folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Gezmiş"İn İdamından Öncesi Söyledikleri...

Deniz Gezmiş"İn İdamından Öncesi Söyledikleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

Dj Alper..

Bu topraklarda ne kdar zamandır sen yaşıyorsun ki? Bu şekilde söyleyebiliyorsun.. Ne kdar zamandır türkler Bu toprakta Ne kadar zamandır Kürtler Bu toprakta..?

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    helal olsun konuyu bozmakta birebirsiniz , konu ne diyor siz ne diyorsunuz. konunun amacını bozmayın biri bir kaynak olabilecek site veriyor siteyi eleştiriyorsunuz biri diyor iyiki idam edilmiş , size ne soruluyor yazdığınız cevap ne , konuya bir katkınız olmayacaksa ortaya laf atıpda germeye luzum yok

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdolfHitler
    AdolfHitler's avatar
    Erkek
    Allah belasını versin şerefsizn komünist deniz gezmişmiş ohh iyi olmuş namssuza iyikide asmışlar piçi!!!

Türkiye Türklerindir.Başka Millete YER YOK!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

AdolfHitler bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allah belasını versin şerefsizn komünist deniz gezmişmiş ohh iyi olmuş namssuza iyikide asmışlar piçi!!!
    Tavrın yanlış bi kere amk,ölmüş adamın arkasından böyle konuşulmaz kaldı ki konu onun asılması yada başka bişey değil niye böyle atılıp tartışma yaratıosunuz ki?Neyse de adamın fikirleri doğru aslında yaklaşımı doğru gibi geldi ama tam olarak bilgim yok okuycam bu arada o askerden kaçma taktikleri veren sitenin amk:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

AdolfHitler bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    Ülkeyi Bölmek isteyen Milleti galyana Getirip Devletin üstüne salan birinin asılması iyi oldu bence

adaş bende miliyetci biri olarak böyle bi şağsiyeti ve kızıl org denen  o siteyi  desteklemiyorum ama  hitler sende ölmüş bir insanın  arkasından küfür  edemezsin kim olursa olsun arkadaşım alper kardeşim o  insanda  bu ülke için bişeyler yapmaya çalışmıştır ama çelişkiye düştüğümüz  nokta o adam   bu ülkeyi kominizim ve marksist düşünceyle  kurtaymaya çalıştı o  sevmemenin  en büyük nedeni bu ama zaten 70 li  yıllarada dış  güçlerin (abd,rusya,avrupa.....) istediğide  buydu yani ülkede zıt kutuplar yaratıp onları sokaka lara salıp sokaka çatışmalarına  yönlendirmek ve  başardılarada şimdilerde de papaz  vurdurup misyoner öldürüp sucu milliyetcilere ve dincilere atıp ortamı germeye  çalışıyolar ...kendimize  gelelim lütfen.....bu ülke hepimizin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

AdolfHitler bunu yazdı:
    zihniyetine tüküreyim, biz (kızılım ulan varmı) haluk kırcıya, çatlıya vs vs insanlara küfür ediyormuyuz seviyesiz mal!?! ulan ülkem için kim çalışıyorsa kutlar tebrik ederim, sizin beyinleriniz ne zaman yıkanmaktan kurtulacak? ne zaman objektif olarak bakacaksınız konulara ne zaman solcu sağcı kavramını bırakıp ulan buda benim kardeşim diyeceksiniz? hangi bilinçli solcunun (sizin tabirinizle) Alpaslan Türkeş e küfür ettiğini gördünüz. lan ben kızılım ölünün arkasından sövülmesinin ne kadar günah olduğunu biliyorum ! Allahımın bi boktan haberi olmayan faşist i, kafa tascılık yapmaktan beyni mongolllaşmış insan müsvettesi.

bende milliyetciyim bende TÜRKÜM ama senin gibi cahil biri değilim, sen  Deniz Gezmişe piç diyebiliyorsan ben senin insanlığındanda milliyetçiliğindende şüphe duyarım...

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tartismaktan bi alemler ,sirf Solcu oldu diye bir ton kufurmu yiyecek bir insan...ya abi kendime hakim olamiyorum valla boyle zihniyeti sikim,baskada birsey demiyorum.Sikinizin dogrusuna yorum yapmayin amk,adam akilli savlariniz varsa yorumunuzu yapin karsi cikmasini bilin ama kufur etmekle olmaz.

Elinde bayragi tasiyan Deniz

Pankartlardaki sayak kalpakli adam Mustafa Kemal.

Bu gencler komunist-devrimci diyen adlandirilan gencler.Bakin bakalim Sovyet bayragimi taiyorlar iyi bakin.

Fotograflari Turksolu adresinden aldim ,Turksoluyla hicbir iliskim yoktur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AdolfHitler bunu yazdı:

Ulan o kominist dediğin adam Senin başkbakanının yalakalık yaptığı katil ABD ye karşı olduğu için mi şerefsiz.. Laflarını bil lan Terbiyesiz.. Bilip bilmeden başkalarının galyanıyla konuşmaktan ne zaman vazçgeceksiniz.. Oturda bi kere adam ne yapmış ne etmiş oku ondan sonra gerekçelerini sun sonra ne diyorsan de ama bilmeden kominist diye küfür edemezsin..

Site yöneticelerinin bu hakaretleri görmesini ve gerekli uyarıyı arkadaşa yapılmasını istiyorum. Gereği ban mı olur,yoksa sadece uyarımı olur orası yöneticelere kalmış..

DJ_Alper bunu yazdı:
    Ülkeyi Bölmek isteyen Milleti galyana Getirip Devletin üstüne salan birinin asılması iyi oldu bence

İlk dediklerine saygı duyarım ama Deniz Gezmişin kim olduğunu ne yaptığını bilmeden konuşman yanlış..

Fikir ayrılığından ötürüde hiç bir Türk insanın asılmasını istemem..Bence sende Cani olmayan hiç bi insanın asılmasını istemezsin..O yüzden yazdıklarını bir daha düşün istersen..   

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VitoCorleone
    VitoCorleone's avatar
    Erkek

Zühehehe ne flm adamlarsınız laynnlar :D

Dış güçlerin operasyonlarıyla birbirine girmiş küçük türkiye havası var lam bu tahribatta.. püüüheheh

Hangi ölüm şarkısı, bu dilinden düşmeyen? Hangi öfkeyle yüzün, böyle karıştı yer yer, sana yan mı baktılar, bir şey mi söylediler? Bir şey dinleme artık, artık bir şey dinleme! Çağır, bütün günahkar ruhları cehenneme! Karşına, sahil, kaya, insan kim çıkarsa vur! Vur başına, alemde, kör, sağır, ne varsa vur! Sal her taraftan, dağdan, gökten, pencereden sal! Nihayet kala kala dünyada tek kişi kal!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

üsteki şahıs demişki:

Zühehehe ne flm adamlarsınız laynnlar :D

Dış güçlerin operasyonlarıyla birbirine girmiş küçük türkiye havası var lam bu tahribatta.. püüüheheh
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Biz Burda öyle tartışdığımıza bakma biz normalde canciğer kuzusarmasıyızıdr bide görüşlerimiz tutsa tam süper olacak :)

Arkadaşlar Hangi tarafı okursanız o tarafa inanırsınız Tarafsız yazıları okursanız kendi inandığınızı savurnursunuz

anlayana :)) dayı sokmayın beni siyasi konulara ban yiyecem bidaha sanırım 2. veya 3. banımı siyasetden yemiştim:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7360 Toplam Mesaj: 35