Deprem Oldu ( İstanbul )
-
kalp atışlarımı dınledıgım zaman böle cok ufak ufak sallanırım tamda oyun oynuyodum baya sallandım lan dedım noluyoruz kalp krizimi meğerse deppremmiş :o
tekirda 5.2 allah korusun ..
-
twitter haber sitelerinden, televizyon kanallarından hızlı :P yemek yiyordum götümle hissettim depremi.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------twitter haber sitelerinden, televizyon kanallarından hızlı :P yemek yiyordum götümle hissettim depremi.
-----------------------------Üstünde oturdugundan olmasın hocam
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------twitter haber sitelerinden, televizyon kanallarından hızlı :P yemek yiyordum götümle hissettim depremi.
-----------------------------Üstünde oturdugundan olmasın hocam
-----------------------------ehehe haliyle :D elimle falanda hissedebilirdim ama dimi, yada gözümlede sallanan bişeyi görebilirdim :P
-
Maazallah sakat bi cümle hocam mesela bununla ilgili sunuda söyleyebılırz neyin ustunde oturuyorduysan artık onunla hısedebılırsın falan elimle falanda hissedebilirdim diynce töbe töbe :P
-
fdslkflgkdfa sallanan bişey, götümle hissettim, elimle hissedebilirdim. ahahaha nası cümleler kurmuşum yav :D içiniz fesat :D
-
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML MS Yer Çözüm Niteliği ---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- -------------- 2011.07.25 21:20:50 40.8018 27.7685 8.8 -.- 2.6 -.- MARMARA DENİZİ İlksel 2011.07.25 21:05:14 39.0608 27.2930 7.9 2.9 -.- -.- KINIK (İZMİR) İlksel 2011.07.25 21:03:16 40.8115 27.7652 8.8 -.- 2.7 -.- MARMARA DENİZİ İlksel 2011.07.25 20:57:19 40.7318 27.9198 8.4 -.- 5.2 -.- MARMARA DENİZİ İlksel -
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
kalp atışlarımı dınledıgım zaman böle cok ufak ufak sallanırım tamda oyun oynuyodum baya sallandım lan dedım noluyoruz kalp krizimi meğerse deppremmiş :o
tekirda 5.2 allah korusun ..
-----------------------------fazla dinleme.
-
Sanki herşey 99 yılı gibi, ekonomi birden bire kötüleşmeye başladı, herkes herşeyden karamsar, hava sıcaklıkları aşırı derecede artıyor aynı 99 senesi, heryerde deprem oluyor, bakalım büyük deprem olucakmı :( allah korusun.
-
deprem izmire bulaştı beyler. grip gibi lan.