Data.Gen.Tr Host Aldım Site 3-4 Gün Kapalı :S
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş domain sendeyse 2dk da acalım host most idareten kullan
-----------------------------domain şifreside o elamanda

yakın ark felan varsa öğrense iyi olur
3-4 mb bişi zaten başka host a atak bari
-----------------------------pardon birader ama sitenin senin olduğundan emin misin?
-
bu holydemon nun firma değilmi eğer öyleyse holydemn dan zarar gelmez vardır bi yanlışlık tahribat.com daki hiç bir hostçu ( eski üyelerden bahsediyorum) kazık atacak adam değildir.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu holydemon nun firma değilmi eğer öyleyse holydemn dan zarar gelmez vardır bi yanlışlık tahribat.com daki hiç bir hostçu ( eski üyelerden bahsediyorum) kazık atacak adam değildir.
evet alper hakklı demonunsa sorun çıkmaz öyle bi adam değil holü deymon :) bi pm at istersen online olunca senin arar veya çözüm bulur elvette. -
-
holydemon hakkında daha kendisiyle tanışmadan iyidir bi kötülük gelmez
ondan bi zarar gelmez gibi vs şeyler söylediler ben holydemon a şöyledir böyledir demiyorum ya olur böyle şeyler insanlık halidir illa bi zıtlık çıkar
hepimiz insanız ya holydemon deseydi bana yunus böyle böyle bi hata var bi kaç gün idare et bende şirkete tlf ederdim böyle böyle diye ama demedi
keşke deseydi adam msn den bile sildi
Bide ben konuyu data.gen.tr yi holydemon kötülemek için açmadım görürüde bişiler yapardiye
biraz kızgınım
-
Muah ne güzel olmuş :)
Devam edelim hocam :)
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------domain şifreside o elamanda

Azuahahhahaha :) Tebrikler hocam, türksün sanırım :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Muah ne güzel olmuş :)
Devam edelim hocam :)
-----------------------------:|
senin kadar sadistini görmedim :|
edit:fark etdimde Haklısın :D
-
-
bende rene ne zaman yazıcak ne zaman o banneri koyucak diye bakıyordum valla : ) maksus yazmadın. rene o banneri koymasaydın hala yazmicaktım. Koymasaydın pm atıp koymanı isticektim o kadar olduydu valla : ) Yabancılardaki 3. sınıf hostçu=türkiyedeki 1. sınıf hostçu
edit:istisnalar kaideyi bozmaz lafı vardır. İşini doğru dürüst yapanlar alınmasın