Defteri Kalemi Al, İyi Yaz. Nane Limon Kabuğu...
-
bu konunun lazım olmayacağı insan pek azdır
-
Donanımhaberde okumuştum "sirke" diyorum.
-
hocam roman gibi anlatmıssın :D
Bir kaç saat önceki sinuzıt yüzde seksen oranında geçmişti. Nasıl oldu anlayamadım Karın ağrısı ise tuvalete gidince geçti. Nane limon karışımı nasıl olduysa sinuzıti ishale çevirmişti.
:D:D:D:D:D
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------hocam roman gibi anlatmıssın :D
Bir kaç saat önceki sinuzıt yüzde seksen oranında geçmişti. Nasıl oldu anlayamadım Karın ağrısı ise tuvalete gidince geçti. Nane limon karışımı nasıl olduysa sinuzıti ishale çevirmişti.
:D:D:D:D:D
-----------------------------
Kardeş valla film gibi bişey oldu. Inanamadım bende. Vatandaş olayı yaşamış gibi olsun diye böyle yazdım :) -
iyi iyi gecmiş olsun hocam :D
-
Ben hatmi çiçeği koymadan yaptım. Sadece suyu kaynattıktan sonra altını kapadım.İçerisine 1 tane limonun kabuğu,bir çentik kuru nane,1 tane boru tarçın ve birkaç parça zencefil attım. 10 dk. kadar bekledikten sonra büyük bardakla içtim. Etkisini kısa bir süre sonra gösterdi şimdi gayet iyiyim.2 saat önceki halimle şu an ki halim arasında büyük fark var. Yatarken tekrar yapıp 1 büyük bardak daha içicem.
-
hasta olmuyom ben ya. pek nadir hatırlarım.çok şükür.
-
ben başım ağrıyınca turşu suyu içiyorum 3 dakkada iyileşiyorum hatta içerken anında iyileşiyorum, heralde okadar ekşiyi içince bütün hücrelerim şoka uğruyor ondan
-
gevecezmi iicene
-
9 adet kahve çekirdeğinide kaynatmayı unutmayın..