Delikleri Küçük Olanlar İçin Tavsiye
-
-
hep oyleydi :)
-
ayd bunu yazdı
hâlâ da öyle de, konu başlığı açık değil, aşırı yorumlara bi'hâyli açık.
tabiatıyla bu da kullanılıyor, kötü yada iyi anlamda. ^^`
meselâ benim de merâk ettiğim birşey var; dış kulak yolunun kulak kepçesine bakan ağzı yada deliği geniş olanların, Burun delilleri de geniş mi? (kulak içinde, bu yol üzerinde kulak zarı bütünüyle gözükmüyor sanırım, hafif kıvrımlar var, hafif bölümlü gibi. genelde niyeyse, ben KulakZarı'nı mor renkli görüyorum.)
ama burada İnEar kulaklıkların Kulakta rahatça durmasının yada duramamasının sebebi de tam olarak bu değil; kulak kepçesi estetiği ve cerrahisi üzerinde, doktor olan birinin ifadesiyle, diş kulak kepçesi içindeki Merkez çukurluğu() da önemli, ve hattâ kepçe'nin kafatasına yakınlığı da önemli her'âlde.
oradaki boğumlarının oluşumundan ve olgunlaşmasından, gebeliğin son dönemlerine yakın östrojen ve testo'nun , uygun zamanlarda ve miktarlarda olmamasından kaynaklandığını söylemişti. (geçmiş zaman oldu, Dr.'un adını hatırlamıyorum.) kepçe'nin düzgün şekilde olgunlaşmasına da, engel olduğunu söylemişti.
RitmFarbRacourci tarafından 08/Tem/20 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ayd bunu yazdı
selamlar. kulak deliklerimin küçüklüğü sebebiyle ne yazık ki her kulaklık, kulağımda durmuyor.
iPhone'nin kulaklıklarından çok memnundum fakat mâlum çok pahalı. alternatif olarak önerebileceğiniz kablolu/kablosuz kulakiçi tavsiyeleriniz var mıdır? bu durumdan rahatsız olan kisiler illaha ki vardır...
hocam benim de kucuk deliklerim. ama silikon kulak ici kulakliklar sorun yaratmiyor. ama digerleri direk yara yapiyor kulagimi. sende onlar da mi olmuyor
-
Deliği küçükleri bilmiyorum ama beyni küçüklerin aklını yakabilir müzik.
-
ilk açıldığı zamanı hatırlıyorum bu konunun. daha çok uplanıcak gibi :/
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıayd bunu yazdı
meselâ benim de merâk ettiğim birşey var; dış kulak yolunun kulak kepçesine bakan ağzı yada deliği geniş olanların, Burun delilleri de geniş mi? (kulak içinde, bu yol üzerinde kulak zarı bütünüyle gözükmüyor sanırım, hafif kıvrımlar var, hafif bölümlü gibi. genelde niyeyse, ben KulakZarı'nı mor renkli görüyorum.)
ama burada İnEar kulaklıkların Kulakta rahatça durmasının yada duramamasının sebebi de tam olarak bu değil; kulak kepçesi estetiği ve cerrahisi üzerinde, doktor olan birinin ifadesiyle, diş kulak kepçesi içindeki Merkez çukurluğu() da önemli, ve hattâ kepçe'nin kafatasına yakınlığı da önemli her'âlde.
oradaki boğumlarının oluşumundan ve olgunlaşmasından, gebeliğin son dönemlerine yakın östrojen ve testo'nun , uygun zamanlarda ve miktarlarda olmamasından kaynaklandığını söylemişti. (geçmiş zaman oldu, Dr.'un adını hatırlamıyorum.) kepçe'nin düzgün şekilde olgunlaşmasına da, engel olduğunu söylemişti.
hocam geçen sene mayısta burnumdan ameliyat olurken doktor burun deliklerini sağlıklı nefes almak için biraz daha genişlettim dedi. her türlü küçük benim yani ama normalde iri bir insanım mesela :D
nurulmac11 bunu yazdı
hocam benim de kucuk deliklerim. ama silikon kulak ici kulakliklar sorun yaratmiyor. ama digerleri direk yara yapiyor kulagimi. sende onlar da mi olmuyorhayır hocam hiç bir şekilde olmuyor. ekstra small falan benim herhalde.
FireX bunu yazdıDeliği küçükleri bilmiyorum ama beyni küçüklerin aklını yakabilir müzik.
katılıyorum hocam, herkes kendisine dikkat etmeli.
radres bunu yazdıilk açıldığı zamanı hatırlıyorum bu konunun. daha çok uplanıcak gibi :/
ben kendim deneyim yasadim ve paylasmak istedim, konu hakkında bilgi olsun sonucta. rahatsizlik duyan varsa sikayet edilebilir, baslik degisebilir :)
-
ayd bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıayd bunu yazdı
hocam geçen sene mayısta burnumdan ameliyat olurken doktor burun deliklerini sağlıklı nefes almak için biraz daha genişlettim dedi. her türlü küçük benim yani ama normalde iri bir insanım mesela :D
nurulmac11 bunu yazdı
hocam benim de kucuk deliklerim. ama silikon kulak ici kulakliklar sorun yaratmiyor. ama digerleri direk yara yapiyor kulagimi. sende onlar da mi olmuyorhayır hocam hiç bir şekilde olmuyor. ekstra small falan benim herhalde.
FireX bunu yazdıDeliği küçükleri bilmiyorum ama beyni küçüklerin aklını yakabilir müzik.
katılıyorum hocam, herkes kendisine dikkat etmeli.
radres bunu yazdıilk açıldığı zamanı hatırlıyorum bu konunun. daha çok uplanıcak gibi :/
ben kendim deneyim yasadim ve paylasmak istedim, konu hakkında bilgi olsun sonucta. rahatsizlik duyan varsa sikayet edilebilir, baslik degisebilir :)
hocam bunu yanlış anlayıp alınman için yazmadım :)
konuyu ilk açarken seçtiğin konu adındaki ince espriyi senin kendin farketmemiş olman mümkün değil ve emin ol bu kadar kişi rahatsızlık duyduğu için değil, makarasına bu cevapları yazıyor sana. bununla birlikte, bu ve benzeri yorumları göreceğini bilerek bu konu adını seçtiğini düşünüyoum yoksa başlık şöyle olurdu "kulak delikleri küçük olanlar için kulaklık tavsiyesi - (istek)" ...şimdi, bu seçimi yapmış olan kişi olarak şu yukardaki kişilere bu makaralı yorumlarından dolayı kızıyorsan eğer, yanlış ilerliyorsun bence. makaraya müsait başlık seçtiğin bir konuda %100 ciddiyet bekleyemezsin.
kaç yaşında adamlarız hepimiz sonuçta, birbirimizin zekasını küçümsemeyelim lütfen :)
uygun kulaklık bulmana sevindim bu arada, güle güle kullan ...
-
Mürid uygun kulaklığı bulmana sevindim.
Artık nerede olursan ol canın istedikçe deliklerine sokarsın ve keyfine bakarsın :D
Bu arada yeni ürünün deliklerine ilk defa girdiğinde ne hissettin? Hayatında aradığın tadı bulmuş gibi miydi?