Depremleri Önceden Öğrenin (Bir İlk), Bayram Sonuna Kadar Ücretsiz
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
bu veysi kurt denen adam internet aleminin yeni şoparı olsa gerek.
-----------------------------VE DÜN AÇIKLADIĞI DEPREM BUGÜN DEDİĞİ BÖLGEDE DEDİĞİ ŞİDDETTE GERÇEKLEŞTİ
decameron hocam niye öyle diyon bak adam dün, son 24 saat içinde güney amerikada 6.7 ile 7.5 arası deprem bekliyom demişti, gece 02:33 de orta ile güney amerika arasında(meksika) 6.3 şiddetinde deprem oldu, 0.4 yanılgı payıyla depremi bildi, buna ne diyorsun?
Açıklamasından 8 saat sonra Orta ile Güney Amerika arasında meydana gelen deprem
MAP 6.3 2008/09/24 02:33:06 17.658 -105.507 10.0 OFF THE COAST OF COLIMA, MEXICO Dünyadaki Son Depremler:
http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php
Veysi Kurt'un Depremden önceki açıklaması:
http://www.veysikurtdeprem.com/detay.asp?hid=939
Veysi Kurt'un Depremden sonraki açıklaması:
http://www.veysikurtdeprem.com/detay.asp?hid=940
Veysi Kurt yıllardır böyle tespitler yapıyor ve hepsi doğru çıkıyor, şahitleri çok, ama gel görki decameron kardeş ülkemin bazı güzel insanları bu abimize senin yaklaştığın tarzda yaklaştıkları için, yıllardır kimse doğru tespit yapan bu cihazı incelemiyor.
Milyonları ilgilendiren deprem tehlikesi karşısında, kesin olarak tespit yapan böyle bir cihaz varken ilgilenmemek neden sence? Japonya bile en fazla 30 saniye önceden biliyor depremleri. biz burada 24 saatten bahsediyoruz.
-
ORTA İLE GÜNEY AMERİKA ARASI DEMİŞTİM
ÖRÜNTÜ DEPREMİ ORTA AMERİKA MEXİCA DA:"6.3" BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU. 24 Eylül 2008 - 08:47:50 - Bugün -
evet hacım aynen öyle, inanmayanlar 1. sayfada dün yazdığım mesaja bakabilirler.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=75121&sayfa=1#764304
-
Nesin sen baa ne idüüü belirsiz allah kelam yazmaktan öte gitmeyen bi şarlatanı reklam diyorsun bu işin okulu var Prof sıfatı var , dünyada binlerce araştırma yapılıyor veriler toplanıyor bi sikim çıkmıyor , ne idüü belirsiz bir şarlatana mı inanacak millet. Çekirge tötünden 1 atar 2 atar 3 de çakar...
Hayatım MTA da geçti babamda annemde Jeloji Yük müh , onlarca konferansa katıldım ettim , bölesine şarlatanıda ilk kez gördüm...
Bide utanmadan allahı kelamı katıyor yazılarına... Daha okunaklı yazmaktan aciz bir herifin sitesini daha bu sitede reklam etme.. -
depremle ilgili bugün çıkan haber
Meksika kıyılarında 6.4 büyüklüğünde deprem
MEKSİKO - Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin Manzanillo bölgesinin 181 kilometre güneybatısında, 38 kilometre derinlikte meydana geldiğini belirtti. Herhangi bir kayba yol açmayan depremin tsunami yaratma riski bulunmadığı kaydedildi.
http://www.ntvmsnbc.com/news/460316.asp
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Nesin sen baa ne idüüü belirsiz allah kelam yazmaktan öte gitmeyen bi şarlatanı reklam diyorsun bu işin okulu var Prof sıfatı var , dünyada binlerce araştırma yapılıyor veriler toplanıyor bi sikim çıkmıyor , ne idüü belirsiz bir şarlatana mı inanacak millet. Çekirge tötünden 1 atar 2 atar 3 de çakar...
Hayatım MTA da geçti babamda annemde Jeloji Yük müh , onlarca konferansa katıldım ettim , bölesine şarlatanıda ilk kez gördüm...
