folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Depremleri Önceden Öğrenin (Bir İlk), Bayram Sonuna Kadar Ücretsiz

Depremleri Önceden Öğrenin (Bir İlk), Bayram Sonuna Kadar Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Hacılar hatırlayan bilir, önceden bir konu açmıştım özel bi cihaz geliştiren adam depremleri 8 saat önceden biliyodu sanırım bu süreyi daha da artırmış, Japonyada en fazla 30 saniye önceden biliyorlar, siteyi ayakta tutmak için paralı olan üyelik bayram sonuna kadar ücretsiz oldu, anasayfadan yayınlanacak bildirimler, adamın tüm bildirimleri doğru çıkıyor ama gelin görünki kimse adama destek çıkmıyor.

Konuyla ilgili önceden açtığım konu mutlaka okuyun:

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=60601

Veysi Kurt Erken Deprem Bildirimleri Sitesi (Bayram Sonuna Kadar Ücretsiz)

http://www.veysikurtdeprem.com/index.asp

VEYSİ KURT

Hv.Tek.Okullar Mezunu ve Super  Wiser Emek.Hv.Füze Astsubay

Elektrik ve  Elektronik Uzmanı Teknisyen

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

adam haklı olarak çok dolu az önce bi açıklama koymuş sitesine,

"YARIN MAHŞER GÜNÜ İNSANLIK ADINA İKİ ELİM BU KONUDA YETKİLİ OLUP VE CİHAZIMIN GÜCÜNÜ ÇOK İYİ BİLMESİNE RAĞMEN SUSANLARIN YAKASINA YAPIŞACAĞIM. BU ORUÇ AĞZIMLA SİZLERE SESLENİYORUM ALLAH MUSTEHAKINIZI VERSİN."

önceden yetkililere başvurduğunda şöyle bi cevap almış:

2 tane profesör Veysi Kurt'un yanına gitmişler Gebze Tübitak'tan, Veysi Kurt da bu cihazı tam analiz edebilmek için verilerini inceleyebilmek için 2 gün burada kalmalısınız demiş. Profesörün verdiği cevap çok ilginç, demişki, "Siz kendinize asistan mı arıyorsunuz?" düşünebiliyor musunuz şu gurura kibire bakın,

Veysi Kurt'un cevabıda şu olmuş, Gelişmiş ülkelerin profesörleri, Afrikada yılanı, çıyanı araştırmak için senelerini yılanların arasında geçiriyorlar, ben sizden 2 gün kalmanızı istedim bizim bir fare kadar değerimizi yokmu.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=60601

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

"bizim bir fare kadar değerimizi yokmu."

adam haklı ne denirki :| 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    bizimkiler profesör olmayı isimlerinin başına bir sıfat ekleme olarak gördükleri için bir tarafları bulutların üzerinde geziyor. şöle bişi anlatıyım size bizim müzik gurubunda ses teknisyeni bir eleman var. ona gitardan çıkarmak istediğim sesi anlattığımda bunun imkansız olabileceğini sölüyor. ama ben keman yayını gitara sürttürerek o sesi çıkarabiliyorum. herşey kitapta yazdığı yada kendi dar dünyandaki kurduğun mantığınla aynı değildir. böle olsaydı zaten einstein atomları çarpıştırmazdı. bizimkiler profta olsa düz mantık gelde bu adamlara saygı göster.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    millet yolunu bulmuş helal olsun...madem mahşeri düşünüyon hayrına yap.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------
    millet yolunu bulmuş helal olsun...madem mahşeri düşünüyon hayrına yap.
    -----------------------------

hacı zaten öyle yapıyoda yetkililer tınlamıyo :) deprem bildirimi diyoruz, yağmur bildirimi değil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hacılar açıklama eklenmiş siteye deprem bildirimi

DOĞUANADOLU; 21 00 SAAT İTİBARİ İLE YAPTIĞIM İNCELEME SONUCU KAYDA DEĞER BİR BELİRTİ ÇIKMADI. ÖRÜNTÜ DEPREMİNE SIRA GELDİ: YANİ 6.7 İLE 7.5 ARASI İÇİN ZAMAN SAYIMI BAŞLADI. 15 SAAT İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

ÖRÜNTÜDE OLMADI. BİRİSİNİN  MUTLAKA  OLMASI  LAZIM. YANİ  AYNI  ÜÇGENLERE  DİKKAT:(5.5 İÇİN).  SON  24  SAAT  İÇİN,YANİ  YAKIN  DEPREM  BELİRTİSİ  ÇIKMADI, ŞİMDİ  SIRA  ÖRÜNTÜDE YANİ  UZAK DOĞU VEYA GÜNEY AMERİKA  İÇİN:6.7 İLE  7.5 ARASI   DEPREM  İÇİN ZAMAN SAYIMI  BAŞLADI.

takip edin bakalım olacakmı deprem.

http://www.veysikurtdeprem.com/detay.asp?hid=939

son depremleri buradan takip edebilirsiniz

http://webmasterim.com/deprem/index.php

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    önyargılı olduğum için pek inanmadım ama görücez ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Insallah olen olmaz ...

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    adama mail atayımda sitenin grafiklerine bari yardım edeyim :D  fayda fayda dır..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    bu veysi kurt denen adam internet aleminin yeni şoparı olsa gerek.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 3452 Toplam Mesaj: 26