Deliriyor Muyum?
-
Hahayt neo beni tarif etmişsin :D
Kardeşşşşşş bende deliyim ama hiç oraya buraya çaktırıyormuyum delirdim diye. -
Kardeşim bence git bir işe gir para kazan üstüne düzgün kıyafetler al sonra düzgün bir arkadaş bul onla takılmaya başla sosyal etkinliklere katıl. bunları yaparsan kendini iyi hissedersin hem kendinle konuşmak zorunda kalmazsın arkadaşınla konuşursun derdini sıkıntını
-
üstündeki kıyafetleri 4 yıldan beri ara ara yıkayarak giymen kendini çirkin hissettirebilir. tabi yıkama yaptığın aralığı bilmiyorum. daha detaylı bilgi gerekli bu konuda.
doktora görünebilirsin. -
hocam öncelikle bilgisayar denen boktan kurtul, sonra git bi işe gir ara ara para kazanmaya bak sosyalleştikçe düzeleceksin emin ol..
-
delirmiyorsun aynı sorunlar bendede var sadece baba iş yüzünden genelde yurtdısında abi sehir dışında anneyle şiddetli kavgalar sadece maddi yonden senden biraz fazlayım aile dağınık cocuklugumdan beri o yüzden diyorum boyle gelmiş boyle gidiyor artık elden birşey gelmiyor. Sallayıp kendi keyfine bakmanı öneririm bende devamlı düşünüyorum onun içinde sana önerebilicegim tek şey bir şeylerler ilgilen kafanı dağıt git iç sıç yap birşeyler valla ben alkol alıp kafa dağıtıyorum düşüncelerden oyle kurtuluyorum buda = ALKOL=kafan rahat .d
-
is bul calis, muhtac olmamaya bak. gerci bu ara bende calismiyorum, is lazim, jigolo arayan var mi ?
-
Ben böyle adaletin ta a.q : <
-
bipolar kisilik baslangicisin...
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
is bul calis, muhtac olmamaya bak. gerci bu ara bende calismiyorum, is lazim, jigolo arayan var mi ?
-----------------------------Varsa arayan beni de ekleyin listeye..
Bi zamanlar ben de öyleydim kardeş..
Hatta hala öyleyim..
Peder şuanda sadece sigaramı alıyor..
Bunun dışında yaptığı bir şey yok..
Paramı almış olsaydım çalıştığım yerden her şey süper olacaktı ama olmadı..Yaz olsa sorun değil iş güç, antalyada kışın ölüyor insan amk.
Neyse siktir et.
Jigolo arayan var mı ? :)
-
manyakmısn a.q :D yok sanırm tbt de jıgolo arayan :D ne guzel demı jıgololuk vur para kazan karı 70 yasında gotunde bağsuruyla zük benı desın gorurum o zaman jıgoloyu :D hep 25-35 yas arası olgun mature gelecek sanıyıonuz demı :D :D :D