bul kendine, mecburen türkce konusamiyacagin icin, buda cok + bir avantaj..

Toplam Hit: 9159 Toplam Mesaj: 71