Dehşet Film Replikleri...
-
RhiFaT o kısımda bitirici olan sadece replik değil, replik sırasında zencinin suratı çok pis, ağızdan bi yandan kan akıyor. Adam konuşurken insanın kanı donuyor. İyi hatırlamışın.
-
DeliDumrul bunu yazdı:
-----------------------------
RhiFaT o kısımda bitirici olan sadece replik değil, replik sırasında zencinin suratı çok pis, ağızdan bi yandan kan akıyor. Adam konuşurken insanın kanı donuyor. İyi hatırlamışın.
-----------------------------Hocam iyi tesbit benim aslında anlatmaya çalıştığım o surat ifadesi manyak bi film ya çok güzel tavsiye ederim.
özellikle altyazı izleyin mimikler daha iyi oluyor
butch : you ok?
Zenci : Nooooooooo Maaaan
:D
-
hey lanet olası bunlar manyak. çok güzel yaa
-
wallaha eline sağlık
-
Tanrı esrarengiz usullerle iş görür.
şu replik acaip hoşuma gitti .
-
karatahta bunu yazdı:
Döverim Ulen,Hepinizi Döverim..Uçakla,tüfekle,tankla,ağır sanayi hamlenizle falan beklerim (Cüneyt Arkın-Yıkılmayan Adam)
Bu replik üstüne,yaran replik tanımam, youtube da Yıkılmayan adam yazın,anlarsınız ne demek istediğimi...
ya yarıldım bu belgesele :D bomba yapmışlar ya wallaha bundan ii replik zor yani :D -
Artık böyle kadınlar yapmıyorlar.
--Gene Hackman (Kuş Kafesi)
amk. bunu demekle nediyo anlamadım=) -
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------sorci nerden (ç)alıntı yaptın la
sen üşenirsin yazamazsın bu kadar :)
kesin bi yerden almıssındır :) kac yıl ugrastın bunlar için
-----------------------------çalmadım kesinlike
kendi derlediğim repliklerdir.
-
mathilda: léon, ne iş yapıyosun?
léon: temizlerim
mathilda: yani kiralık katil misin?
léon: evet
mathilda: ne güzelmathilda ve léon (Léon: The Professional) Jean Reno'nun oynadığı baş yapıt mükemmel film.
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------mathilda: léon, ne iş yapıyosun?
léon: temizlerim
mathilda: yani kiralık katil misin?
léon: evet
mathilda: ne güzelmathilda ve léon (Léon: The Professional) Jean Reno'nun oynadığı baş yapıt mükemmel film.
-----------------------------natalie portmanın orda ne olacağı belliydi v for vandetta da süperdi :D