Bide utanmadan allahı kelamı katıyor yazılarına... Daha okunaklı yazmaktan aciz bir herifin sitesini daha bu sitede reklam etme..
-----------------------------hocam, bana depremleri böyle kesin sonuca yakın bulabilen 1 tane prof gösterir misin? açık saçık görünen birşeyi niye inkar edelim, yukardaki haberide gördün deprem gerçekleşti, bu dediğin gibi 1 atar 2 atar 3 de çakar... değil yıllardır sitesinden tespitler yayınlıyor ve hepsi çıktı, kadir çelik bu adamı programına çağırdı ve şunu dedi, ben normalde bu tarz şeylere inanmam ama bana olacak depremleri 8 saat önce yolla olursa eğer programa çıkarsın demişti, mail attığı tüm depremler çıkınca programına davet etti, kadir çelikde şaşırdı,
ayrıca adam askeriyede füzelerin darbe tespitlerini hesaplıyordu, yani adam hissetmiyor geliştirdiği cihaz sayesinde biliyor depremleri.ayrıca hocam adamı tanımam etmm niye sitesinin reklamını yapıyım, isterseniz site adreslerini silin sadece, böyle bir cihaza gereken önem verilmeli diyorum, yarın öbürgün israilli veya japon bilim adamları bizim vermediğimiz önemi verirlerse bu cihaza, çok kafamıza vurabiliriz. geçmişte örnekleri çok
-
4.0 deprem olacak falan.... Nedir 4.0 olan elma mı armut mu daha birimlerden aberi yok, şarlatanın dah evvel birçok attığı depremde tutmamış yok tokatta 7.0 yok bayramda 7.4 zırt pırt küsür bin insan ölecek falan...
İnanmayın böle şarlatanlara... Aynının hacısı hocası var şifa dağıtan onlardan medet umun bide tam ossun. -
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
4.0 deprem olacak falan.... Nedir 4.0 olan elma mı armut mu daha birimlerden aberi yok, şarlatanın dah evvel birçok attığı depremde tutmamış yok tokatta 7.0 yok bayramda 7.4 zırt pırt küsür bin insan ölecek falan...
İnanmayın böle şarlatanlara... Aynının hacısı hocası var şifa dağıtan onlardan medet umun bide tam ossun.
-----------------------------hocam kimse inanmasın adama ona birşey demiyorum hatta umrumda değil ama hiçbir bilim adamı da incelemezmi bu cihazı yaw bu kadar mı vurdumduymazız.
sonuçta adam bu tespitleri CERN'de yapmıyor kendi ofisinde yapıyor başka bir işi var, bu çok güvendiğimiz proflar bize yıllardır hiçbir bilgi veremediki depremle ilgili, dedikleri şu her an olabilir, bunu ilkokul öğrenciside söyler:D hem de ayrılan milyon dolarlık bütçeleri var ama şu adamın söylediklerinin onda birini diyemediler. adamın dediklerinin yarısı bile tutsa yeter.
-
cihazı çok merak ettim
-
Komediye bak,neymiş efendim cihazını bilmem nesini belmem ne etmeyienlerin oruçlu agzyıla abdestli götüyle yakasına yapısıcakmıs.Sadece bayram sonuna kadar niye ozaman bedeva yapsın hayrına.Yani demek istiyor ki hey cemati müslümler bu ay ramazan bende orucluyum yalan söylemem bakın işin içine öbür tarafıda katıyorum haberinz olsun parayı bastırmazsanız kısaca domalmazsanız benden büyük Allah var cehennem var demek istiyor.Adam işini ganratiye alıyor hem deprem korkusunu hemde cehennem korkusunu katıyor yolu acık olsun.Uyanık adammıs.Koskoca arastırma üstlerinin sunların bunların yapamadıkları yapmıs.Yani onlar için bir gün deprem olsa kendileri yakınları ölmiycek mi hani bu adam bulmusta önünü kasasınlar etsinler birazda buna getirmeye calısmıs lafı.İnanan olduktan sonra biz ne desek bos verin bari parayıda içiniz rahatlasın en azından öbür tarafta yakanıza yapısmazmıs.