Deprem İstanbul

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek

    Aklı olan İstanbulda yaşamaz zaten. Potansiyel mezarlık

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2015
    Erkek

    İstanbullu arkadaşlara geçmiş olsun.Selim Kotil'in operatörlerle ilgili söyledikleri çıktı.

    https://twitter.com/aahmetkayra/status/1177204877132480513


    Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
    Wort bunu yazdı

    İstanbullu arkadaşlara geçmiş olsun.Selim Kotil'in operatörlerle ilgili söyledikleri çıktı.

    https://twitter.com/aahmetkayra/status/1177204877132480513

    güzel hatırlatma hocam teşekkürler, bu adamın tüm konuşması süper boğazın altındaki akıntıdan faydalanarak enerji üretme fikri çok hoşuma gitmişti. Ee adam fizikçi boş yapmıyor.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    userneyime bunu yazdı

    Ankaradayim Turk Telekom cekmiyor. Servis yok.

    Alt operatör'ün 3g'si bağlanmıyor,  manuel 2g'ye ayarladım, net'e girebiliyorum. (Data servisi. Aramayla ilgili bilgim yok. ) 

     

    RitmFarbRacourci tarafından 26/Eyl/19 17:31 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    Wort bunu yazdı

    İstanbullu arkadaşlara geçmiş olsun.Selim Kotil'in operatörlerle ilgili söyledikleri çıktı.

    https://twitter.com/aahmetkayra/status/1177204877132480513

    Operatörler devre dışı kalacak ama hücre yayını devam edecek. Afad o yüzden yeni bir telefon hattınızı takınca 112 kanalını açın diyor. Hücre yayını baz istasyonları tarafından telefona iletilen metin mesajlarıdır. Eski Nokialarda baz istasyonun bulunduğu yer yazardı. 

    3 operatörde şuan ortak hücre yayını sistemini kullanıyor. Atıyorum Turkcell'in baz istasyonunun bulunduğu bina çökerse Vodafone veya Telekom gönderiyor mesajı. Zaten BTK artık yeni baz istasyonu kurulumlarında en yaşlı binanın 10 yaşında olmasını kabul ediyor. Binanın sağlamlık raporu olması şartı var.

    Telekom'un çökmesi genel merkezle alakalı. Tüm Türkiye'de gitti şuan. BTK'nın sağlam ceza kesmesi gerek ama site engellemekten fırsatları olmaz.

    Ek olarak telefonunuz Vowifi destekliyorsa mutlaka aktif edin. Böylesi durumlarda adsl modemi baz istasyonu olarak kullanabilirsiniz. Turkcell ve Vodafone destek verirken Telekom bu hizmeti vermiyor. Sanki çok iyi çekim gücü varmış gibi.

    mkyb tarafından 26/Eyl/19 17:42 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Yeni ve daha dayanıklı inşaat malzemeleri üretildi, üstelik çok hafif, ama yüksek vergi ve maliyet canavarı hırsız siyasetçilerimizin şişirmelerinden kimse kullanamıyor ki.. Allahın cezaları yenilikler üretmemize engel oldukları gibi, üretilmiş olanıda kullanmamıza izin vermiyorlar..  En önce Siyasetimizin ahlaka kavuşması şart..!


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı

    İst bagcilarda evde oturuyordum bina bildiğin yatay olarak gitti geldi alttan çok şiddetli bir ses geldi dehşet vericiydi... bi kaç gün önce facebook da vatandaşın birisi yazmıştı 2 3 gün içinde olacak diye daha büyük bi deprem olacak sanırım içimde bir kaç gündür garip bi his vardı bu his dahada arttı. ..

    Sıkıntı hocam oralar . Alttaki kolonları kontrol edin bence


    Aslında hepimiz eksiğiz biraz Leylası olmayan mecnunlarız Ne sıcacık bir ismail abimiz var. Nede kötü zamanda Yanımızda olan İskender babamız Ne mahellemizi mahalle yapan Erdal bakkalımız ne her kapıyı açan yavuz abimiz nede bize doğru yolu gösteren dedemiz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Ulan varya herkes birbirinin gözünün içine içine baktı. Ne zaman duracak bu sallanma diye. Ne bir ses geldi ne bir gümbürtü aniden her şey doğalken koskoca binalar zangır zangır titredi. Ben masayı tuttum sabit durabilmek için. Millet birbirine bağıyordu camlardan uzak durun patlayabilir diye. 

    Belki bu gece yarısı 15 milyonun yarısı ölecek anasını satim. Yada sakat kalacaz ne bilelim. Ölümün soğukluğunu hissettik. Allah yardımcımız olsun.


    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2010
    Erkek

    İstanbuldaki arkadaşlara geçmiş olsun . Ben Aydındaydım Turkcell çekmiyordu İzmire geçtim hala düzelmedi. Nasıl bir saçmalıktır bu.


    İndia İndia !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Turktelekom deprem olmadığı zamanlarda da çekmiyor bok bok işler yapıyor. Hat var , şebeke var gözüküyor. Arıyo insanlar telefon çalmıyor salak salak işler. Daha 1 ay önce böyle bir konu açmıştım. Deprem sonrası çökmesi normal 


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 72312 Toplam Mesaj: 191
deprem