Deniz Gezmiş ?
-
Atillla bunu yazdı:
-----------------------------
deniz gezmiş ölüm yıldönümünde pkk onun anısına törün yapar.onun hayatını okumadım geriğide duymuyorum cok büyütülen bir olaydır zamanında emir aldığı adamlar pkk da yönetiçi olmuş insanlardır.
-----------------------------bir bok bilmem, okumam etmem ama konuşurum arkadaş diyenlerdenim diyorsun yani :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Atillla bunu yazdı:
deniz gezmiş ölüm yıldönümünde pkk onun anısına törün yapar.onun hayatını okumadım geriğide duymuyorum cok büyütülen bir olaydır zamanında emir aldığı adamlar pkk da yönetiçi olmuş insanlardır.
-----------------------------bir bok bilmem, okumam etmem ama konuşurum arkadaş diyenlerdenim diyorsun yani :W
ben bildiğim seyi yazdım pkk onun adına törün düzenlediği bunu cok iyi biliyorum gerisinide arastırmadım. -
Zaten pkk yi kuran adam Deniz Gezmis'tir apo degildir :D
-
Mesayi saatleri bitip evlerine ekmek götüren polislere pusu kurup şehit eden katilin birisi.
-
POLECAT bunu yazdı:
sen yapmadığına dair belge sun
guzel kardesim sanirim sen foruma yazilanlari okumuyorsun kitap okumadigin tarih bilincini edinemedigin gibi sana cevap verenlere muhalefet olsun diye aksi cevap vermek arastirmak incelemek mantik suzgecinden gecirerek fikir beyan etmis olmak demek degildir.burada dikkat ettin mi bilmem ama 13 sayfa boyunca belge sunabilen en azindan onunla beraber o gunlerde yasamis ve iki satir yazi yazabilen abilerinin amcalarinin hayat derslerinden faydalansan nasil olur?
hadi hicbirini yapmadin bari bu vatan icin pc karsisinda oturmadan klavyesorluk yapmadan sanal dunyada degil gercekten bu ulke icin birseyler yapmis cesaretli ve onurlu kisilere camur atma
sana sadece biraz tarih bilinci ve saygi diliyorum.
-
Yaşasın Deniz Gezmiş Yaşasın Alparslan Türkeş yaw of
-
TEK YOL DEVRİM!
-
POLECAT bunu yazdı:
sen yapmadığına dair belge sun
-----------------------------Yapılmayan birşey için belge sunmak =)
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------polislerle silahlı catısmalara giren, anıtkabir i bombalamayı düşünüp sağcıların üstüne atmaya calısan,banka soyan şerefsizin biri. boşuna asmadılar.
-----------------------------bi siktir git ya. :l
-
POLECAT bunu yazdı:
ne yapalım komunizm e mi geçelim ?
Oligarşinin kölesiysek,paranın kölesiysek,ÖZGÜR değilsek geçelim..