Değermiydi 3-5 İt İçin.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu çaresiz bi durum deilki :S kimse bu çocukcağıza dememiş mi bunu çok yazık.. kusurlarla dalga geçmek yerine az yapıcı olmayı öğrensek keşke
-----------------------------sandığın gibi değil be irwa sultan.ne kadar üstüne gittiklerini tahmin edebiliyorum. herhangi bi dalga geçmeyle kıyaslanamaz bu, yaşayan bilir ancak.
-
o6u2 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ya bu çaresiz bi durum deilki :S kimse bu çocukcağıza dememiş mi bunu çok yazık.. kusurlarla dalga geçmek yerine az yapıcı olmayı öğrensek keşke
-----------------------------sandığın gibi değil be irwa sultan.ne kadar üstüne gittiklerini tahmin edebiliyorum. herhangi bi dalga geçmeyle kıyaslanamaz bu, yaşayan bilir ancak.
----------------------------- -
arkadaşlar allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum arkadaşın.şu üzüntülü durumu birazcık dağıtmak amacıyla yüksek saygılarımla..
-
İçim yandı... Doğrusu çok kötü bir durum, Rabbim ailesine ve sevdiklerine sabır ihsan eylesin..
En büyük kusur, insanların kusurlarıyla alay etmektir. işte gerçek kusurlu ve özürlü insanlar bu kişilerdir. -
Kekeme bir adam bakkala gider ve bakkaldan kekeleyerek peynir ister..Bakkalda kekeleyerek yağlı mı olsun yağsız mı der.Adam yine kekeleyerek yağsız olsun der.Sonra içeri biri girer ve bakkaldan bir paket sigara ister bakkalda sigarayı verir ve kekelemeden iyi günler efendim der.Bunu gören kekeme sen benle dalga mı geçiyorsun der.Bakkalda kekeleyerek senle değil ben onla dalga geçtim der :)
-
haberi mynet te okumuştum çok üzüldüm bir de webcam da sevgilisine kamerayı açıp iple tavana asan genç vardı... gençlerinde psikolojisi bozuldu şurya bak ya....
ayrıca kekemelik tarihe karışıyor diye bas bas bağırıyorlar yalanmıymış o ?
-
herkesin kendi derdi kendisine büyüktür dostlar. intihara sürüklenmeden önce derdinizin farkına varın, kabul edin.
-
bi insanın kusurlarıyla dalga geçmek kadar acı verici bişey yoktur o insan için, içini parçalamaktan daha öteyede gidebiliyormuş hemde küçücük bi çocuk için, yazık olmuş...
-
Ailelerin terbiyesiyle alakali a.qduklarimin ibneleri kendini bi bok zannediyo durum boyle olunca cocuklarda kendini bi bok zannediyo sonra yok milletle dalga geciyolar yok dayilik tasliyolar
-
bu hayatta herkes birbiriyle dalga geçer avunur önemli olan siklememek. bu arada herkes peygamber kesilmiş muhabbet aynen vay şerefsizler vay dingiller. yeri geliyo 5 dakkada birinin arkasından atıp tutabiliyoruz.