Defne Joy Foster Evinde Ölü Bulundu!
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadar hayat dolu olmasi kokainden olsa gerek veya haptan gitmistir
-----------------------------kokain alanlar hep hayat dolu mu oluyor ilginç bir bilgi eğer doğruysa.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------7-19 bunu yazdı:
bende öyle düşünüyorum astım filan değil bu
Neye dayanarak söylüyorsunuz? Bildiğiniz bir veri var mı, yoksa sadece olayın gece kulubü çıkışı gerçekleşmesinden direkt bağlantı mı kuruyorsunuz??? -
Fatih bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------kokain alanlar hep hayat dolu mu oluyor ilginç bir bilgi eğer doğruysa.
-----------------------------doğru tabi ki. yani hayat dolu olmasini bilemiyorum da kokainin enerji verdigi dogru.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kokain#Farmakolojik_.C3.B6zellikleri
`Düşük dozlarla kana geçtiğinde bir zindelik ve zevk hissi verir.`
-
sadece burası için söylemiyorum, haber sitelerindeki yorumlardada aynı bok. insanlara bok atmak bu kadar kolay, bok at izi kalsın hiç önemli değil. bir çoğuda herhangi bir tartısma olsa müslümanlıkta mangalda kül bırakmayacak tip, ama ölünün arkasından saygı desen kimsenin sikinde değil sallayan sallayana.
kokaindenmiş, hı hı evet, cem yılmaz ata demirer bunlar jamaikalı zaten, böyle insanları gördükçe insan sevgimi yitiriyorum, sırf farklı olmak için dikkat çekmek için, aa herkes x dedi ben y diyim farklı olayım düşüncesinden cıkın artık, aşın şu ergenliği.
Allah rahmet eylesin defne, cidden bu sefer güldürmedin.
-
olum ne dusuyorsam onu yaziyorum sanki kirk yillik ahbasiziniz direk savunma kalkanlari havalanmis ne lan bu, ayrica herseyi gectim sizene ki benim insanlar hakkinda ne dusundugumden. herneyse hic degilse bi konu hakkinda haklisiniz, are.
-
fenerist07 bunu yazdı:
sadece burası için söylemiyorum, haber sitelerindeki yorumlardada aynı bok. insanlara bok atmak bu kadar kolay, bok at izi kalsın hiç önemli değil. bir çoğuda herhangi bir tartısma olsa müslümanlıkta mangalda kül bırakmayacak tip, ama ölünün arkasından saygı desen kimsenin sikinde değil sallayan sallayana.
kokaindenmiş, hı hı evet, cem yılmaz ata demirer bunlar jamaikalı zaten, böyle insanları gördükçe insan sevgimi yitiriyorum, sırf farklı olmak için dikkat çekmek için, aa herkes x dedi ben y diyim farklı olayım düşüncesinden cıkın artık, aşın şu ergenliği.
Allah rahmet eylesin defne, cidden bu sefer güldürmedin.
-----------------------------ya adam en azindan samimiyetsiz bir bicimde tanimadigi kisi hakkinda `cok iyi birisiydi` `cok uzuldum` dememis de icinden ne geliyorsa onu yazmis. sirf populer olana uymak icin samimiyetsizce cok uzuldum demekten iyidir. asil siz asin su ergen kafasindaki populerite hastaligini. korkma, samimi sekilde hic uzulmedim desen kimse bir yerini kesmez.
-
Anlamadıgım nokta gecenin bir vakti ahmet altanın oglunun evinde ölü bulunması evli bir kadının tek başına bir erkekle ne işi olabilir neyse Allah rahmet eylesin.
-
huradam bunu yazdı:
Anlamadıgım nokta gecenin bir vakti ahmet altanın oglunun evinde ölü bulunması evli bir kadının tek başına bir erkekle ne işi olabilir neyse Allah rahmet eylesin.
-----------------------------içimiz mi fesat bilmem de benimde aklıma bu kısım takıldı bide doktoru astımla gelen kalp krizi ani olmaz belirtilerini belirli sürede gösterir we ağır bi astım hastası deildi demiş
eşinede üzüldüm ben 2gün önce yanyana uyuduğu kadın şimdi bumbuz bi mezarda uyuyo sewdiklerimizin değerini bilmeliyiz ne zaman bizim ya da onların gideceği belli olmuo..
-
Sırf ölü diye bir kişiye sevgi saygı beslemek saçmalığın daniskasıdır. Hepimiz ölücez, hepimiz yaşlancaz ak. Gençliğimde ekoloji ve çevremdeki insanlar için belki tehdit unsuruydum. Ne yani 20 yıl sonra otobüse bindiğimde yada musalla taşına uzandığımda bana sırf yaşlı diye yer verecekseniz veya arkamdan gözyaşı dökecekseniz? Kusura bakmayın; ama o zaman katıksız gerizekalısınız demektir. Çok tuhaf bir durum lan. Düşünsenize 15 yaşındaki kıza tecavüz ediyorum. Sonra içeriden çıkıyorum. Otobüse biniyorum. Otobüste bir ton üniversiteli bana yaşlılığımdan dolayı yer verip hörmet gösteriyor.
-
madem ünlüyüz çakalım kokoları yutalım ex leri arada buzlu badem fln sonra taklaya gelirsin tabi
bari bu bahaneyle şu aşşalık altanlardan birinide paketleseler