folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Gezmiş Kimdir?

Deniz Gezmiş Kimdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

extra bir tartisma yaratmaya calismamakla birlikte, deniz gezmis ve arkadaslari ok tam bagimsiz bir Turkiye icin yola ciktilar ama unutulmamasi gereken bir noktada var.Tam bagimsiz ve sosyalist bir Turkiye istediler...

olmeden onceki son sozleri "Yaşasın tam bağımsız Türkiye! yaşasın Marksizm-Leninizm. Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşlği Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun emperyalizm! 'D.Gezmiş

Kendi gorusum deniz gezmis gibi birisi ile Ataturk'u bagdastirmak bile sacmalik.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wells bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bırakın bu göt ayaklarını devrimciler.neyin devrimini yapıyonuz allah askına.
    adam ol öyle gel sen bizlere küfür edemezsin arkadaşım haddini bil...

ADMİNLERDEN RİCAM konunun silinmesi yönündedir

SELAMETLE...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Selamet'le Melamet'le ; şimdiden devrime başlamışsınız : )

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    Selamet'le Melamet'le ; şimdiden devrime başlamışsınız : )
    selametle yi buaralar girdigim tartısmalarda yazdıgım post'ların hepsinin altına yazarım!!!

karşılık verdigim insanı kırdıysam falan diye kırmak istemedigimi böyle belirtiyorum ben anlamadıysan senin sorununn

SELAMETLE...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    Arkadaşımın babası vardı, binbaşıydı, kısaca terörist diyordu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu derece siyasete izin verilen ve küfür konusunda baskının uygulanmadığı bir forumdasınız.Başka yerde olsanız bu başlıktakilerin en az yarısı banlanmıştı.Tahribat.com kişiye özgürlük sağlıyorsa bununda sınırları var.Daha bugün iki tane başlık kitlendi.Akp bkuna,bilmem kimlerin bkuna birbirinize etmediğiniz küfür, yapmadığınız saygısızlık kalmıyor.

Tanımadığınız adamlar için birbirinizi yiyorsunuz.Yaşı 15-20 arası değişen adamlar sağdan soldan kulaktan dolma şeylerle seneler öncesinde ölmüş adamı tartışıyor.Hanginiz Deniz Gezmiş'i gördü? Tamam tartışmayın demiyoruz.Fakat birbirinizin fikirlerine saygı gösterin.Yorum yapan kişileri değil.Tartışılan kişileri yargılayın.Kızın birisi gelmiş rezil etmiş başlığı.Adam gibi tartışın diye bir sürü post temizledim.Saygı sınırlarını zorlamayın dedim.Ama yok.. Tartışmayı bilmiyorsanız siyaset konusu açmayın yada yorum yazmayın yada sonucuna razı olun.Kilit.

λ
Toplam Hit: 6804 Toplam Mesaj: 47