Deniz Gezmiş"İn İdamından Öncesi Söyledikleri...
-
Dj Alper..
Bu topraklarda ne kdar zamandır sen yaşıyorsun ki? Bu şekilde söyleyebiliyorsun.. Ne kdar zamandır türkler Bu toprakta Ne kadar zamandır Kürtler Bu toprakta..?
-
helal olsun konuyu bozmakta birebirsiniz , konu ne diyor siz ne diyorsunuz. konunun amacını bozmayın biri bir kaynak olabilecek site veriyor siteyi eleştiriyorsunuz biri diyor iyiki idam edilmiş , size ne soruluyor yazdığınız cevap ne , konuya bir katkınız olmayacaksa ortaya laf atıpda germeye luzum yok
-
Allah belasını versin şerefsizn komünist deniz gezmişmiş ohh iyi olmuş namssuza iyikide asmışlar piçi!!!
-
AdolfHitler bunu yazdı:
-----------------------------
Allah belasını versin şerefsizn komünist deniz gezmişmiş ohh iyi olmuş namssuza iyikide asmışlar piçi!!!
Tavrın yanlış bi kere amk,ölmüş adamın arkasından böyle konuşulmaz kaldı ki konu onun asılması yada başka bişey değil niye böyle atılıp tartışma yaratıosunuz ki?Neyse de adamın fikirleri doğru aslında yaklaşımı doğru gibi geldi ama tam olarak bilgim yok okuycam bu arada o askerden kaçma taktikleri veren sitenin amk:| -
AdolfHitler bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Ülkeyi Bölmek isteyen Milleti galyana Getirip Devletin üstüne salan birinin asılması iyi oldu bence
-----------------------------adaş bende miliyetci biri olarak böyle bi şağsiyeti ve kızıl org denen o siteyi desteklemiyorum ama hitler sende ölmüş bir insanın arkasından küfür edemezsin kim olursa olsun arkadaşım alper kardeşim o insanda bu ülke için bişeyler yapmaya çalışmıştır ama çelişkiye düştüğümüz nokta o adam bu ülkeyi kominizim ve marksist düşünceyle kurtaymaya çalıştı o sevmemenin en büyük nedeni bu ama zaten 70 li yıllarada dış güçlerin (abd,rusya,avrupa.....) istediğide buydu yani ülkede zıt kutuplar yaratıp onları sokaka lara salıp sokaka çatışmalarına yönlendirmek ve başardılarada şimdilerde de papaz vurdurup misyoner öldürüp sucu milliyetcilere ve dincilere atıp ortamı germeye çalışıyolar ...kendimize gelelim lütfen.....bu ülke hepimizin..
-
AdolfHitler bunu yazdı:
zihniyetine tüküreyim, biz (kızılım ulan varmı) haluk kırcıya, çatlıya vs vs insanlara küfür ediyormuyuz seviyesiz mal!?! ulan ülkem için kim çalışıyorsa kutlar tebrik ederim, sizin beyinleriniz ne zaman yıkanmaktan kurtulacak? ne zaman objektif olarak bakacaksınız konulara ne zaman solcu sağcı kavramını bırakıp ulan buda benim kardeşim diyeceksiniz? hangi bilinçli solcunun (sizin tabirinizle) Alpaslan Türkeş e küfür ettiğini gördünüz. lan ben kızılım ölünün arkasından sövülmesinin ne kadar günah olduğunu biliyorum ! Allahımın bi boktan haberi olmayan faşist i, kafa tascılık yapmaktan beyni mongolllaşmış insan müsvettesi.bende milliyetciyim bende TÜRKÜM ama senin gibi cahil biri değilim, sen Deniz Gezmişe piç diyebiliyorsan ben senin insanlığındanda milliyetçiliğindende şüphe duyarım...
-
Tartismaktan bi alemler ,sirf Solcu oldu diye bir ton kufurmu yiyecek bir insan...ya abi kendime hakim olamiyorum valla boyle zihniyeti sikim,baskada birsey demiyorum.Sikinizin dogrusuna yorum yapmayin amk,adam akilli savlariniz varsa yorumunuzu yapin karsi cikmasini bilin ama kufur etmekle olmaz.
Elinde bayragi tasiyan Deniz
Pankartlardaki sayak kalpakli adam Mustafa Kemal.
Bu gencler komunist-devrimci diyen adlandirilan gencler.Bakin bakalim Sovyet bayragimi taiyorlar iyi bakin.Fotograflari Turksolu adresinden aldim ,Turksoluyla hicbir iliskim yoktur.
-
AdolfHitler bunu yazdı:
Allah belasını versin şerefsizn komünist deniz gezmişmiş ohh iyi olmuş namssuza iyikide asmışlar piçi!!!Ulan o kominist dediğin adam Senin başkbakanının yalakalık yaptığı katil ABD ye karşı olduğu için mi şerefsiz.. Laflarını bil lan Terbiyesiz.. Bilip bilmeden başkalarının galyanıyla konuşmaktan ne zaman vazçgeceksiniz.. Oturda bi kere adam ne yapmış ne etmiş oku ondan sonra gerekçelerini sun sonra ne diyorsan de ama bilmeden kominist diye küfür edemezsin..
Site yöneticelerinin bu hakaretleri görmesini ve gerekli uyarıyı arkadaşa yapılmasını istiyorum. Gereği ban mı olur,yoksa sadece uyarımı olur orası yöneticelere kalmış..
DJ_Alper bunu yazdı:
Ülkeyi Bölmek isteyen Milleti galyana Getirip Devletin üstüne salan birinin asılması iyi oldu benceİlk dediklerine saygı duyarım ama Deniz Gezmişin kim olduğunu ne yaptığını bilmeden konuşman yanlış..
Fikir ayrılığından ötürüde hiç bir Türk insanın asılmasını istemem..Bence sende Cani olmayan hiç bi insanın asılmasını istemezsin..O yüzden yazdıklarını bir daha düşün istersen..
-
Zühehehe ne flm adamlarsınız laynnlar :D
Dış güçlerin operasyonlarıyla birbirine girmiş küçük türkiye havası var lam bu tahribatta.. püüüheheh
-
üsteki şahıs demişki:
Zühehehe ne flm adamlarsınız laynnlar :D
Dış güçlerin operasyonlarıyla birbirine girmiş küçük türkiye havası var lam bu tahribatta.. püüüheheh
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Biz Burda öyle tartışdığımıza bakma biz normalde canciğer kuzusarmasıyızıdr bide görüşlerimiz tutsa tam süper olacak :)
Arkadaşlar Hangi tarafı okursanız o tarafa inanırsınız Tarafsız yazıları okursanız kendi inandığınızı savurnursunuz
anlayana :)) dayı sokmayın beni siyasi konulara ban yiyecem bidaha sanırım 2. veya 3. banımı siyasetden yemiştim:)