Dayak Yedi, Dahi Oldu
-
ABD’nin Tacoma şehrinde yaşayan Jason Padgett 10 yıl önce bir barın önünde saldırıya uğradı. Deri ceketini almak isteyen saldırganlardan öldüresiye dayak yiyen Padgett komaya girdi.

Padgett yaşam savaşını kazanmakla kalmayıp uyandığında beyninin farklı bir yerini kullanabildiğini fark etti. O artık bir matematik dahisiydi.
41 yaşındaki Padgett aklında beliren formülleri görselleştirebiliyor ve şemalara dökebiliyor.
Padgett’in beyninin nasıl çalıştığını anlamak için bir dizi test gerçekleştiren Psikoloji Profesörü Berit Brogaard Padgett’in kafasına aldığı darbelerden sonra beyninde normal insanların çalıştıramadığı iki bölümü çalıştırmaya başlamıştı.
-
yok mu lan benide dövcek adam matematikten yine kalcaz yoksa :D
-
hemen bir barın önüne gitmeliyim.
-
Ben dayak yediğimde bir gözümü artık normal insanlar gibi kullanamadığımı farkettim. Ama sonra düzeldi
-
böyle şeyler türk filmlerinde olurdu hani |:
bide tbt olarak çok ilginç karakterlere sahibiz. bununla övünüyorum :)
-
işe yarayacağını bilsem, kafam da 50 tane kalas kırdırırım :)
-
Bakınız. Televizyona vurarak çalıştırmak
-
tecavüze ugradı dahi oldu deselerdi bazı arkadaşlar beni siken yokmu diyicekdi heralde :D
-
Bunun gibi bir örnek bilioyorum. Adam tuvalette sıçarken biraz fazla ıkındıgı için beyin kanamasi geçiriyo(artık nasil oluyosa) Hastanede uyandıgında beyninde bazi bölümler harekete geçio ve Picasso kadar iyi resimler çizebiliyo adamın daha önceden resimle alakasi olmamasina rağmen
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------tecavüze ugradı dahi oldu deselerdi bazı arkadaşlar beni siken yokmu diyicekdi heralde :D
-----------------------------gülmekten nefesim kesildi :D
-
Neyse karizmayi kurtarmis