folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deprem Oldu ( İstanbul )

Deprem Oldu ( İstanbul )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

kalp atışlarımı dınledıgım zaman böle cok ufak ufak sallanırım tamda oyun oynuyodum baya sallandım lan dedım noluyoruz kalp krizimi meğerse deppremmiş :o

tekirda 5.2 allah korusun ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

twitter haber sitelerinden, televizyon kanallarından hızlı :P yemek yiyordum götümle hissettim depremi.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

twitter haber sitelerinden, televizyon kanallarından hızlı :P yemek yiyordum götümle hissettim depremi.

Üstünde oturdugundan olmasın hocam

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

x3uqm4 bunu yazdı:

Üstünde oturdugundan olmasın hocam

ehehe haliyle :D elimle falanda hissedebilirdim ama dimi, yada gözümlede sallanan bişeyi görebilirdim :P

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Maazallah sakat bi cümle hocam mesela bununla ilgili sunuda söyleyebılırz neyin ustunde oturuyorduysan artık onunla hısedebılırsın falan elimle falanda hissedebilirdim diynce töbe töbe :P

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

fdslkflgkdfa sallanan bişey, götümle hissettim, elimle hissedebilirdim. ahahaha nası cümleler kurmuşum yav :D içiniz fesat :D

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    Tarih      Saat      Enlem(N)  Boylam(E) Derinlik(km)  MD   ML   MS    Yer                                             Çözüm Niteliği
    ---------- --------  --------  -------   ----------    ------------    --------------                                  --------------
    2011.07.25 21:20:50  40.8018   27.7685        8.8      -.-  2.6  -.-   MARMARA DENİZİ                                    İlksel
    2011.07.25 21:05:14  39.0608   27.2930        7.9      2.9  -.-  -.-   KINIK (İZMİR)                                     İlksel
    2011.07.25 21:03:16  40.8115   27.7652        8.8      -.-  2.7  -.-   MARMARA DENİZİ                                    İlksel
    2011.07.25 20:57:19  40.7318   27.9198        8.4      -.-  5.2  -.-   MARMARA DENİZİ                                    İlksel

Hayat Bizi 61 kenara...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

kalp atışlarımı dınledıgım zaman böle cok ufak ufak sallanırım tamda oyun oynuyodum baya sallandım lan dedım noluyoruz kalp krizimi meğerse deppremmiş :o

tekirda 5.2 allah korusun ..

fazla dinleme.

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Sanki herşey 99 yılı gibi, ekonomi birden bire kötüleşmeye başladı, herkes herşeyden karamsar, hava sıcaklıkları aşırı derecede artıyor aynı 99 senesi, heryerde deprem oluyor, bakalım büyük deprem olucakmı :( allah korusun.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

deprem izmire bulaştı beyler. grip gibi lan.

ne diyon?
Toplam Hit: 7620 Toplam Mesaj: 60