Deliriyor Muyum?
-
Sevgili tahribat, Acayip kafam bozuk. Maddi açıdan doğduğumdan beri rahat değilim bu yıl da tek kalıyorum ve harşlık aldığım baba kişiliği 2 günde bir 5 lira harşlık verip beni başından sağıyor yani oturupta 2 cümle konuşmuyor zaten babammı sitemli yardım kurumu mu bilmiyoeum. Üstüne diğer rus eşinden bir çocuk yaptılar ve evlerinde aslan sütü eksik nerdeyse. Ben o parayla bir bok yapamıyorum üstün sürekli yalnız olduğum için kendimle sesli konuşmaya birden bire mal gibi takılmaya ve birilerinin bni takip ettiğini düşünmeye başladım. Üstümdeki kıyafetleri 4 yıldan beri ara ara yıkayarak giyiyorum. Çok çirkin ve dışlanılmış hissediyorum kendimi. Aslında aşırı asosyal olmam beni etkilemiyor bile ancak sorunum paranoyaklaşmam ve delirmeye başlamam olduğunu düşünüyorum.
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgili tahribat, Acayip kafam bozuk. Maddi açıdan doğduğumdan beri rahat değilim bu yıl da tek kalıyorum ve harşlık aldığım baba kişiliği 2 günde bir 5 lira harşlık verip beni başından sağıyor yani oturupta 2 cümle konuşmuyor zaten babammı sitemli yardım kurumu mu bilmiyoeum. Üstüne diğer rus eşinden bir çocuk yaptılar ve evlerinde aslan sütü eksik nerdeyse. Ben o parayla bir bok yapamıyorum üstün sürekli yalnız olduğum için kendimle sesli konuşmaya birden bire mal gibi takılmaya ve birilerinin bni takip ettiğini düşünmeye başladım. Üstümdeki kıyafetleri 4 yıldan beri ara ara yıkayarak giyiyorum. Çok çirkin ve dışlanılmış hissediyorum kendimi. Aslında aşırı asosyal olmam beni etkilemiyor bile ancak sorunum paranoyaklaşmam ve delirmeye başlamam olduğunu düşünüyorum.
-----------------------------silkelen ve kendine gel! okuyomusun çalısıyomusun bilmiyorum ama çalıs iş ayırt etme kendi ayakların üzerinde durmaya çalıs. baba öyleyse yapcak bişey yok. karamsarlıgı kapılma. yaşamak direnmektir. yapcak bişey yok genç.
-
yalnız değilsin...
-
neonell bunu yazdı:
yalnız değilsin...
-----------------------------Evet ayrıca para ile mutluluk olmaz,kitaplar en iyi dosttur ve kütüphaneler bunu ücretsiz sağlar !
-
bunu soruyorsan delirmiyorsun.
-
neonell bunu yazdı:
yalnız değilsin...
-
merak etme yalnız değilsin (bkz: belki alışman lazım)
-
ben de delircekmiş gibi oluyorum,aklım cıkcakmıs gibi bi his geliyo,kontrol ü kaybedecekmişim gibi bi his,bazen de nefes almadığımı zannediyorum...bi yarım saat sonra normale dönüyorum.Resmen beynim oyun oynuyor bana...çok boktan bişi ama dayanıyorum zor da olsa :) hatta su an bile,birazdan geçicek biliyorum ama bu son değil onu da biliyorum,yine olacak,yine gelecek.
-
Delir ne olacak sanki
-
şimdi kendini daha rahat hissediyor olmalısın ? ne zaman böyle olursan buraya yaz,konusalım...para meselesini,kıyafet meselesini kafana takma,çoğumuz böyleyizdir,yalnız olmadığını bil,unutma.... mesela bak;hiç unutmam: askere ortaokul pantolonumla gitmiştim,kısa gelmişti de yolda bacaklarıma hava girmiş donmustu :D dediğim gibi sıkıldıkca ,düşüncelere daldıkca buraya yaz konusalım,her zaman iyi gelir,çünkü böyle durumlarda insan birine ihtiyac duyuyor.
-
2 günde 5 lira mı? ben o kadar para alsam. Ahh...