folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Değermiydi 3-5 İt İçin.

Değermiydi 3-5 İt İçin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Hepiniz farkındasınız olayların.Ama dalga geçenlere ne gözle baktığınızda ortada.Diyeceğim şu bu dalga geçen piçlere tepki vermeyin.Dediklerini sineye indirin.Ne olacak sanki 24 saat dalga geçmeye çalışsın.sizin moralinizin bozulduğunu görürse hoşuna gidiyor tekrar yapmama için bi sebebi olmuyor.Takmayın ne derse desin sizde onla beraber gülün.
    Hayat herşeye rağmen güzel.Kekemelik nedir ki hocalar konuşamayan insanlar , göremeyen çocuklar , yürüyemeyen kızlarımız daha neler neler var halimize biraz şükredelim bence.

Dediğim gibi dalga geçmeye çalışanlara karşı üzüldüğünüzü kızgınlığınızı ön plana çıkarmayın . Farkı göreceksiniz. .. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    alay edilirken diğer öğrenciler nerdeymiş :S allah rahmet eylesin ne diyim.

Haksızlık karşısında susan DİLSİZ şeytandır...

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

ölmeyi göze alacak kadar bunalmış düşünsenize ne kötü..Psikolojik bozuklukları ciddiye almayız ama en ciddiye alınacak meselelerdir..

kimin ne olacağı bellimidir ki , çocuklarımıza kardeşlerimize karşısındaki insana saygılı olmayı öğretelim ne olur ya..içim parçalandı yazdığı nota..hiçmi kimse yanında olmamış ya hepmi dalga geçmişler bu çocukla hay allahım :(( yazık olmuş körü körüne gitmiş hiç uğruna...

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

okul filmi detected

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bak bir diyor ki, ilköğretim öğrencisi 15 yaşında. sonra ertuğrulgazi ilköğretim okulunda, Lise 3. sınıf öğrencisi mustafa.. saçma değil mi sizce? haber yalan gibi :)

her ne kadar yalan olsa da, kusurları olan insanlarla dalga geçen insan değildir bence. yarın öbür gün onunda başına gelir.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ya bu çaresiz bi durum deilki :S kimse bu çocukcağıza dememiş mi bunu çok yazık.. kusurlarla dalga geçmek yerine az yapıcı olmayı öğrensek keşke

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

Bağzı kendini bilmez piç kuruları yüzünden olana bak yazık yaa çok yazık.

Alay eden çocukların topluluğuna şimdi çocuk derler aklı ermez şaka yapmışlardır felan derler.

Akılları öyle bir eriyorki bu piç kurularının yerine göre işte.

çok biliyorum yaşı 20 ve üzeri olupta böyle insanlarla dalga geçenleri olay çocuk olmasında değil düzgün bir insan olamamasında.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ulan bzim milletin sorunu ne ? biri kız zikemez dalga geçer ki çocuk korkuyordur vardır bişey.Diğeri gaydir ki bir hastalık hormonsal birşey onla geyik geçerler.

Hadi bunları geçtim, azerbeycanlıların, kıbrıslıların konuşma dilleri ile dalga geçerler . HEp dalga modu.Kendini üstün görmenin başka yolu.Bak sen benden altsın diyerek.

Bende yapıyorum.Bunlar bilinçli değilde neden kaynaklanıyor acaba.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Çok  yazık çok.. aileler çocuklarına insanların kusurları ile alay etmemeleri gerektiğini öğretmeli

west[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

canım yaaa kimbilir nasıl bir psikolojiye soktular çocuğu adi herifler.. Allah affetsin yakınlarına sabır versin. Bu mesajı okuyan herkes bu kardeşimiz için 1tane fatiha ruhuna hediye etsin inşAllah

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 9699 Toplam Mesaj: 52