Data.Gen.Tr Host Aldım Site 3-4 Gün Kapalı :S
-
Elaman tahribatdan ondan alalım dedik aldık geçen öss den sonra aldım hostu parası bile geçiktimedim hemen ödedim
realistde sağolun düzenledi siteyi sitede benim için çok bişi değil altı üstü bi yemek şirketini sitesi geçen adam şirketin sahibi aradı böyle bölye dedi tmm abi dedim bi bakayım düzeltirler şimdi dedim
3-4 gün önce elamanın msn nesinden uyarı geldi sizde silmek istiyormusnuz diye ozm kıllandım zaten
şimdi adamda arıyo paso ne yapcam bilmiyom admalara sipariş geliyo oda kapandı nerden ulaşıcam ben şimdi onlara
hay lanet olsun almaz olaydım
-
Olm itinayla rene sana küfür etsin diyemi böyle bir konu açma gereği duyuyon? :D
-
ya biliyorum şimid rene diycek olm 13124165 defa söyledim türklerden host almayın
aldık bi kere anasını satayım
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------hay lanet olsun almaz olaydım
-----------------------------abi telefonu faxı maxı yokmu bunların ara konuşsana.
-
Yunus o elemandan almasaydın keske zaten günün yarısı yoktu siteler
nixcon'dandır sunucu hergun network çalışması var dc de zuha:D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------abi telefonu faxı maxı yokmu bunların ara konuşsana.
-----------------------------faxı da batsın telefonuda aradım bulamadım ralistdede sorum bulamayız diyo
-
kardeşim evvela istersen lanet okuma hoş bişey değil...
ayrıca data.gen.tr içimizde herkesce sevilen bi arkadasımızın ve emin olun ki onun bunla alakası yok,kendi aldığı reseller da sorun var,daha doğrusu server da sorun var!bildiğim kadarıyla server sahibide içimizden biri!
en kısa sürede çözüm olacağını ümit ediyorum,eğer ki olmazsa seninde madur bırakılmayacağını bilmeni istiyorum... -
kardeş domain sendeyse 2dk da acalım host most idareten kullan
-
ya şimdi eleman bişi demek istemiyorum insanlık hali olur böyle şeyler
ama eleman deseydi yunus böyle böyle bi sorun var hallede kadar kapalı kalcak ozm eywallah derdim
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş domain sendeyse 2dk da acalım host most idareten kullan
-----------------------------domain şifreside o elamanda

yakın ark felan varsa öğrense iyi olur
3-4 mb bişi zaten başka host a atak bari
-
la yunus senin başına nie hep bööle şeyler geliyo la?
cünüb mü geziyon yoksa?
sizin köyün sitesi aklıma geldi bak :)