folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Gezmiş ?



Deniz Gezmiş ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

    Deniz Gezmis , dun siyah dedigine 2gun sonra beyaz dememistir.Silahli mucadele yanlismidir  o donem yanlistir.Ama silahli mucadeleyi tarihten silip atmak sacmaliktir , cehalettir.Ataturk'un Osmanliya karsi baslattigida bir silahli mucadeledir ve bunun icin saray Mustafa Kemal'in idam fermanini yayinlamistir.Kaciniz Nutuk okudu ? ,Ataturk'un mucadelesi nedir Nutuk'u okuyun gorursunuz...Deniz Gezmis'in siciline gelince , polis veya asker oldurdugune dair 1tek sucu yoktur ve boyle bir iddaada yoktur ortada.Ama cehalet konustugu zaman Deniz ,7tane asker, 15tane polis oldurmus vs vs...Arkadasim birileri o donem emperyalizmi cicekle , lokumla karsilarken bu gencler Ataturk'un Nutuk'ta bahsettigi Istiklal-i Tam Turkiye , hedefi dogrultusunda ilerledi...Menderesler ikili anlasmalarla bu ulkeyi satarken , 35 cente Turk Askerine deger bicerken  Devrimci diye disladiginiz insanlar cikti sahneye , onlar dur dedi . simdi vatan millet sakarya edebiyati yapanlarin o donem Ataturk rozeti tasiyanlari dovup , sindirmeye calistigini kaciniz biliyorsunuz ?

    Edebiyata gelince herkes vatan millet sakarya , ama am got pesinde kosmaktan , vatanini 1kadin memesine satanlarla ulke dolarken , amerikan usleri , askerleri elini kolunu sallayarak  iskenderun limanindan gecerken , cogunuz neredeydiniz ? Sen neredeydin diye soran olursa , ben oradaydim , biber gazi yiyen ,joplanan elinde Turk bayragi olan binlerce protestocuyla birlikteydim... Memleketi savunmak  , forumda 2satir yazi yazmakla , suslu laflar etmek olmaz arkadas...Gelecegim yanar , karakola duserim , dayak yerim , korkulariyla haksizliga , ihanete , zulme karsi tepkini koyamiyorsan , beylik laflarda etmeyeceksin...Sol'u karalamak , devrimcileri ocu gibi gostermek pesinde kosmayacaksin... Bilmem kactane ulkucu insan tanidiniz , cakal demiyorum , ulkucu insan , okumus aydinlanmis ,fikirlerini catir catir savunabilen insan...Bu insanlarla tartisabilirsiniz , bu insanlarla ortak noktalariniz olabilir ...cunku aydinlanan insanda mantik belirir , mantikli insan oturur dusunur , degerlendirir...bu devrimci , solcu dedigimiz insanlarda daha guzel yarinlar , ulkemizin daha guzel yerlere gelebilmesi icin gozunu kirpmadan mucadele ediyor , bizde diye dusunuyor ... ve asil dusmani gorup ona gore gerektiginde seninle kol kola girebiliyor , ama cahil ne yapiyor , bilgisiz , sadece vatan millet edebiyati yapan adam ne yapiyor...sen 6.filoyu taslarken , komunist bunlar diyip seni tasliyorlar , sen vataninin , milletinin yaninda yer alirken o emperyalizmin saflarina geciyor...ama dusunebileni ne yapiyor , o da senin gibi dar agacina cikabiliyor vatani ugruna Mustafa Pehlivanoglu gibi , ulkucudur kendisi , belki cogunuz bilmezsiniz...Ha Deniz Gezmis ve diger devrimci insanlarla birlikte yanyana Ankarada karsiyaka mezarliginda yatiyor , onlarca idam edilen devrimcisi , ulkucusu onlarca genc , ayni toprakta yatiyor...

    http://www.youtube.com/watch?v=Ein-GvqzFkM


    -----------------------------

     başka sölenicek bişi yok


    Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    kimse deniz gezmiş'i sevmek zorunda değil, ama herkes inandıkları uğruna gözünü kırpmadan kara toprağa giren bu adama saygı duymak zorunda.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2002
    Erkek

    .....


    jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 14624 Toplam Mesaj: 134