Dehşet Film Replikleri...
-
ya m.k
aklıma geldide yine okudum hepsini çok dehşet :D
bi teşekkür eder insan şerefsiz ibneler :D
-
öhö:D teşekkürler a.q bi su içim gidip okumaktan susadım la:D
-
sorci bunlar manyak siteye eklenir hee birde göt etmek için kullanılır tabi karizması ayrı bir konu kız diyecek non beni seviyorsun sen dicen "Öldürmek sigara içmek gibi değildir, onu bırakamazsın" :)
-
hajım süpersin ya bunları kafam güzelken okuycam =)) emegine saglık
-
Biranın a.q güven gidelim dedim!...(barda) :P
-
şeytanın avukatında çok süper replikler vardı örnek;
şeytanın avukatı:peki ya aşk?
şeytan: fazla abartılıyor...biyokimyasal olarak fazla miktarda çikolata yemekten farkı yok.
ve
şeytan:özgürlük asla üzgünüm dememektir.(lovestory filmine gönderme yapılıyor)
şeytan: kibir...kesinlikle en sevdiğim günah
-
üşenmedim okudum..
şu çok hoştu: 'Memleketteyken herkes benim kabiliyetsiz olduğumu söylerdi. Burada da aynı şeyi söylüyor olabilirler, ama Franzıscası kulağa daha hoş geliyor.
--Gene Kelly (Paris'te Bir Amerikalı)'Birde thank you for smoking'de birşey vardı. Kanserli bir çocuğu oturtmuşlar, yanında doktorlar, sigaranın yasaklanmasını isteyen senatörler falan var vee birde bizim adam var tobacco studies'in başkan yardımcısı Nick Taylor var. Çocuğa dediği laf:
-Big Tobacco nasıl olacak da, bu genç adamı kaybetmektendolayı fayda sağlayacak? Şimdi, bu gibi duygusuz şekilde düşünmekten nefret ederim, ama, eğer herhangi birşey olursa, bir müşteri kaybetmiş olacağız. Bizim en çok ilgilendiğimiz şe, Robin'i canlı tutmak ve sigara içmeye devam etmesini sağlamak. Ve siz, bayım,
kendinizden utanmalısınız. Çünkü, onun ölmesi haklı çıkmanızı sağlayacak. Onun ölmesini istiyorsunuz :) -
sorci nerden (ç)alıntı yaptın la
sen üşenirsin yazamazsın bu kadar :)
kesin bi yerden almıssındır :) kac yıl ugrastın bunlar için
-
abi Pulp fiction nu nasıl atlarsınız yaww
Zenci mafyayla boksör butch gaylerin eline düşüyorlar olaylar gelişiyor gayler mafyayı mikiyo bu butch da mafyayı bi şekilde kurtarıyor sonraki replikler.
Butch:Şimdi ne olacak
Zenci Mafya(wallace):ne mi olacak ? sana ne olacağını söyleyeyim buraya en irisinden bir kaç zenci getireceğim ve bu herife (tecavüzcü gay) burada ölene kadar boru döşeyecekler.
Butch:Ben bizi kastetmiştim.
Zenci Mafya(wallace):Ne mi olacak (tecavüzcü yerde yatmaktadır ve bu konuşmalar esnasında mafya gözünü hiç tecavüzcüren ayırmıyor :) )
Zenci Mafya(wallace): Sana ne olacağını söyleyeyim. 2 şey var 1. Bu olaydan kimseye bahsetme bu olay benim senin ve birazdan dayanılmaz acılar çekecek olan tecavüzcü arasında :) (Burası koparıyor zaten)
2. olarak artık işin bitti los angelesteki bütün haklarını kaybettin şimdi defol git (normalde bu mafya butch u öldürmeye çalışıyodu gay olayından sonra butch a karışmıyo)Arkadaşlar hayatımda izlediğim en güzel replik dehşet bişey ya izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.
ve tabiki
"ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım"
-
harbiden güzel sözler var
:D abi okuyun böle güzelleri yazın
sizin bildiklerinizi yazın yardımcı oluyor adama :D