folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deliriyor Muyum?

Deliriyor Muyum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek
    Sevgili tahribat, Acayip kafam bozuk. Maddi açıdan doğduğumdan beri rahat değilim bu yıl da tek kalıyorum ve harşlık aldığım baba kişiliği 2 günde bir 5 lira harşlık verip beni başından sağıyor yani oturupta 2 cümle konuşmuyor zaten babammı sitemli yardım kurumu mu bilmiyoeum. Üstüne diğer rus eşinden bir çocuk yaptılar ve evlerinde aslan sütü eksik nerdeyse. Ben o parayla bir bok yapamıyorum üstün sürekli yalnız olduğum için kendimle sesli konuşmaya birden bire mal gibi takılmaya ve birilerinin bni takip ettiğini düşünmeye başladım. Üstümdeki kıyafetleri 4 yıldan beri ara ara yıkayarak giyiyorum. Çok çirkin ve dışlanılmış hissediyorum kendimi. Aslında aşırı asosyal olmam beni etkilemiyor bile ancak sorunum paranoyaklaşmam ve delirmeye başlamam olduğunu düşünüyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sevgili tahribat, Acayip kafam bozuk. Maddi açıdan doğduğumdan beri rahat değilim bu yıl da tek kalıyorum ve harşlık aldığım baba kişiliği 2 günde bir 5 lira harşlık verip beni başından sağıyor yani oturupta 2 cümle konuşmuyor zaten babammı sitemli yardım kurumu mu bilmiyoeum. Üstüne diğer rus eşinden bir çocuk yaptılar ve evlerinde aslan sütü eksik nerdeyse. Ben o parayla bir bok yapamıyorum üstün sürekli yalnız olduğum için kendimle sesli konuşmaya birden bire mal gibi takılmaya ve birilerinin bni takip ettiğini düşünmeye başladım. Üstümdeki kıyafetleri 4 yıldan beri ara ara yıkayarak giyiyorum. Çok çirkin ve dışlanılmış hissediyorum kendimi. Aslında aşırı asosyal olmam beni etkilemiyor bile ancak sorunum paranoyaklaşmam ve delirmeye başlamam olduğunu düşünüyorum.

silkelen ve kendine gel! okuyomusun çalısıyomusun bilmiyorum ama çalıs iş ayırt etme kendi ayakların üzerinde durmaya çalıs. baba öyleyse yapcak bişey yok. karamsarlıgı kapılma. yaşamak direnmektir. yapcak bişey yok genç.

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    yalnız değilsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    yalnız değilsin...

Evet ayrıca para ile mutluluk olmaz,kitaplar en iyi dosttur ve kütüphaneler bunu ücretsiz sağlar !

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

bunu soruyorsan delirmiyorsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    neonell bunu yazdı:
    yalnız değilsin...

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    merak etme yalnız değilsin (bkz: belki alışman lazım)

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    ben de delircekmiş gibi oluyorum,aklım cıkcakmıs gibi bi his geliyo,kontrol ü kaybedecekmişim gibi bi his,bazen de nefes almadığımı zannediyorum...bi yarım saat sonra normale dönüyorum.Resmen beynim oyun oynuyor bana...çok boktan bişi ama dayanıyorum zor da olsa :) hatta su an bile,birazdan geçicek biliyorum ama bu son değil onu da biliyorum,yine olacak,yine gelecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Delir ne olacak sanki

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    şimdi kendini daha rahat hissediyor olmalısın ? ne zaman böyle olursan buraya yaz,konusalım...para meselesini,kıyafet meselesini kafana takma,çoğumuz böyleyizdir,yalnız olmadığını bil,unutma.... mesela bak;hiç unutmam: askere ortaokul pantolonumla gitmiştim,kısa gelmişti de yolda bacaklarıma hava girmiş donmustu :D dediğim gibi sıkıldıkca ,düşüncelere daldıkca buraya yaz konusalım,her zaman iyi gelir,çünkü böyle durumlarda insan birine ihtiyac duyuyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

2 günde 5 lira mı? ben o kadar para alsam. Ahh...

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 4521 Toplam Mesaj: 30