folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Değermiydi 3-5 İt İçin.

Değermiydi 3-5 İt İçin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Kekeme öğrenciyi intihara götüren alay

Şanlıurfa'da ilköğretim örgencisi 15 yaşındaki Mustafa Çobanyıldızı teneffüste okulun 3. katından atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, bu sabah saat 10.00 sularında Ertuğrulgazi İlköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, lise 3.sınıf örgencisi Mustafa Çobanyıldız, arkadaşlarının kekeç olduğundan dolayı kendisiyle alay ettikleri için bunalıma girdi.

Mustafa Çobanyıldız, girdiği bunalım sonucu okulun 3. katın penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Mustafa Çobanyıldız, öğretmenleri tarafından fark edilmesi üzerine, olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Gencin cesedi, otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Haberi alan aile yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Hastaneye gelerek durum hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, gencin yakınlarını yalnız bırakmadı. Polis hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken ölen çocuğun yakınları ise aileyi yalnız bırakmadı Öte yandan Ertuğrulgazi İlköğretim okulunda sınıf arkadaşları olan çocuklar arkadaşlarının fazla konuşamadığını (kekeme) olduğu için alay ettiklerini teneffüs esnasında kendini aşağı attığını söylediler.

İNTİHAR NOTUNU ELİNE YAPIŞTIRMIŞ

Arkadaşlarının gözleri önünde 3’üncü kattan atlayarak canına kıyan Mustafa Çobanyıldız’ın elinde bantla yapıştırılmış not bulundu. Küçük not kağıdında; "Bu dünyada cehennemi yaşadım. Bu notu okuduğunuz sırada ben ölmüş olacağım. Bu dünyaya niye kekeme olarak geldim. Böyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. Benim ölümümden kimse üzülmesin, ben diğer taraftan sizleri izleyeceğim" yazılı olduğu belirtildi.

İHA

http://www.haber7.com/haber/20110418/Kekeme-ogrenciyi-intihara-goturen-alay.php

Şimdi bunu neden açtığımı sorucak olursanız bende bir kekeme hastasıyım. Biz kekemeler hepimiz aynı değiliz. Bizim hastalıkda beterinde beteri vardır dedikleri durumlar vardır.

Konu başlığını bu şekil yaptım çünkü biz bu sokakta insanım diye geçinenler hayvanlar yüzünden utanıp konuşamamaktayız.

Çok fazla lafım yok. Bu kekemelikle ilgili aldığım 2. ölüm olayı birini canlı yaşadım. Diğerinide böle internetten okudum.

Kimseyle dalga geçmeyin. Önemli Olan O Unsurunu Kapayın.

Saygılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

bazılarında da insan olamamak gibi hastalık var maalesef ....

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

İntihar notu çok araymış.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Bağzı kendini bilmez piç kuruları yüzünden olana bak yazık yaa çok yazık.

Alay eden çocukların topluluğuna şimdi çocuk derler aklı ermez şaka yapmışlardır felan derler.

Akılları öyle bir eriyorki bu piç kurularının yerine göre işte.

a.q çok biliyorum yaşı 20 ve üzeri olupta böyle insanlarla dalga geçenleri olay çocuk olmasında değil düzgün bir insan olamamasında.

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Notu herkese fena koymuştur...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

belki de hepsi kurgulanmistir;

dalga gecen cocuklarin asil dusuncesi cocugu öldurmekti disarida alay ettiler sonrada eline bunlari yazdirip, attilar cocugu :|

milenyum cocuklari yaparmi yapar aga :saskinsuratifadesi

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    alay edilirken diğer öğrenciler nerdeymiş :S allah rahmet eylesin ne diyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ilkokul olsa siklemem belkide lise 3. sinif lan.vay serefsizler bence alay edenlerin hepsi yargilanmali
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bilmiyorum sorun birazda kendiyle barışık olmasından kaynaklanıyor olabilir.Örneğin Metin Şentürk.Adam kendisiyle t.ssak geçiyor

profesyonel kahveci?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

A_REX bunu yazdı:
    -----------------------------

bazılarında da insan olamamak gibi hastalık var maalesef ....

-----------------------------

Son sözü söylemiş hoca.

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek
    akıllanmaz bu ogrenciler işe bak hepsi ayı gorunmunlu bir şey bilmeyen çocuklar gibi

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
Toplam Hit: 9682 Toplam Mesaj: 52