folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Depremleri Önceden Öğrenin (Bir İlk), Bayram Sonuna Kadar Ücretsiz

Depremleri Önceden Öğrenin (Bir İlk), Bayram Sonuna Kadar Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    Amina kodugumun sarlatani. Caresiz insanlarin cebinde gozu olan bir cakaldan baska bir sey degil. Madem bildigin bir sey var ucretsiz olarak sitenden halk ile paylassana. Bu okuzleri nasil TSK iclerine aliyor bu itlerinin karnini neden doyuruyor anlamiyorum. Ben Sakarya depreminde onlarca sevdigimi kaybettim. Simdi bana osuruktan teknolojisini para ile pazarlamaya calisiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Komediye bak,neymiş efendim cihazını bilmem nesini belmem ne etmeyienlerin oruçlu agzyıla abdestli götüyle yakasına yapısıcakmıs.Sadece bayram sonuna kadar niye ozaman bedeva yapsın hayrına.Yani demek istiyor ki hey cemati müslümler bu ay ramazan bende orucluyum yalan söylemem bakın işin içine öbür tarafıda katıyorum haberinz olsun parayı bastırmazsanız kısaca domalmazsanız benden büyük Allah var cehennem var demek istiyor.Adam işini ganratiye alıyor hem deprem korkusunu hemde cehennem korkusunu katıyor yolu acık olsun.Uyanık adammıs.Koskoca arastırma üstlerinin sunların bunların yapamadıkları yapmıs.Yani onlar için bir gün deprem olsa kendileri yakınları ölmiycek mi hani bu adam bulmusta önünü kasasınlar etsinler birazda buna getirmeye calısmıs lafı.İnanan olduktan sonra biz ne desek bos verin bari parayıda içiniz rahatlasın en azından öbür tarafta yakanıza yapısmazmıs.

Abdestli gotunu kopekler siksin orosbu cocugunun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Kimsenin gtünde kota yok ki amk. Sık sıkabildiğin kadar. Olur da tahminlerinin biri denk gelirse aklı sıra ordan prim yapacak. Dedikleri tahminler gerçekleşirse tüm tbt birleşip tutak kına alalım buna.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    Amina kodugumun sarlatani. Caresiz insanlarin cebinde gozu olan bir cakaldan baska bir sey degil. Madem bildigin bir sey var ucretsiz olarak sitenden halk ile paylassana. Bu okuzleri nasil TSK iclerine aliyor bu itlerinin karnini neden doyuruyor anlamiyorum. Ben Sakarya depreminde onlarca sevdigimi kaybettim. Simdi bana osuruktan teknolojisini para ile pazarlamaya calisiyor.

helal çok iyi küfür etmişsin böle küfre saygı duyarım 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:
    Komediye bak,neymiş efendim cihazını bilmem nesini belmem ne etmeyienlerin oruçlu agzyıla abdestli götüyle yakasına yapısıcakmıs.Sadece bayram sonuna kadar niye ozaman bedeva yapsın hayrına.Yani demek istiyor ki hey cemati müslümler bu ay ramazan bende orucluyum yalan söylemem bakın işin içine öbür tarafıda katıyorum haberinz olsun parayı bastırmazsanız kısaca domalmazsanız benden büyük Allah var cehennem var demek istiyor.Adam işini ganratiye alıyor hem deprem korkusunu hemde cehennem korkusunu katıyor yolu acık olsun.Uyanık adammıs.Koskoca arastırma üstlerinin sunların bunların yapamadıkları yapmıs.Yani onlar için bir gün deprem olsa kendileri yakınları ölmiycek mi hani bu adam bulmusta önünü kasasınlar etsinler birazda buna getirmeye calısmıs lafı.İnanan olduktan sonra biz ne desek bos verin bari parayıda içiniz rahatlasın en azından öbür tarafta yakanıza yapısmazmıs.

Abdestli gotunu kopekler siksin orosbu cocugunun

hahahahah

bassinyourface
Toplam Hit: 3453 Toplam Mesaj: 26