folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dell Laptop Klavye Kablosu

Dell Laptop Klavye Kablosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Kazıma işleminde, maket yerine, zayıf asitler de kullanabilirsin herhalde aklıma gelmişken yazmış olayım. Yerse, alkol, aseton, limon  suyu. sirke asidi. ÇamaşırSuyu da olabilir herhalde. Benzin(?). benzen(?).

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Flex kabloya kolay kolay birsey olmaz hocam. Soketten cikti ciye sen koptu saniyor olabilir misin?. Oncelikle hasarli kablolari model no vs bilgileri gorunur gicimde resim atabilir misin? Bir de soketlerin resimlerini. Yukarida sitemli gibi olmus da mesajim degil yabi tamamen cabuk duzelmesi ve dogru oneri verilmesi adina yyazdim.

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Flex kabloya kolay kolay birsey olmaz hocam. Soketten cikti ciye sen koptu saniyor olabilir misin?. Oncelikle hasarli kablolari model no vs bilgileri gorunur gicimde resim atabilir misin? Bir de soketlerin resimlerini. Yukarida sitemli gibi olmus da mesajim degil yabi tamamen cabuk duzelmesi ve dogru oneri verilmesi adina yyazdim.

Sanırım yırtılmış, ben resimde yırtık bir yer görüyorum, yanlış olabilirim tabi.. Yırtılmışsa o kablo dikiş tutmaz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Sanırım yırtılmış, ben resimde yırtık bir yer görüyorum, yanlış olabilirim tabi.. Yırtılmışsa o kablo dikiş tutmaz.

Yırtık evet hocam

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Yırtık evet hocam

O zaman vermiş olduğum linkteki klavyeyi alıyorsun, tamammı..? Sonra ekran soketi de sol tarafta fan olan yerdedir, Laptopun bataryasını çıkartarak, ve güç kablosunu çekerek o soketi takman gerektiğini unutma, yoksa bir voltaj arkı nedeni ile görüntü birimini haşat edebilirsin. Klavyeninki ise takması kolaydır, zor bir şey değil...

https://urun.n11.com/klavye/dell-inspiron-m5040-m5050-n5040-n5050-laptop-klavye-turkce-P292779112 

ShockMan tarafından 31/Mar/19 04:38 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Yırtık evet hocam

O zaman vermiş olduğum linkteki klavyeyi alıyorsun, tamammı..? Sonra ekran soketi de sol tarafta fan olan yerdedir, Laptopun bataryasını çıkartarak, ve güç kablosunu çekerek o soketi takman gerektiğini unutma, yoksa bir voltaj arkı nedeni ile görüntü birimini haşat edebilirsin. Klavyeninki ise takması kolaydır, zor bir şey değil...

https://urun.n11.com/klavye/dell-inspiron-m5040-m5050-n5040-n5050-laptop-klavye-turkce-P292779112 

Tamam hocam vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim 👍

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 17
kablo kesildi ekran kablosu