folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Delikleri Küçük Olanlar İçin Tavsiye

Delikleri Küçük Olanlar İçin Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

konu hala kulaklık  dimi..?

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

hep oyleydi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

hâlâ da öyle de, konu başlığı açık değil, aşırı yorumlara bi'hâyli açık.

tabiatıyla bu da kullanılıyor, kötü yada iyi anlamda. ^^`

meselâ benim de merâk ettiğim birşey var; dış kulak yolunun kulak kepçesine bakan ağzı yada deliği geniş olanların, Burun delilleri de geniş mi? (kulak içinde, bu yol üzerinde kulak zarı bütünüyle gözükmüyor sanırım, hafif kıvrımlar var, hafif bölümlü gibi. genelde niyeyse, ben KulakZarı'nı  mor renkli görüyorum.)

ama burada İnEar kulaklıkların Kulakta rahatça durmasının yada duramamasının sebebi de tam olarak bu değil; kulak kepçesi estetiği ve cerrahisi üzerinde, doktor olan birinin ifadesiyle, diş kulak kepçesi içindeki Merkez çukurluğu() da önemli, ve hattâ kepçe'nin kafatasına yakınlığı da önemli her'âlde. 

oradaki boğumlarının oluşumundan ve olgunlaşmasından, gebeliğin son dönemlerine yakın östrojen ve testo'nun , uygun zamanlarda ve miktarlarda olmamasından kaynaklandığını söylemişti. (geçmiş zaman oldu, Dr.'un adını hatırlamıyorum.) kepçe'nin düzgün şekilde olgunlaşmasına da,  engel olduğunu söylemişti. 

RitmFarbRacourci tarafından 08/Tem/20 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

clickbait'in hakkını veren bir konu

Ephesus tarafından 08/Tem/20 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

selamlar. kulak deliklerimin küçüklüğü sebebiyle ne yazık ki her kulaklık, kulağımda durmuyor.

iPhone'nin kulaklıklarından çok memnundum fakat mâlum çok pahalı. alternatif olarak önerebileceğiniz kablolu/kablosuz kulakiçi tavsiyeleriniz var mıdır? bu durumdan rahatsız olan kisiler illaha ki vardır... 

hocam benim de kucuk deliklerim. ama silikon kulak ici kulakliklar sorun yaratmiyor. ama digerleri direk yara yapiyor kulagimi. sende onlar da mi olmuyor

black implies white, self implies other, life implies death.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Deliği küçükleri bilmiyorum ama beyni küçüklerin aklını yakabilir müzik.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

ilk açıldığı zamanı hatırlıyorum bu konunun. daha çok uplanıcak gibi :/

valar morghulis ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ayd bunu yazdı

meselâ benim de merâk ettiğim birşey var; dış kulak yolunun kulak kepçesine bakan ağzı yada deliği geniş olanların, Burun delilleri de geniş mi? (kulak içinde, bu yol üzerinde kulak zarı bütünüyle gözükmüyor sanırım, hafif kıvrımlar var, hafif bölümlü gibi. genelde niyeyse, ben KulakZarı'nı  mor renkli görüyorum.)

ama burada İnEar kulaklıkların Kulakta rahatça durmasının yada duramamasının sebebi de tam olarak bu değil; kulak kepçesi estetiği ve cerrahisi üzerinde, doktor olan birinin ifadesiyle, diş kulak kepçesi içindeki Merkez çukurluğu() da önemli, ve hattâ kepçe'nin kafatasına yakınlığı da önemli her'âlde. 

oradaki boğumlarının oluşumundan ve olgunlaşmasından, gebeliğin son dönemlerine yakın östrojen ve testo'nun , uygun zamanlarda ve miktarlarda olmamasından kaynaklandığını söylemişti. (geçmiş zaman oldu, Dr.'un adını hatırlamıyorum.) kepçe'nin düzgün şekilde olgunlaşmasına da,  engel olduğunu söylemişti. 

hocam geçen sene mayısta burnumdan ameliyat olurken doktor burun deliklerini sağlıklı nefes almak için biraz daha genişlettim dedi. her türlü küçük benim yani ama normalde iri bir insanım mesela :D

nurulmac11 bunu yazdı

hocam benim de kucuk deliklerim. ama silikon kulak ici kulakliklar sorun yaratmiyor. ama digerleri direk yara yapiyor kulagimi. sende onlar da mi olmuyor

hayır hocam hiç bir şekilde olmuyor. ekstra small falan benim herhalde.

FireX bunu yazdı

katılıyorum hocam, herkes kendisine dikkat etmeli.

radres bunu yazdı

ben kendim deneyim yasadim ve paylasmak istedim, konu hakkında bilgi olsun sonucta. rahatsizlik duyan varsa sikayet edilebilir, baslik degisebilir :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ayd bunu yazdı

hocam geçen sene mayısta burnumdan ameliyat olurken doktor burun deliklerini sağlıklı nefes almak için biraz daha genişlettim dedi. her türlü küçük benim yani ama normalde iri bir insanım mesela :D

nurulmac11 bunu yazdı

hayır hocam hiç bir şekilde olmuyor. ekstra small falan benim herhalde.

FireX bunu yazdı

katılıyorum hocam, herkes kendisine dikkat etmeli.

radres bunu yazdı

ben kendim deneyim yasadim ve paylasmak istedim, konu hakkında bilgi olsun sonucta. rahatsizlik duyan varsa sikayet edilebilir, baslik degisebilir :)

hocam bunu yanlış anlayıp alınman için yazmadım :)
    konuyu ilk açarken seçtiğin konu adındaki ince espriyi senin kendin farketmemiş olman mümkün değil ve emin ol bu kadar kişi rahatsızlık duyduğu için değil, makarasına bu cevapları yazıyor sana. bununla birlikte, bu ve benzeri yorumları göreceğini bilerek bu konu adını seçtiğini düşünüyoum yoksa başlık şöyle olurdu "kulak delikleri küçük olanlar için kulaklık tavsiyesi - (istek)" ...

şimdi, bu seçimi yapmış olan kişi olarak şu yukardaki kişilere bu makaralı yorumlarından dolayı kızıyorsan eğer, yanlış ilerliyorsun bence. makaraya müsait başlık seçtiğin bir konuda %100 ciddiyet bekleyemezsin.

kaç yaşında adamlarız hepimiz sonuçta, birbirimizin zekasını küçümsemeyelim lütfen  :)

uygun kulaklık bulmana sevindim bu arada, güle güle kullan ...

valar morghulis ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Mürid uygun kulaklığı bulmana sevindim.

Artık nerede olursan ol canın istedikçe deliklerine sokarsın ve keyfine bakarsın :D

Bu arada yeni ürünün deliklerine ilk defa girdiğinde ne hissettin? Hayatında aradığın tadı bulmuş gibi miydi?

He is finding himself.
Toplam Hit: 13094 Toplam Mesaj: 80
kulak deliği küçük kulak kulaklık küçük kulakiçi