Defne Joy Foster Evinde Ölü Bulundu!
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------
Hellaven bunu yazdı:
Defne Joy Foster'in Otopsi Sonucu Yayınlanmış;
T.C SAĞLIK BAKANLIĞI
"Makbul Defne Joy Foster otopsisi sonucunda aşırı Kokanyus olarak bildiğimiz uyuşturucu maddesine rastlanmış bunun sonucunda solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği anlaşılmıştır."
Hocam kokanyus ne ? Kokainin hammaddesi mi ? Bana inci sözlüğün işiymiş gibi geliyor hem adlı tıp raporunun 20 günden önce açıklanmayacağı söylendi. Keske cp yapmadan önce biraz araştırma yapsaydın. İnsan karalamak çok kolay artık
-----------------------------hibiscus coccineus
-
alli bunu yazdı:
Hellaven bunu yazdı:
Defne Joy Foster'in Otopsi Sonucu Yayınlanmış;
T.C SAĞLIK BAKANLIĞI
"Makbul Defne Joy Foster otopsisi sonucunda aşırı Kokanyus olarak bildiğimiz uyuşturucu maddesine rastlanmış bunun sonucunda solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği anlaşılmıştır."
Hocam kokanyus ne ? Kokainin hammaddesi mi ? Bana inci sözlüğün işiymiş gibi geliyor hem adlı tıp raporunun 20 günden önce açıklanmayacağı söylendi. Keske cp yapmadan önce biraz araştırma yapsaydın. İnsan karalamak çok kolay artık
-----------------------------kanında uyuşturucu varsa hemen buluyorlar ve açıklıyorlar ama diğerşeyler 3 aya kadar uzuyor
-
02 ŞUBAT 2011 ÇARŞAMBA
edit: ben sansürledim azcık yazıyı ama orjinali linkte var
-
ölüm insanları herzaman bulabilir.. belki camide, belki eyfel kulesinde afedersiniz belki keranede..
burda yaptığımız arkasından konuşmak değil tam da ölümün amansızlığı..
nasıl olsa ölüm bizi bulacak deyip de eroin kokain mi alalım..
insan çevresindeki herşeyden ders almalı
-
Her ölüm erkendir kendine göre..Allah taksiratini affetsin ne yaşadığını bilemeyiz...Bebeği annesine sonsuzlukta hasret kaldı..
-
Bende 2 gün önce bi ölüm gördüm yolda.Benden 5-6 dk önce olmuş.Abim 30-35 yaşlarında, pejo partnerin ön sağ koltuğunda oturuyormuş.Arabanın sağ ön çitası kopmuş ve göğsüne sağlanmış.Abim havada duruyodu.
O adama kaç kişi üzüldü diye düşünmeden edemiyeceğim.
Orda tanımadığım abime, toprağın bol olsun.
En azından manalı oldu lan.
-
Lan dün bir arkadaş kesin kokainden ölmüştür diyordu hakkaten tutturmuş.
Edit: Geyiğine kokanyus yazıyorsunuz sandım, meğer hakkaten kokanyusmuş. O da kokain değil, bir çeşit ot imiş.
-
ALLAH RAHMET EYLESİN
-
Allah rahmet eylesin.
-
abi allah rahmet eylesin severdim sempatik birisi idi evli idi ve TARAF gazetesinin sahibinin oglunun evinde bulundugu açıklandı