Deccal Amerika Mı? Newyork`Ta 5 Minare
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Sanki Fethullah güleni konu almıslar gibi filmde.Amerikada yaşayan en çok bilinen kişi o.
-----------------------------resmen onu ele almislar abi zaten onu oynayanida baya benzetmisler bide hocaefendi falan diyorlar adama baya ilginc bi film olucak galiba sabirsizlikla cikmasini bekliyorum
buarada n2n2 ye katiliorum gercekten filmin sonunda fethullah gulen aslinda iyi biri diye cikacak demediniz demeyin : )
adam fragmani oyle yapmis ki hem fethullahcilar gidicek hemde karsitlar ha dur bakiyim ilginc olucak adami karsisina almis diye gidicek baska turlu cikicak : )
enteresant adam bu mahsun
-
Matchup bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
bu adam parayı nerden buluyo lan böyle büyük yapıma
-----------------------------Ezik edebiyatından.
ezik edebiyatı :) hıhı :)
-----------------------------Ezik edebiyatı demek sinemasal cahillik başka birşey değil. Bizzat Nebil Özgentürk e sordum okula geldiğinde." Bir türkücünün böyle filmler çekebilmesi küçümseniyor , insanlar yönetmen mahsun kırmızıgül ü kabullenemiyor , siz ne düşünüyorsunuz" dedim. "Mahsun kırmızıgül artık bir yönetmen ve başarılı bir yönetmen, kendisini tebrik ediyorum sinemamıza farklı bir renk getirdi" dedi. Ve adamda resmen hayranlık uyandırmış mahsun. Çünkü yıllar öncesinde bir türkücünün başarılı bir yönetmen olacağını söyleseniz gülerdi insanlar size.
Para bulmak iyi bir senaryo ve güçlü bir kadro için çokda zor olmaz. Bugün boş beleş insnalar giydiği donuna kadar sponsor bulabiliyorsa Mahsun kırmızıgül pekala istediği bütçeyi toparlayabilir. Bu önyargılarımızdan kurtulalım, milyon dolar harcanan böyla yapımları cemaatçi damgası vurup harcamayalım.
Çıktığı ilk hafta izleyeceğim iyi seyirler.
gerçek örneklerle güzel açıklamışsın...
böyle cahillere çoğu zaman "hıhı" deyip geçiyorum işte :)
eyvallah -
Ern3st bunu yazdı:
senin o cahillik hayal gücü dediklerin senin ve senin gibilerin görmedikleri,göremedikleri,görmek istemedikleri gerçekler!!
-----------------------------Daha film çıkmadan anlattığı gerçekleri çözdünüz yani? Helal olsun.
-
Bandit bunu yazdı:
Matchup bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
bu adam parayı nerden buluyo lan böyle büyük yapıma
-----------------------------Ezik edebiyatından.
ezik edebiyatı :) hıhı :)
-----------------------------Ezik edebiyatı demek sinemasal cahillik başka birşey değil. Bizzat Nebil Özgentürk e sordum okula geldiğinde." Bir türkücünün böyle filmler çekebilmesi küçümseniyor , insanlar yönetmen mahsun kırmızıgül ü kabullenemiyor , siz ne düşünüyorsunuz" dedim. "Mahsun kırmızıgül artık bir yönetmen ve başarılı bir yönetmen, kendisini tebrik ediyorum sinemamıza farklı bir renk getirdi" dedi. Ve adamda resmen hayranlık uyandırmış mahsun. Çünkü yıllar öncesinde bir türkücünün başarılı bir yönetmen olacağını söyleseniz gülerdi insanlar size.
Para bulmak iyi bir senaryo ve güçlü bir kadro için çokda zor olmaz. Bugün boş beleş insnalar giydiği donuna kadar sponsor bulabiliyorsa Mahsun kırmızıgül pekala istediği bütçeyi toparlayabilir. Bu önyargılarımızdan kurtulalım, milyon dolar harcanan böyla yapımları cemaatçi damgası vurup harcamayalım.
Çıktığı ilk hafta izleyeceğim iyi seyirler.
gerçek örneklerle güzel açıklamışsın...
böyle cahillere çoğu zaman "hıhı" deyip geçiyorum işte :)
eyvallah
-----------------------------Tamam beyler Cumhurbaşkanı sizsiniz.
Ekleme : Ayrıca ezik edebiyatı deme sebebimi bile bilmiyorsunuz.. Güzel dizmişsiniz ard arda. Helal olsun :D
-
bu konudakı "ezik edebiyatı" yorumunu, forumda postlarını takip eden herkesin ne demek istediğini gayet iyi anlıycağını düşünüyorum(en azından ben) canım...
-
Bandit bunu yazdı:
bu konudakı "ezik edebiyatı" yorumunu, forumda postlarını takip eden herkesin ne demek istediğini gayet iyi anlıycağını düşünüyorum(en azından ben) canım...
-----------------------------Aferin o zaman sana. Daha çok takip et belki birşeyler kaparsın.
-
açtım ben daha önce bunu
http://tahribat.com/Forum-New-Yorkta-Bes-Minare-104123/
-
KrypT bunu yazdı:
Ern3st bunu yazdı:
senin o cahillik hayal gücü dediklerin senin ve senin gibilerin görmedikleri,göremedikleri,görmek istemedikleri gerçekler!!
-----------------------------Daha film çıkmadan anlattığı gerçekleri çözdünüz yani? Helal olsun.
-----------------------------sözün tamamı eşşege söylenir o halde söyleyimde anla beni;
Ben o gerçek kelimesini daha cıkmamış bir şey için demedim daha önce cekilen film için dedim ;)
-
sadece bir decal yok. binlerce deccal var ve suan hepsi aktif halde. buyuk bir bolumu de amerikada. ama basarili olamaycaklar..... ;) korkuya gerek yok :D
-
the arrivals belgeselinin tükçesi.piyasada bu tarz konuları ele alan birçok film,belgesel olduğunu düşünüyorum.onlar daha açıklayıcı olur.