Deccal Amerika Mı? Newyork`Ta 5 Minare

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

açıkçası ben filmde anlatılacak olan şeylerin doğru olduğu kanısındayım yani tabiki hoca efendinin deccal olduğunu kabul etmiyorum ama hani aralara yerleştirilmiş diğer ufak şeylerde var... herneyse esas mevzu dediğiniz gibi bu olayın üzerine zaten kırmızıgül alacağı parayı almış olacak ama onun haricinde toplumda zaten oldukça güç sahibi olan bir kesim mazlum durumuna düşecek ve diğer müridlerinde söylediği gibi mazlum edebiyatı yapan kesim olduğundan daha güçlü bir hale gelecek... sonuç mu? zaten müridler söyledi...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Filmin benim bildiğim gösterim tarihi 5 Kasım.Aynı tarihte KV Filistin'in de gösterime gireceğini hesaba katarsak baya bi' şenlik var,ki Mahsun,zamanında hayli yakındı.Böyle bir şey olamaz vs. gibisinden.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

gfb_soldier bunu yazdı:

bu adam parayı nerden buluyo lan böyle büyük yapıma

Ezik edebiyatından.

ezik edebiyatı :) hıhı :)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

gfb_soldier bunu yazdı:

Ezik edebiyatından.

ezik edebiyatı :) hıhı :)

Ezik edebiyatı demek sinemasal cahillik başka birşey değil. Bizzat Nebil Özgentürk e sordum okula geldiğinde." Bir türkücünün böyle filmler çekebilmesi küçümseniyor ,  insanlar yönetmen mahsun kırmızıgül ü kabullenemiyor , siz ne düşünüyorsunuz" dedim. "Mahsun kırmızıgül artık bir yönetmen ve başarılı bir yönetmen, kendisini tebrik ediyorum sinemamıza farklı bir renk getirdi" dedi. Ve adamda resmen hayranlık uyandırmış mahsun. Çünkü yıllar öncesinde bir türkücünün başarılı bir yönetmen olacağını söyleseniz gülerdi insanlar size.

Para bulmak iyi bir senaryo ve güçlü bir kadro için çokda zor olmaz. Bugün boş beleş insnalar giydiği donuna kadar sponsor bulabiliyorsa Mahsun kırmızıgül pekala istediği bütçeyi toparlayabilir. Bu önyargılarımızdan kurtulalım, milyon dolar harcanan böyla yapımları cemaatçi damgası vurup harcamayalım.

Çıktığı ilk hafta izleyeceğim iyi seyirler.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

mesele yönetmen yada oyuncu değil anlatacağı şey :W

eğer orada fetullah gülen'e taş atacaksa helal olsun büyük cesarettir :W

yok hem ona hem diğer tarafa bişiler yapayım arada kalmıyım diye film yapıyorsa iyice sıçar

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sanki Fethullah güleni konu almılar gibi filmde.Amerikada yaşayan en çok bilinen kişi o.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:

yine o mahzun ....'si o muhteşem cahilliğiyle ve hayal gücüyle kimlere bindirecek merakla bekliyoruz o halde:)

bi arkadaş nerden buluyo o kadar parayı demiş:)) sence hocam??

bu ülkede ezik edebiyatı yaptığın zaman mutlaka mükafatını alırsın, alkışlar susmaz.. hele bi de işin içine din katınca offfff tadından yenmezsin. paralar oluk oluk akarrr

bu adama bişe derdim de şimdi avrupa birliğine yollarlar beni:D

senin o cahillik hayal gücü dediklerin senin ve senin gibilerin görmedikleri,göremedikleri,görmek istemedikleri gerçekler!!

kahrolsun bağzı şeyler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Ne Mahsunda ne de böyle büyük yapımlara girişecek adamlarda Fethullaha ve cemaatlere bulaşacak yeterli göt mevcut değil bu kesin bi kere.

E bu durumda terörist falan deme işini nasıl bağlayacak? Kesin filmin sonunda fethullahın ne kadar muhteşem bi insan olduğunu anlar imana gelir vs.

Çok damardan konuları ele alıyor ama hepsini yüzeysel, aman kimseyi incitmiyim falan ayarında hiç bi boka bağlayamadan bitiriyor filmi bu adam.

Keşke aynı yapım gücünde ve aynı konularda daha cesur filmler çekilse şöyle yer yerinden oynasa ama nerdeee.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:

new york ta cekim yapmanın günlüğü 400 bin doları buluyomus. 20 gün sürmüş 8 milyon dolar bankadan kredi çekmiş.. ezik edebiyatı diyen arkadasıda arastırmaya davet ediyorum mal mal yorumlar yapmaması acısından.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Fetoşmu len bu :|

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
Toplam Hit: 5358 Toplam Mesaj: 32