folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Danirmarka"Dan Sonra Şimdi De İsveç... Peygamberimiz"İ Karikatürize Ettiler...

Danirmarka"Dan Sonra Şimdi De İsveç... Peygamberimiz"İ Karikatürize Ettiler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunlardan 2-3 tanesine ibret olsun diyerek taksimde sallandırcan bak bi daha çizebiliyolar mı amk :/
    abi nbe kadar insaflısın yaa muhtemelen birçoğumuz SAW ı izlemişiszdir orda ki gibi bi oyun oyıcak bo kusra baqmayın ama orospu çocukları :@

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    adamın anası sanki cips den çıkmış haa pasooo küfür ediyom :D

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Allah hidayet versin diyorum ilk önce sonra bu adamların yaptıkları o kadar büyük ayıpki bu ne bir başbakan ne bi cumhur baskanı ne bi siyasi lider bu alemlere rahmet olarak gönderilmiş PEYGAMBER.Bu adamlara öle asmayla kesmeyle cevap vermeye kalkısmayın bu adamlara ilimimizle cevap vermemiz lazım.Allah ıslah etsin bunları hemde gazabıyla..böyle büyük dua edilmez bu adamlara şerefsizler..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    çizeninde çizdireninde. danimakrkan1nda isveçinde .............................................

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    allah hesabını sorar elbet

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    PIROMANTANRI bunu yazdı:

çizmelerinde sorun görmüyorum ben. hani şu resmi yapılmasın falan diyenler var da.

yanlış olan aşağılayıcı biçimlerde çizmeleri.yoksa hz.muhammed'in resminin yapılmasında sakınca görmüyorum ben...

Son derece yanlış düşünüyosun ;) rüyasında peygamberimizi görüp şefaat isteyen cennetlikliktir derler

onu geç  hangi ressam karikatürist  peygamberimizin yüzündeki Nuru çizebilir ? picasso olsa ne yazar ?

aşşalık herifler dinimize saldırmaktanda utanmıyolar.  gün gelir devran döner hepsinden hesap sorulur
    sen gördün mü de peygamberin yüzünü, çizilemeyeceğini söylüyorsun?

benim çizmekten kastım zaten peygamberin aslını değil, temsili resim olarak diyorum...

dini filmlerde, çizgifilmlerde falan neden gösterilmiyor peygamber?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

flood olmuş bu :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

danimarkadan sonra isveçte peygamber efendimizi tanıyıp onun güzelliklerini ve doğru yolu bulacak. görecek :)

çizsinler. her horoz kendi çiftliğinde öter. kim ne olduğunu iyi biliyor. efendimizin yüzü asla gösterilmez.

Allah onların evlerini ülkelerini başlarına yıksın. sapıklıklarını bozsun.

o da yarın bi gün cehennemi boylar. danirmarkadaki çizen öküz gibi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    Nerikes Allehanda'nın annesinin dünyanın en eski mesleğini icra ettiği konusunda fikirler oluştu bende.

kenarda köşede takılırım ben
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    Z-CHAN bunu yazdı:
    karikatür çizilme eyleminden çok ne için çizildii önemli. tşq geçmek içinse kabule dilemez tabi de esprili bişeyse ben problem görmüyorum
    katılıyorum... din hakkında mizah yapmak için tanrı falan mı olmak gerekiyor yani? ayrıca kemik dergisinde de (lombak l-manyak okuyan bilir) küçük bir dizi olarak hz.isa ile dalga geçilmişti. kimseden ses çıkmadı...

şimdi ilk olarak  bazı arkdşlr dünyevi görüş (aklına ne gelıorsa siyasi, ekonomik ,kültürel) her türlü savunması yaparken en ufak şekilde dalga geçilmesine bile müsamaha göstermezken böylesine ciddi bi konuda bu kadar rahat olması beni biraz düşündürdü

kişi ateistse onu enterese etmez tabi her türlü dalga geçer o onun sorumluluu (kimseye ateist demedim)

2. olarak peygambein resmini çizilirmi çizilmezmi nasıl tahayyül edilirde bi maddeye aktarılır onun cevabında şu anki diyanet işleri başkanı vermiştir.

http://www.tgrthaber.com.tr/section_view.aspx?guid=d8bed7cf-97db-4b08-bbc8-a600b1fc41a7

http://www.bbc.co.uk/turkish/europe/story/2006/02/060206_cartoons_turkey.shtml

matematik24.com
Toplam Hit: 4538 Toplam Mesaj: 33