Defne Joy Foster Evinde Ölü Bulundu!
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
bu kadar hayat dolu olmasi kokainden olsa gerek veya haptan gitmistir
bende öyle düşünüyorum astım filan değil bu
Neye dayanarak söylüyorsunuz? Bildiğiniz bir veri var mı, yoksa sadece olayın gece kulubü çıkışı gerçekleşmesinden direkt bağlantı mı kuruyorsunuz???
-----------------------------son postta link atmışlar otopsi sonucu demek ki haklıyız
-
hahaha lan valla ermisim galiba
-
Defne Joy oldi mi ? Issız acun kaldı mı ? Felek öcün aldı mı. Şimdi yürek yırtılur.
-
7-19 bunu yazdı:
hahaha lan valla ermisim galiba
-----------------------------bende senin gibi düşünüyordum . Çekersen kokaini 20 yaşındada ölürsün yok birden öldü pat diye gitti felan yalan dolan yaw uyuşturucuya bulaşanlar fazla yaşamıyor
-
ben link görmedim adam sadece yazmış alınmasın ama kendisi bile yazmış olabilir.bana göre ortada kesin birşey yok hee ama evet 7-19'un dediği en yüksek ihtimaldir ve ne hikmetse cidden adam düşüncesini yazdı diye yok insan karalamak bu kadar kolay,yok nerden biliyon sanki defne joyla beraber büyüdünüz.Şu haber bi keisnleşsin o zaman görürüm ben sizin savunduğunuz insanı !!!
-
:(
-
Nedir yani amk, hergün yüzlerce insan çoook daha kötü koşulalrda hayatını kaybediyor, uzaga gerek yok çevrenize bakın. Irak'ı mısır ı düşünün nedir yani amk.
Bizim memlekette bu riyakar tavırlardan gerçekten iğreniyorum
-
gkhn759 bunu yazdı:
Nedir yani amk, hergün yüzlerce insan çoook daha kötü koşulalrda hayatını kaybediyor, uzaga gerek yok çevrenize bakın. Irak'ı mısır ı düşünün nedir yani amk.
Bizim memlekette bu riyakar tavırlardan gerçekten iğreniyorum
-----------------------------Çok doğru söylüyorsun aynı kafadanız kardeş ali kırca malıda diyoki minik çoçuklar annesi ölmüş kadar üzüldü kardeşi ölmüş kadar üzüldü :D felan diyo
-
alkol ve uyuşturucunun şakası olmaz
Allah rahmet eylesin
-
Hellaven bunu yazdı:
-----------------------------Defne Joy Foster'in Otopsi Sonucu Yayınlanmış;
T.C SAĞLIK BAKANLIĞI
"Makbul Defne Joy Foster otopsisi sonucunda aşırı Kokanyus olarak bildiğimiz uyuşturucu maddesine rastlanmış bunun sonucunda solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği anlaşılmıştır."
Hocam kokanyus ne ? Kokainin hammaddesi mi ? Bana inci sözlüğün işiymiş gibi geliyor hem adlı tıp raporunun 20 günden önce açıklanmayacağı söylendi. Keske cp yapmadan önce biraz araştırma yapsaydın. İnsan karalamak çok kolay artık