folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Değermiydi 3-5 İt İçin.

Değermiydi 3-5 İt İçin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

ya bu çaresiz bi durum deilki :S kimse bu çocukcağıza dememiş mi bunu çok yazık.. kusurlarla dalga geçmek yerine az yapıcı olmayı öğrensek keşke

sandığın gibi değil be irwa sultan.ne kadar üstüne gittiklerini tahmin edebiliyorum. herhangi bi dalga geçmeyle kıyaslanamaz bu, yaşayan bilir ancak.

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

ya bu çaresiz bi durum deilki :S kimse bu çocukcağıza dememiş mi bunu çok yazık.. kusurlarla dalga geçmek yerine az yapıcı olmayı öğrensek keşke

sandığın gibi değil be irwa sultan.ne kadar üstüne gittiklerini tahmin edebiliyorum. herhangi bi dalga geçmeyle kıyaslanamaz bu, yaşayan bilir ancak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

arkadaşlar allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum arkadaşın.şu üzüntülü durumu birazcık dağıtmak amacıyla yüksek saygılarımla..

http://www.youtube.com/watch?v=UrpWyRfPajE

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

İçim yandı... Doğrusu çok kötü bir durum, Rabbim ailesine ve sevdiklerine sabır ihsan eylesin..
    En büyük kusur, insanların kusurlarıyla alay etmektir. işte gerçek kusurlu ve özürlü insanlar bu kişilerdir.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Kekeme bir adam bakkala gider ve bakkaldan kekeleyerek peynir ister..Bakkalda kekeleyerek yağlı mı olsun yağsız mı der.Adam yine kekeleyerek yağsız olsun der.Sonra içeri biri girer ve bakkaldan bir paket sigara ister bakkalda sigarayı verir ve kekelemeden iyi günler efendim der.Bunu gören kekeme sen benle dalga mı geçiyorsun der.Bakkalda kekeleyerek senle değil ben onla dalga geçtim der :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

haberi mynet te okumuştum çok üzüldüm bir de webcam da sevgilisine kamerayı açıp iple tavana asan genç vardı...  gençlerinde psikolojisi bozuldu şurya bak ya....

ayrıca kekemelik tarihe karışıyor diye bas bas bağırıyorlar yalanmıymış o ?   

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

herkesin kendi derdi kendisine büyüktür dostlar. intihara sürüklenmeden önce derdinizin farkına varın, kabul edin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bi insanın kusurlarıyla dalga geçmek kadar acı verici bişey yoktur o insan için, içini parçalamaktan daha öteyede gidebiliyormuş hemde küçücük bi çocuk için, yazık olmuş...

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ailelerin terbiyesiyle alakali a.qduklarimin ibneleri kendini bi bok zannediyo durum boyle olunca cocuklarda kendini bi bok zannediyo sonra yok milletle dalga geciyolar yok dayilik tasliyolar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

bu hayatta herkes birbiriyle dalga geçer avunur önemli olan siklememek. bu arada herkes peygamber kesilmiş muhabbet aynen vay şerefsizler vay dingiller. yeri geliyo 5 dakkada birinin arkasından atıp tutabiliyoruz.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 9697 Toplam Mesaj: 52